MarioKempes Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Alek The Great said: Mozda i jeste nesto zasrao, ali meni se cini da se nadaju da ce neko da ga pokupi. Jer ako ga mi sad vratimo u tim, ne bi mogao ni za jedan EL klub do januara da igra. Zašto ne bi mogao do januara? Igrač ima pravo da promeni EL klub u bilo kom trenutku, jednom u toku sezone, ako ne grešim. 2
Luchifer89 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Zašto mi ovde možemo da vijamo nba pojačanja, a komšije idu u banovinu zbog istih stvari? Edit https://x.com/Born_1970/status/1979858579885613282?t=mbzMOVxEnZkZ5EwjmyzOsQ&s=19 Edited 16 hours ago by Luchifer89 1
tejlor Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Luchifer89 said: Zašto mi ovde možemo da vijamo nba pojačanja, a komšije idu u banovinu zbog istih stvari? Diskriminacija.
Elevator Operater Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 minutes ago, MarioKempes said: Zašto ne bi mogao do januara? Igrač ima pravo da promeni EL klub u bilo kom trenutku, jednom u toku sezone, ako ne grešim. Ne gresis, ne vazi vise ono pravilo da mora da se ceka polusezona za promenu tima. 1
Papanikolesku Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Luchifer89 said: Zašto mi ovde možemo da vijamo nba pojačanja, a komšije idu u banovinu zbog istih stvari? Edit https://x.com/Born_1970/status/1979858579885613282?t=mbzMOVxEnZkZ5EwjmyzOsQ&s=19 Don Dusko mi je objasnio, a ja sam shvatio da smo mi elitni deo foruma, ugrozena vrsta, tkz beli medvedi, burzoazija i aristokratija koja ima odredjene povlastice u odnosu na obican plebs, da ne kazem kmetove. Salim se, rece da se tamo preteruje i da je nemoguce iskontrolisati temu kad krenu da nabrajaju i prizivaju, dok smo mi ipak pre svega dobri ljudi ;D 1 1 4
Tex_Willer Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Papanikolesku said: Don Dusko mi je objasnio, a ja sam shvatio da smo mi elitni deo foruma, ugrozena vrsta, tkz beli medvedi, burzoazija i aristokratija koja ima odredjene povlastice u odnosu na obican plebs, da ne kazem kmetove. Salim se, rece da se tamo preteruje i da je nemoguce iskontrolisati temu kad krenu da nabrajaju i prizivaju, dok smo mi ipak pre svega dobri ljudi ;D Jer mi smo odabrani soj!!! 1 1
Son_of_a_gun Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Koji dobri ljudi, priziva se Bamba jebeni. Ja bih ovo sve banovao. 1 1 3
Elevator Operater Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) "We think we're the good guys! Fuck us, everybody! Fuck you Elevator Operater!" Edited 16 hours ago by Elevator Operater 1 1 4 1
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, jedibojan said: Respect sto je zvao ovaj zadnji time Obožavanje ovog čoveka. 🖤 Konačno uzeh njegovu majicu, @kojihit i ja smo sinoć svratile do shop-a. Nemaju ženski M, ja debatujem sa sobom da li da ipak uzmem L, kad ona reče veliku mudrost: bolje large Želimir, nego medium Želimir. Tako i bi 😁 Meanwhile faca dečka koji radi u prodavnici: 🙂🙂🙂 3 2
longbowman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jel može neko od znalaca da nam kaže šta od ovoga iz NBA je najbolji ishod a šta najgori što se tiče centra?
MarioKempes Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 42 minutes ago, Papanikolesku said: Don Dusko mi je objasnio, a ja sam shvatio da smo mi elitni deo foruma, ugrozena vrsta, tkz beli medvedi, burzoazija i aristokratija koja ima odredjene povlastice u odnosu na obican plebs, da ne kazem kmetove. Takoreći - avangarda🙂
Papanikolesku Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, longbowman said: Jel može neko od znalaca da nam kaže šta od ovoga iz NBA je najbolji ishod a šta najgori što se tiče centra? Achiuwa, Besi. Možda Sarr. Bamba ne. 4 minutes ago, MarioKempes said: Takoreći - avangarda🙂 To je reč koju sam tražio, a koja obuhvata sve ono što sam želeo istaći 😹 1
kojihit Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 12 minutes ago, DameTime said: Obožavanje ovog čoveka. 🖤 Konačno uzeh njegovu majicu, @kojihit i ja smo sinoć svratile do shop-a. Nemaju ženski M, ja debatujem sa sobom da li da ipak uzmem L, kad ona reče veliku mudrost: bolje large Želimir, nego medium Želimir. Tako i bi 😁 Meanwhile faca dečka koji radi u prodavnici: 🙂🙂🙂 Sto vise Želimira to bolje 🖤 A dečko je ja mislim hteo da me ispraši iz shopa kad sam krenula da bacam one last chance dresove PJ-a i Madara, a onda i mudrost za kraj da zapečatim posetu 😂 1
DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 7 minutes ago, kojihit said: A dečko je ja mislim hteo da me ispraši iz shopa kad sam krenula da bacam one last chance dresove PJ-a i Madara, a onda i mudrost za kraj da zapečatim posetu 😂 Kad si rekla da PJ-ev dres niko neće kupiti. 😂 A realno i jesu na popustu zato što imaju velike količine na lageru, koje ne mogu da prodaju. Dok ovi svakako više ne igraju u KKP. Edited 15 hours ago by DameTime
Tex_Willer Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Praznik za oci, kad ga ide Koci njega Željko solidno, em sto nije plej i ne može primarno imati loptu( prvi sam mislio da moze i mora), em sto je Zeljkov sistem bas suprotnost u odnosu na stil igre Dvejna. Inače čim krene da prodire znaš da ide jak mec, ključ su mu prva 2 3 poteza da budu kvalitetna( ne nužno da poentira u svim situacijama).
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 17 minutes ago, Tex_Willer said: Koci njega Željko solidno, em sto nije plej i ne može primarno imati loptu( prvi sam mislio da moze i mora), em sto je Zeljkov sistem bas suprotnost u odnosu na stil igre Dvejna. Inače čim krene da prodire znaš da ide jak mec, ključ su mu prva 2 3 poteza da budu kvalitetna( ne nužno da poentira u svim situacijama). Ja bas mislim da mu je za samopouzdanje izuzetno vazno da realizuje makar prva dva ulaza. Protiv Dubaija i još par mečeva ih je promašio i ugasio se. I da. Kada ga ide, deluje da može da te natrpa jednako jako kao i ex kep, samo još lepše. Kada trojke upadaju kao kap sa tim visokim lukom, milina za gledanje. A zato kada ga neće...pa, valjda je i Željku jasno da on uglavnom mora igrati sa Karlikom u petorci (svakako sa pravim plejmejkerom). Za sada je Šejk previse spor i nesnađen u organizaciji da bi Savi oslobađao prostor, na način koji to radi CJ. 1
Luchifer89 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 hours ago, tejlor said: Diskriminacija. 3 hours ago, Tex_Willer said: Jer mi smo odabrani soj!!! 2 hours ago, MarioKempes said: Takoreći - avangarda🙂 "Nismo isti" 1
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 hours ago, Barkley#34 said: Ali, rečeno mu je da kreira. A Dvejn u fazonu da sam hteo da kreiram zvao bih se Versaće. 8 hours ago, Don Dusko said: Dobro sto nije poslusao covek.Da je pokusao da kreira bilo bi Benny hill muzika. Ja pod tim "kreira" nikako ne vidim da se misli "kreiraj šut za drugoga". Ako daš loptu igraču u ruke i pružaš mu priliku da igra izolaciju ili pik kao ballhandler, naravno da je primarna ideja da on postigne koš ako može, a da onda asistencija dolazi kao opcija kada odbrana dobro reaguje. 1
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 hours ago, Elevator Operater said: Ne gresis, ne vazi vise ono pravilo da mora da se ceka polusezona za promenu tima. Sve vise licimo na nba. Jos da potpuno zatvore ligu i da uvedu trejdove i to je to.
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa koja druga opcija može da se kaže igraču takvih karakteristika? 32 minutes ago, realno *w said: Ja pod tim "kreira" nikako ne vidim da se misli "kreiraj šut za drugoga". Ako daš loptu igraču u ruke i pružaš mu priliku da igra izolaciju ili pik kao ballhandler, naravno da je primarna ideja da on postigne koš ako može, a da onda asistencija dolazi kao opcija kada odbrana dobro reaguje.
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago U smislu da kreiranje znači slobodu da uzme loptu i rešava napad, pa sad da li će to uraditi kreiranjem dobre pozicije za sebe ili asistencijom, na njemu je. Naravno da su veće šanse da poentira, ali on je već tada imao i 3 asistencije. Očigledno je jedina primedba bila na dva pokušaja polaganja preko Diopa, maltene sa zemlje.
bungalov Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nama realno nedostaju dva centra. Steta je sto nemamo novca da potpisemo dvojicu od ovih silnih. Recimo Besi i Bamba. Ovaj Bamba je jedna izduvana vreca koja se vuce po terenu. Nema energije i uzda se u genetiku. Uz nizak IQ on je kidanje zivaca u najavi. Besi ima stakleno kolene, ali se savrseno uklapa u nas koncept. Neka team opcija do Decembra ne verujem da je prihvatljiva, kao sto nije ni ugovor od dve godine. Zato mislim da nismo u prici ni za Achiewu jer zeli ponovo u NBA, letnju ligu i sve po redu. A mi nudimo samo ugovor od dve godine. Nedostaje nam duzina, a Bamba bi bio hodajuci cheat code... i hodajuci recept za bromazepam. S druge strane mislim da ce Besi cekati ponudu do poslednjeg trenutka. A Achiuwa ne verujem da ce pristati na nasu filozofiju od dve godine ugovori. Sta je tu je, realno smo trazili bilo koga da dodje na centra. I Bamba je bilo ko... bolje nego da nemamo nikoga. A moze svasta sa njim da se igra, ako uspe da upamti. Usput, ako smo zaboli ovog Butlera mi cemo imati paklenu bekovsku liniju. Ima svasta slobodno trenutno.
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, realno *w said: U smislu da kreiranje znači slobodu da uzme loptu i rešava napad, pa sad da li će to uraditi kreiranjem dobre pozicije za sebe ili asistencijom, na njemu je. Naravno da su veće šanse da poentira, ali on je već tada imao i 3 asistencije. Očigledno je jedina primedba bila na dva pokušaja polaganja preko Diopa, maltene sa zemlje. Do sada nisam video da igra drugačije niti da Željko traži nešto deseto od njega, tipa da glumi pass first pleja. Dvejn je šašav ali nije idiot, naravno da pravi asist kada se odbrana pomeri ka njemu. Kapiram da mu je Željko rekao da igra slobodno svoju igru ali i dalje smešno zvuči.
Nemanja90 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, Son_of_a_gun said: Mene zanima šta je to Ifče toliko zasrao kod Željka da smo u stanju da mu plaćamo cijelu sezonu ugovora a da i ne pomislimo da ga rehabilitujemo. A nije da nam ne treba. Nije hteo kao Nitklina na reviziju ugovora, iskocio Milton, Vos prodiso u moru stagnatora-izvikanih polu-talenata..Verovanje u Mitra ko u Nakica, da ce biti novi Abalde i sl..
Recommended Posts