Alek The Great Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne razumem frustracije na lajv temi i pozivanje na otkaz najvecem. Ne bi bili ovde gde jesmo da nije njega.ย 1 1
Shonewizard Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago To je ta. ย Rjeลกavamo neizvjesne zavrลกnice. Dobijamo Baskoniju u gostima. Jabari Parker utakmice lomi odbranom. 1 3
ChrisJudd Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jedino ลกto je dobro ลกto smo uz ovaj na oko uลพasan poฤetak sezone, rezultatski u plusu.
greenenvy Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem.ย 1
Luchifer89 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, greenenvy said: Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem.ย Ma jok, reลกava to combo iz Kikinde
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne mogu ni da se radujem, iscrpljen sam. Jedino dobro je pobeda. ลฝelimire, opet si bio najslabija karika.ย ย 3-2. 3
jedibojan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Prebitna pobeda. Toliko. Ne igra se kosarka bez pleja i centra... 1
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Alek The Great said: Ne bi bili ovde gde jesmo da nije njega.ย Na korak od ludnice. 6
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 3 minutes ago, greenenvy said: Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem.ย U Beogradu je nosi ฤizmu. ย Pobeda se broji ย Ostalo nista ne valja ย Baskonia u ovom sastavu je proseฤna EC ekipa ย Opet smo ispustili razliku za par minuta. ย Nisam pametanย Edited 13 hours ago by Coz29
La mano de Dios Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Karlik veceras 36 minuta ni manje ni vise, nba minutaza. Toliko o tome da ne treba igrac na poziciji 1. Svaka cast momcima, ovo su utakmice koje moraju da se dobijaju ako zeli da se ostvari zacrtani cilj. 2
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Od svega jedino je dobro ลกto imamo 3 2 na 3 gostovanja... ย Jebeno gore i plej i centar i opet Dvejn se fino uvodi u mec kad je uz Karlika. ย Pariz sad tek gori da se dobije, jer posle toga ide baลก jeben raspored. 1
Patriota iz kauca Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago ลฝeljko ekipa ti ne liฤi ni na ลกta. ย Rekao bih โTrener treba da shvatiโฆโ
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Naลก napad na +3, pre poslednje Savine trojke je pokazatelj naลกe igre - Tajrik prevodi, staje, biva udvojen, jedva dodaje Vanji, za dlaku nam ne kradu loptu i posle ludak daje blesavu trojku. Sve za dlaku a na kraju +12. 3
Xpert Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pozitivno: Pobeda, kontrola skoka i clutch momenat kikindjanina. ย Negativno: Pa manje vise sve ostalo: Odbrana, fokus, koncentracija, po n-ti put prosipanje velike prednosti za svega par minuta, uz standardne crne rupe. ย Da izgledamo dobro, ne izgledamo. Da li cemo biti bolji kako bude sezona odmicala, pogotovo nakon dovodjenja beka i centra? Verovatno. Da li mislim da ova ekipa ima neki veliki plafon i sansu da napadne nesto vise u EL? No way Jose. 2
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I sa 30% koriลกฤenja timskog mozga (naลก standard), nama napad nije veฤi problem. Cela ova sezona staje u naลกu sposobnost da se branimo. ย Da su oni bili kompletni, mislim da bi pobedili ali ne bi nas drastiฤno natrpali, jer ionako skoro niลกta nismo odbranili, silver lajning. ย Vredna pobeda. Ali veฤim delom odvratno iskustvo. Bravo za Savu, Karlika (osim one imbecilnosti).ย ย A Parker me je samo jos viลกe raspizdeo jer ocigledno zna odbrane, samo jebeno neฤe. 1
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Da dodam da je Baskonija u ovom sastavu preskromna ekipa. Jako loลกe voฤenje utakmice je dovelo do ovakve zavrลกnice, koju smo morali da prelomimo joลก u 3/4 da smo ozbiljna ekipa. U ovom momentu, mi smo sve samo ne ozbiljni.ย I da, budimo sreฤni na ovoj gostujuฤoj pobedi, vrlo lako moลพe da se desi da ฤemo ih brojati na prste jedne ruke. Klasiฤna domaฤicaย
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Uzmite u obzir da su nama igrali umorni najbolji igraฤi a njima odmorni drugopozivci. ย 7
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Biram da uzivam u pobedi... ย to i predlazem vama... ย ima vremena za pljuvanje i teranje zeljka... 1 1
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sad se polako psihiฤki spremati na Hifija i 6/8 za tri, od toga 3 komada u zadnjoj sekundi, od toga dve sa 9m. ย Valja posetiti najbliลพi podrum piฤa. 1
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Xpert said: Pozitivno: Pobeda, kontrola skoka i clutch momenat kikindjanina. ย Negativno: Pa manje vise sve ostalo: Odbrana, fokus, koncentracija, po n-ti put prosipanje velike prednosti za svega par minuta, uz standardne crne rupe. ย Da izgledamo dobro, ne izgledamo. Da li cemo biti bolji kako bude sezona odmicala, pogotovo nakon dovodjenja beka i centra? Verovatno. Da li mislim da ova ekipa ima neki veliki plafon i sansu da napadne nesto vise u EL? No way Jose. Polako za ovo poslednje, bitan nam je solidan skor do novembra, sve drugo je naลพalost klasik kod Zeljka u smislu igre i bilo ฤega smislenog na poฤetku sezone.ย 1
Alek The Great Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Odlicno vodjenje Zeljka. Ne znam sta bi bilo da nije njega.
Recommended Posts