Alek The Great Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM Ne razumem frustracije na lajv temi i pozivanje na otkaz najvecem. Ne bi bili ovde gde jesmo da nije njega.ย 1 1
Shonewizard Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM To je ta. ย Rjeลกavamo neizvjesne zavrลกnice. Dobijamo Baskoniju u gostima. Jabari Parker utakmice lomi odbranom. 2 3
ChrisJudd Posted Friday at 08:51 PM Posted Friday at 08:51 PM Jedino ลกto je dobro ลกto smo uz ovaj na oko uลพasan poฤetak sezone, rezultatski u plusu. 1
greenenvy Posted Friday at 08:52 PM Posted Friday at 08:52 PM Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem.ย 1
Luchifer89 Posted Friday at 08:54 PM Posted Friday at 08:54 PM 1 minute ago, greenenvy said: Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem.ย Ma jok, reลกava to combo iz Kikinde 1
Papanikolesku Posted Friday at 08:54 PM Posted Friday at 08:54 PM Ne mogu ni da se radujem, iscrpljen sam. Jedino dobro je pobeda. ลฝelimire, opet si bio najslabija karika.ย ย 3-2. 4
jedibojan Posted Friday at 08:55 PM Posted Friday at 08:55 PM Prebitna pobeda. Toliko. Ne igra se kosarka bez pleja i centra... 1
Barkley#34 Posted Friday at 08:55 PM Posted Friday at 08:55 PM 6 minutes ago, Alek The Great said: Ne bi bili ovde gde jesmo da nije njega.ย Na korak od ludnice. 7
Coz29 Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM (edited) 3 minutes ago, greenenvy said: Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem.ย U Beogradu je nosi ฤizmu. ย Pobeda se broji ย Ostalo nista ne valja ย Baskonia u ovom sastavu je proseฤna EC ekipa ย Opet smo ispustili razliku za par minuta. ย Nisam pametanย Edited Friday at 08:56 PM by Coz29
La mano de Dios Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Karlik veceras 36 minuta ni manje ni vise, nba minutaza. Toliko o tome da ne treba igrac na poziciji 1. Svaka cast momcima, ovo su utakmice koje moraju da se dobijaju ako zeli da se ostvari zacrtani cilj. 3
Tex_Willer Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Od svega jedino je dobro ลกto imamo 3 2 na 3 gostovanja... ย Jebeno gore i plej i centar i opet Dvejn se fino uvodi u mec kad je uz Karlika. ย Pariz sad tek gori da se dobije, jer posle toga ide baลก jeben raspored. 1
Patriota iz kauca Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM ลฝeljko ekipa ti ne liฤi ni na ลกta. ย Rekao bih โTrener treba da shvatiโฆโ
Barkley#34 Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM Naลก napad na +3, pre poslednje Savine trojke je pokazatelj naลกe igre - Tajrik prevodi, staje, biva udvojen, jedva dodaje Vanji, za dlaku nam ne kradu loptu i posle ludak daje blesavu trojku. Sve za dlaku a na kraju +12. 4
Xpert Posted Friday at 09:01 PM Posted Friday at 09:01 PM Pozitivno: Pobeda, kontrola skoka i clutch momenat kikindjanina. ย Negativno: Pa manje vise sve ostalo: Odbrana, fokus, koncentracija, po n-ti put prosipanje velike prednosti za svega par minuta, uz standardne crne rupe. ย Da izgledamo dobro, ne izgledamo. Da li cemo biti bolji kako bude sezona odmicala, pogotovo nakon dovodjenja beka i centra? Verovatno. Da li mislim da ova ekipa ima neki veliki plafon i sansu da napadne nesto vise u EL? No way Jose. 2
Elevator Operater Posted Friday at 09:01 PM Posted Friday at 09:01 PM I sa 30% koriลกฤenja timskog mozga (naลก standard), nama napad nije veฤi problem. Cela ova sezona staje u naลกu sposobnost da se branimo. ย Da su oni bili kompletni, mislim da bi pobedili ali ne bi nas drastiฤno natrpali, jer ionako skoro niลกta nismo odbranili, silver lajning. ย Vredna pobeda. Ali veฤim delom odvratno iskustvo. Bravo za Savu, Karlika (osim one imbecilnosti).ย ย A Parker me je samo jos viลกe raspizdeo jer ocigledno zna odbrane, samo jebeno neฤe. 1
Papanikolesku Posted Friday at 09:02 PM Posted Friday at 09:02 PM Da dodam da je Baskonija u ovom sastavu preskromna ekipa. Jako loลกe voฤenje utakmice je dovelo do ovakve zavrลกnice, koju smo morali da prelomimo joลก u 3/4 da smo ozbiljna ekipa. U ovom momentu, mi smo sve samo ne ozbiljni.ย I da, budimo sreฤni na ovoj gostujuฤoj pobedi, vrlo lako moลพe da se desi da ฤemo ih brojati na prste jedne ruke. Klasiฤna domaฤicaย 1
Son_of_a_gun Posted Friday at 09:02 PM Posted Friday at 09:02 PM Uzmite u obzir da su nama igrali umorni najbolji igraฤi a njima odmorni drugopozivci. ย 1 8
ScepanScekicSto Posted Friday at 09:05 PM Posted Friday at 09:05 PM Biram da uzivam u pobedi... ย to i predlazem vama... ย ima vremena za pljuvanje i teranje zeljka... 1 1
Elevator Operater Posted Friday at 09:06 PM Posted Friday at 09:06 PM Sad se polako psihiฤki spremati na Hifija i 6/8 za tri, od toga 3 komada u zadnjoj sekundi, od toga dve sa 9m. ย Valja posetiti najbliลพi podrum piฤa. 1
Tex_Willer Posted Friday at 09:07 PM Posted Friday at 09:07 PM 3 minutes ago, Xpert said: Pozitivno: Pobeda, kontrola skoka i clutch momenat kikindjanina. ย Negativno: Pa manje vise sve ostalo: Odbrana, fokus, koncentracija, po n-ti put prosipanje velike prednosti za svega par minuta, uz standardne crne rupe. ย Da izgledamo dobro, ne izgledamo. Da li cemo biti bolji kako bude sezona odmicala, pogotovo nakon dovodjenja beka i centra? Verovatno. Da li mislim da ova ekipa ima neki veliki plafon i sansu da napadne nesto vise u EL? No way Jose. Polako za ovo poslednje, bitan nam je solidan skor do novembra, sve drugo je naลพalost klasik kod Zeljka u smislu igre i bilo ฤega smislenog na poฤetku sezone.ย 1
Alek The Great Posted Friday at 09:08 PM Posted Friday at 09:08 PM Odlicno vodjenje Zeljka. Ne znam sta bi bilo da nije njega.
Recommended Posts