Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, zorex said: i zaista je za početak sve ispod top 6 u regularnom delu za ovaj roster i Željka ozbiljan neuspeh i to mora da se kaže otvoreno. Dosta nam je bolji sastav nego lane ali ovim sebe namestas za mega razocarenje, narocito jer bih rekao da postoji najmanje 7 timova koji su od nas jaci i jos 2-3 koji su nam makar jednaki. 2
TripleJ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ulaze nam komsije u Danskog ribara, bar po onom zabaru sto je sve promasio 😄 .
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago E da, zaboravila sam da kažem kako ulazimo u Euroleague PO direktno. Nemam pojma sa koje pozicije, a nije ni previše bitno.
longbowman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Žao mi je samo što GOAT neće biti tu kad budemo dizali trofej. Ali posvetićemo je tebi kep
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jel Jones izlazi iz neke povrede, uopste nije imao minute na pripremama? 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 minutes ago, MrTripleDouble said: Jel Jones izlazi iz neke povrede, uopste nije imao minute na pripremama? Blaga povreda mišića, pre toga bio je odličan na početku priprema. 1
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uživajte još 24h, pre nego što košarkaši Partizana krenu da određuju naše raspoloženje narednih 8 meseci 😌 #jedvačekanje 4 1
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sutra neodlozne obaveze do 18:20h. Dakle, pauza tv-a pred start meca i pustam od pocetka odlozen prenos kao da gledam live
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Dylan kao Juda 😂😂 Vanja kao neverni Toma 😂😂 Edited 5 hours ago by Dzep
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Shikamaru said: 14 hiljada Ozbiljna je to cifra a obzirom na povecanje cene. Ako se ne varam prosle sezone je bilo 16? Ili cak 17? Svejedno, ove cene dnevnih karata prakticno prate cene sezonskih- pa ajd da vidimo da li ce uspevati da proda 95% Arene svaki put ako tim nije u ozbiljnom plusu u EL.
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo drvo belca što pominju na centru me podseca na Veningtona i Longlija u Bulsima... Ostalo je istorija. 😄
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad ste već kod karata, hteo bih negde tamo u feb/martu da dovedem par Nemaca odavde na jednu utakmicu, verovatno nas četvoro. Kakve su šanse da dođem do karata?
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: So it starts. Ko ga izdaje sledeci?
albatros Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago prodaja karata na dnevnom nivou zavisi ce pre svega od rezultata, centar za pocetak nek dogje bilo koji , lako je posle dopunjavati ali mnogo nam je bitna rotaciaj narocito u EL 5 hours ago, NMX said: Ne znam da li ste komentarisali ili je promaklo ali dosta zanimljiv Limarov podatak (ako je tačan) da su stranci kupili 20% sezonskih (to mu dodje nesto malo ispod 3000 komada). Pretpostaljvam da su mahom naši gastosi ali mi brojka i dalje neverovatno zvuči i ja mislim da je malo preterao ustavri malo rekalma nije lose
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, zorex said: ... 4 hours ago, fillam said: Drago mi je što imam tu čast da ti saopštim, potpisali smo Džabarija Parkera 😂 Ali dva puta čitam ovu Zorexovu rotiaciju i razmišljam - nešto mi to kratko jbt, al ne kontam ko nedostaje 😄 2
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Eddard said: Kad ste već kod karata, hteo bih negde tamo u feb/martu da dovedem par Nemaca odavde na jednu utakmicu, verovatno nas četvoro. Kakve su šanse da dođem do karata? Najavili su da će i ove godine prednost kupovine dnevnih karata imati sezonci. Ako to bude tako, ja bih ti mogao bar pokušati pomoći. 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bilo bi lijepo da se i Kuper javi pred početak sezone. Znam da ima nešto u šteku i da prati dešavanja na forumu. 1 4
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, realno *w said: Najavili su da će i ove godine prednost kupovine dnevnih karata imati sezonci. Ako to bude tako, ja bih ti mogao bar pokušati pomoći. Za prvi meč su imali prednost sezonci. Za njih je počela prodaja 27. a za ostale 29, tj. danas. 41 minutes ago, wrach said: Svejedno, ove cene dnevnih karata prakticno prate cene sezonskih- pa ajd da vidimo da li ce uspevati da proda 95% Arene svaki put ako tim nije u ozbiljnom plusu u EL. Baš sam gledao danas, za finale (!) LŠ u fudbalu su za navijače učesnika (određeni kontingent) karte bile 70€ a za ostale su išle od 185€ naviše. Karte za Armani na nivou 200 su maltene na tom nivou cene.
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Barkley#34 Da, ali usao sam iz znatizelje sad da vidim i rekao bih da ima bar 2000 karata za kupovinu. Jasno je da ce dostupnost jako zavisiti od rezultata. Jer tipa ako smo u nekoj solidnoj poziciji u Februaru, znam 5+ ljudi koji ce me zvati da dodju na utakmicu u Beograd i gledaju tekmu protiv Reala/PAOa i za 100 evra za nivo 200. Samo sam iskomentatisao da su cene dnevnih 30% vece nego cene sezonske/17 (ako racunamo samo EL utakmice). Mislim da Ostoja opipava, i da ako ne bude puna Arena na otvaranju, spusta to na 25, pa mozda i 20%. 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Papanikolesku said: Uživajte još 24h, pre nego što košarkaši Partizana krenu da određuju naše raspoloženje narednih 8 meseci 😌 #jedvačekanje 4 1 1 7
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rekao bih oko 1000-1200 karata max, što je ok za 4 dana pre tekme. Cene su užasne, mislim da će morati da spuste malo, bez obzira na rezultate. Nije mi jasno to alavo razmišljanje, zar nije bolje da kreneš sa nekom makar osrednjom cenom, pa ćeš lako povećati ako vidiš da se sve razgrabi za sat vremena prodaje? 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Rekao bih oko 1000-1200 karata max, što je ok za 4 dana pre tekme. Cene su užasne, mislim da će morati da spuste malo, bez obzira na rezultate. Nije mi jasno to alavo razmišljanje, zar nije bolje da kreneš sa nekom makar osrednjom cenom, pa ćeš lako povećati ako vidiš da se sve razgrabi za sat vremena prodaje? Ako budu top rezultati biće nivo 400 bočno 4k do Ng. Sns mozak bi majci uzeo poslednji zalogaj... 1
Recommended Posts