Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, realno *w said:

Kolike su šanse da Žoc, u kratkim epizodama, stavi Miku na 3? Deluje strašno pokretan, ako protivnikova trojka nije baš neki off-ball 3pt šuter.

Meni to deluje kao nešto što bi moglo da bude baš problematično za protivničke ekipe.

Takođe, da vidimo makar u ABA za početak, na 3-4-5   Bonga, Mika & Poku. Raspon ruku zajedno 14 metara, potencijal za šut, trčanje, preuzimanje, sve živo jbt. 

yes-evil.gif

• Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, Tex_Willer said:

Tražili smo i oni su to odbili.

Iako na prvu deluje da nisu postupili "sportski", a i sto bi na kraju krajeva, još nekoliko ekipa gostuje u Dubaiju u prvom meču duplog kola pa igra kuci za 2 dana, čini mi se Zvezda sa Monakom, pa onda i Makabi do kraja godine...za 2026. nisam gledao ali sigurno ima još primera. Uostalom taj Dubai će biti ubijen putovanjima više od svih, mada je bilo price da će igrati neke mečeve u Sarajevu, ali ne znam da li je definitivno ili je ostalo na ideji.

Posted

Posle svega što sam video od Mike u prethodne dve-tri godine, verujem da će Željku biti potrebno malo strpljenja sa Mikom, neće biti lako.

spacer.png

• Ha-ha 2
Posted (edited)
4 hours ago, Alek The Great said:

Ja mislim da ce sigurno poceti na 3. Deluje mi premrsavo da odbrani bilo koju cetvorku.

Ne slažem se sa ovim, svakako da bi mu problem bile teške četvorke, ono tipa da ga napadne dole Šengelia i slični.

Ali sa druge strane, mislim da bi u najmanju ruku mogao da proba da se bori sa neki Hoardom, Huančom, Pitersom i sličnima...

Tu prednost na postu nije toliko lako realizovati, rizikovao bi ja sa time. Po meni, možda i važnija stavka je skok. Mi smo prošle godine sa Majkom na 4 više ispaštali na skoku, nego što su njega kažnjavali na niskom postu. Mika svakako ima potencijal da dobro  pokrije skok.

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted

To se podrazumeva, on je potpuno nedefinisan igrački, biće njemu i ABA ogroman izazov. 

Što se EL tiče, videćemo kad ćemo dovesti tog centra. Svakako da mu sa pomeranjem Dilana na 5, rastu šanse da uhvati minute na 3-4.

Posted

On kao trenutno najveci evropski prospekt nije dosao da se kali u ABA i ceka na sansu EL dogodine. Sigurno ce mu se dati minuti, e sad koliko i kako, zavisice i od rezultatske situacije u kojoj se budemo nalazili, kao i od njega samog i produkcije koju da za to vreme. 

Salozicu se da treba malo trimovati ocekivanja. Licno sam uzbudjen da ga gledam u KKP as the next guy, ali ne treba imati iluziju da sa njim nece biti trnovit i vijugav put do buduceg startera i game-changera. 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

On kao trenutno najveci evropski prospekt nije dosao da se kali u ABA i ceka na sansu EL dogodine. Sigurno ce mu se dati minuti, e sad koliko i kako, zavisice i od rezultatske situacije u kojoj se budemo nalazili, kao i od njega samog i produkcije koju da za to vreme. 

Salozicu se da treba malo trimovati ocekivanja. Licno sam uzbudjen da ga gledam u KKP as the next guy, ali ne treba imati iluziju da sa njim nece biti trnovit i vijugav put do buduceg startera i game-changera. 

ABA je velo zajebana liga za igranje generalno, a posebno za mlade igrače. Pa evo imamo primer Pokua, koji je došao posle nekoliko sezona NBA lige, sa ozbiljnom minutažom krljanja sa vrhunskim igračima, pa opet često nije mogao u ABA samo da ne bude minus igrač, a kamo li nešto više.

Ja sam uveren da su na njegovu odluku, u dobroj meri uticali roditelji, kao old school FIBA igrači. Samim tim, verujem da su svesni koliki je plus igranje protiv iskusnih seniora, u odnosu na gubljenje vremena u srednjoj školi.

• Like 3
Posted
Just now, realno *w said:

ABA je velo zajebana liga za igranje generalno, a posebno za mlade igrače. Pa evo imamo primer Pokua, koji je došao posle nekoliko sezona NBA lige, sa ozbiljnom minutažom krljanja sa vrhunskim igračima, pa opet često nije mogao u ABA samo da ne bude minus igrač, a kamo li nešto više.

Ja sam uveren da su na njegovu odluku, u dobroj meri uticali roditelji, kao old school FIBA igrači. Samim tim, verujem da su svesni koliki je plus igranje protiv iskusnih seniora, u odnosu na gubljenje vremena u srednjoj školi.

U potpunosti se slazem. ABA se i ovde na topiku prilicno potcenjuje sa ovim pricama kako ce neki rezervni ili 3rd timovi KKP da je igraju i odradjuju posao. Ain't gonna happen. Mislim, moze, ali da bude borba za neku 5. poziciju.

Ne mislim ja da je Miika iznad ABA konkurencije, naprotiv, samo sam ubedjen da i ti roditelji kao i on sam ipak jesu imali neki uslov da bi dosao ovde. EL je ipak znatno veci izlog i svesni su da svaka dobra stvar koju napravi ima x puta veci odjek i znacaj.