Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Mora se dovesti zamena za Frenkija. Samo da se setimo prosle sezone, kada je odjednom nekoliko spoljnih zapatilo povrede/viruse/umalo boginje. U 2 utakmice smo presli put odย ne znamo gde cemo sa njimaย doย jedva ih imamo za protokol.

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Murinen ima 18 godina i sledeฤ‡e godine je draft eligible. Kakva srednja ลกkola, ฤovek moลพe odmah na koledลพ, a svi najeminentniji programi stoje u redu za njega.

Ne moze na koledลพ ove sezone, niti moลพe na draft 2026g...ย 

Posted (edited)

Srecno Frenku, ima momak dosta slifa, ali nema telo da to sve izdrzi. Drago mi je sto ce neko drugi o tome razmisljati sledece godine, zao mi je sto se sve desilo 5 dana pred prvu EL utakmicu.ย 
Bek stize, centar ko zna kad ce. Zalosno i neozbiljno...ย 

Sto se tice ovog Mike Hakinena, licno obozavam takve likove koji su bezobrazni kao psi na terenu, da ih svi protivnicki navijaci mrze do srzi. Mogao bi biti prava partizanstina ako dodje, ali ta prica mi je SF.ย 
Decak mora dve godine da se strpi za nba, procena njegovog tima je da treba i mora da igra ozbiljnu kosarku te dve godine, akcije su mu porasle posle ovog ep, tipujem da ce to biti neka Austrijalija ili negde gde se ne igra bas ovim intenzitetom. Ako dodje super, zaboscemo oko milion kad bude odlazio, a moze da doprinese ako nista na skoku i na podizanju navijaca.ย 

Edited by fedor
  • Like 1
Posted

Vrlo je moguฤ‡e da porodica Murinena ลพeli i autoritet Zeljka, on deฤko je baลก sirov u glavi, ako to uspe da sredi odnosno prenese direktno i samo na teren to je opasan paket u svakom smislu( ne samo fiziฤkom).

ย 

Karakterno je bomba, u mnogome se razlikuje od vrลกnjaka, podseca na igrace od pre 20 30g.

• Like 1
Posted
53 minutes ago, Taki said:

Ja tog Finca ne bi volio gledati u Zvezdi ni da znam da ฤ‡e ostati 5 godina i igrati kao Antony Davis.Dovoljno mu je pogledati oฤi i sve je jasno.ย 

Kad pre "los covek" sati?

Nisam odmah skontao na sta se misli kad se ovde pisalo da ce da nervira komsije, sada mi je malo jasnije. Daj malog po svaku cenu, ovaj ce otvoriti neke tek zarasle rane. Ako dodje, zabraniti mu da pere sorc. ๐Ÿ˜

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, Ne sam Safete said:

Cenis da bi potpis bio na 1 godinu... To mi se manje svidja ๐Ÿ™‚

ย 

Pa bio bi na duลพe, uz NBA opt. a to ti je onda doฤ‘e na isto.

ย 

2 hours ago, Marvin said:

Slabo sam Miku gledao na EP, jel on moze na peticu u EL uslovima?

ย 

Nikako. Neลกto poput mladog i laganog Veselog, trenutno je izmeฤ‘u 3 i 4, ali buduฤ‡nost svakako kao ฤista 4.

ย 

ย 

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Murinen ima 18 godina i sledeฤ‡e godine je draft eligible. Kakva srednja ลกkola, ฤovek moลพe odmah na koledลพ, a svi najeminentniji programi stoje u redu za njega.

ย 

Ne moลพe, nisu godine problem, nego diploma koju nema. Ta minimalna diploma svakako nije neลกto za ลกta treba da bude nuklearni nauฤnik, ali svejedno ne moลพe to da sredi sada za nedelju dana i upiลกe koledลพ.

ย 

ย 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, realno *w said:

ย 

Ne moลพe, nisu godine problem, nego diploma koju nema. Ta minimalna diploma svakako nije neลกto za ลกta treba da bude nuklearni nauฤnik, ali svejedno ne moลพe to da sredi sada za nedelju dana i upiลกe koledลพ.

ย 

ย 

Niลกta ลกto se u majฤici Srbiji ne moลพe reลกiti, a mislim da ima viลกe od nedelju dana fore ๐Ÿ˜„

Posted

Ne mogu da verujem da su pojedinci dosli ovde da zameraju ponasanje klincu od 18 godina. Sa onakvim fizickim predospozicijama i stilom igre njemu to bas pristaje i samo ga cini mocnijim igracem. Ne znam koliko je realno da dodje ali za mene to bio potpis u rangu Miltona i Parkera.

Posted
17 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

At this day and age, tesko da je tip trenera poput Zeljka bilo kom mladom igracu atraktivniji od Atamana. Lecbiril.

ย 

A faktor keve i ฤ‡aleta, old school FIBa igraฤa, koji se oฤigledno pitaju dosta? ๐Ÿ˜„

Posted (edited)
28 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

Niลกta ลกto se u majฤici Srbiji ne moลพe reลกiti, a mislim da ima viลกe od nedelju dana fore ๐Ÿ˜„

U Srbiji bi mogao i fakultet resiti za nedelju dana.

ย 

Inace, obe ruke za finca. Nedostaje nam ovakav slasher. A i cigani nam zeznuli kamerun pricu pa moramo necim novim da ih zivciramo.

Edited by bungalov
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
31 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

At this day and age, tesko da je tip trenera poput Zeljka bilo kom mladom igracu atraktivniji od Atamana. Lecbiril.

ย 

Da li je trener atraktivniji ne znam, ali u ovoj jednaฤini KKP > PAO all the way. Razlozi su oฤigledni dobri moj Frenฤajze, znaลก ih ti, znam ih i ja ๐Ÿคจ

Posted
10 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

Da li je trener atraktivniji ne znam, ali u ovoj jednaฤini KKP > PAO all the way. Razlozi su oฤigledni dobri moj Frenฤajze, znaลก ih ti, znam ih i ja ๐Ÿคจ

ย 

Pod pretpostavlom da bi igrao na 4 - iskreno mislim da bi imao vece sanse da istisne Huanca ili Mitogluaย  i da nekom od njih (obojici) pokupi minute nego Parkera (koji ce kontam igrati 30 min kod Zeljka).

Posted

Nije me odusevljavala ideja da Hakinen dodje samo da bi odmah otisao, ali ove komsijske naznake da se vidi da jeย los covekย su to okrenule za 180. Mora da dodje i da svaki derbi igra najmanje 30 min ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜

• Like 2
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 2
Posted
7 minutes ago, m0k1 said:

ย 

Pod pretpostavlom da bi igrao na 4 - iskreno mislim da bi imao vece sanse da istisne Huanca ili Mitogluaย  i da nekom od njih (obojici) pokupi minute nego Parkera (koji ce kontam igrati 30 min kod Zeljka).

Ako krenes od pretpostavke da uopste moze na 4 sa tim telom.

Ali, po meni, momak trenutno moze samo na 3. A Aba liga je jaca od grcke lige i tu bi trebalo da trazi vecinu svojih minuta.

Posted
9 minutes ago, m0k1 said:

ย 

ย 

Napiลกi mi jednog igraฤa (slovima jednog) u PAO kojeg je Ataman razvijaoย ili mu dao bilo kakvu ลกansu. Dajem fore do 23 godine, a klinac ima znatno manje.ย 

Posted
1 hour ago, realno *w said:

ย 

Pa bio bi na duลพe, uz NBA opt. a to ti je onda doฤ‘e na isto.

ย 

ย 

Nikako. Neลกto poput mladog i laganog Veselog, trenutno je izmeฤ‘u 3 i 4, ali buduฤ‡nost svakako kao ฤista 4.

ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

Sredice mu Ostoja diplomu ลกumarske srednje kao djak generacije i sve topย 

Posted
5 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

Napiลกi mi jednog igraฤa (slovima jednog) u PAO kojeg je Ataman razvijaoย ili mu dao bilo kakvu ลกansu. Dajem fore do 23 godine, a klinac ima znatno manje.ย 

Samo jednog i mogu - Samodurov. Par puta sam navatao grcku ligu prosle godine i ulazio je da igra svaki put kada sam gledao.

Validna poenta. Sa druge strane, nije se ni Zeljko bas proslavio sa razvijanjem mladih igraca u ovom poslednjem mandatu, ali svakako mnogo vise od Atamana - to ne dovodim u pitanje.ย ย 

Ja sam vise razmisljao u smislu konkurencije na konkretnoj poziciji ali i ovo sto si ti napisao je tacno u potpunosti.

• Like 1
Posted

Pa posto je stavljen uslov do 23 godine - recimo da su solidnu sansu dobili Madar, Smailagic i Trifunovic. Mozda i Vukcevic.