Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mora se dovesti zamena za Frenkija. Samo da se setimo prosle sezone, kada je odjednom nekoliko spoljnih zapatilo povrede/viruse/umalo boginje. U 2 utakmice smo presli put odย ne znamo gde cemo sa njimaย doย jedva ih imamo za protokol. Edited 2 hours ago by Elevator Operater
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Murinen ima 18 godina i sledeฤe godine je draft eligible. Kakva srednja ลกkola, ฤovek moลพe odmah na koledลพ, a svi najeminentniji programi stoje u redu za njega. Ne moze na koledลพ ove sezone, niti moลพe na draft 2026g...ย
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Srecno Frenku, ima momak dosta slifa, ali nema telo da to sve izdrzi. Drago mi je sto ce neko drugi o tome razmisljati sledece godine, zao mi je sto se sve desilo 5 dana pred prvu EL utakmicu.ย Bek stize, centar ko zna kad ce. Zalosno i neozbiljno...ย Sto se tice ovog Mike Hakinena, licno obozavam takve likove koji su bezobrazni kao psi na terenu, da ih svi protivnicki navijaci mrze do srzi. Mogao bi biti prava partizanstina ako dodje, ali ta prica mi je SF.ย Decak mora dve godine da se strpi za nba, procena njegovog tima je da treba i mora da igra ozbiljnu kosarku te dve godine, akcije su mu porasle posle ovog ep, tipujem da ce to biti neka Austrijalija ili negde gde se ne igra bas ovim intenzitetom. Ako dodje super, zaboscemo oko milion kad bude odlazio, a moze da doprinese ako nista na skoku i na podizanju navijaca.ย Edited 1 hour ago by fedor
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vrlo je moguฤe da porodica Murinena ลพeli i autoritet Zeljka, on deฤko je baลก sirov u glavi, ako to uspe da sredi odnosno prenese direktno i samo na teren to je opasan paket u svakom smislu( ne samo fiziฤkom). ย Karakterno je bomba, u mnogome se razlikuje od vrลกnjaka, podseca na igrace od pre 20 30g. 1
Mrk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 53 minutes ago, Taki said: Ja tog Finca ne bi volio gledati u Zvezdi ni da znam da ฤe ostati 5 godina i igrati kao Antony Davis.Dovoljno mu je pogledati oฤi i sve je jasno.ย Kad pre "los covek" sati? Nisam odmah skontao na sta se misli kad se ovde pisalo da ce da nervira komsije, sada mi je malo jasnije. Daj malog po svaku cenu, ovaj ce otvoriti neke tek zarasle rane. Ako dodje, zabraniti mu da pere sorc. ๐ 1 3 1
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Baketnews piลกe da bira izmeฤu PAO i nas. Mislim da smo mu u svakoj varijanti mnogo bolja opcija.ย Izgleda da nam stiลพe i bek, u narednih par dana.ย
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Ne sam Safete said: Cenis da bi potpis bio na 1 godinu... To mi se manje svidja ๐ ย Pa bio bi na duลพe, uz NBA opt. a to ti je onda doฤe na isto. ย 2 hours ago, Marvin said: Slabo sam Miku gledao na EP, jel on moze na peticu u EL uslovima? ย Nikako. Neลกto poput mladog i laganog Veselog, trenutno je izmeฤu 3 i 4, ali buduฤnost svakako kao ฤista 4. ย ย 2 hours ago, Chaos Is Me said: Murinen ima 18 godina i sledeฤe godine je draft eligible. Kakva srednja ลกkola, ฤovek moลพe odmah na koledลพ, a svi najeminentniji programi stoje u redu za njega. ย Ne moลพe, nisu godine problem, nego diploma koju nema. Ta minimalna diploma svakako nije neลกto za ลกta treba da bude nuklearni nauฤnik, ali svejedno ne moลพe to da sredi sada za nedelju dana i upiลกe koledลพ. ย ย 1
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, realno *w said: ย Ne moลพe, nisu godine problem, nego diploma koju nema. Ta minimalna diploma svakako nije neลกto za ลกta treba da bude nuklearni nauฤnik, ali svejedno ne moลพe to da sredi sada za nedelju dana i upiลกe koledลพ. ย ย Niลกta ลกto se u majฤici Srbiji ne moลพe reลกiti, a mislim da ima viลกe od nedelju dana fore ๐
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Aha ok, ja sam mislio da je ful zavrลกio srednju ลกkolu u USA jer sve ostale kvalifikacije ima za draft sledeฤe godine.
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago At this day and age, tesko da je tip trenera poput Zeljka bilo kom mladom igracu atraktivniji od Atamana. Lecbiril. 2
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne mogu da verujem da su pojedinci dosli ovde da zameraju ponasanje klincu od 18 godina. Sa onakvim fizickim predospozicijama i stilom igre njemu to bas pristaje i samo ga cini mocnijim igracem. Ne znam koliko je realno da dodje ali za mene to bio potpis u rangu Miltona i Parkera.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, SteveFrancis#3 said: At this day and age, tesko da je tip trenera poput Zeljka bilo kom mladom igracu atraktivniji od Atamana. Lecbiril. ย A faktor keve i ฤaleta, old school FIBa igraฤa, koji se oฤigledno pitaju dosta? ๐
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li ste svesni da stavljate reฤi Ataman i atraktivan u istu reฤenicu? 5
bungalov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 28 minutes ago, Papanikolesku said: ย Niลกta ลกto se u majฤici Srbiji ne moลพe reลกiti, a mislim da ima viลกe od nedelju dana fore ๐ U Srbiji bi mogao i fakultet resiti za nedelju dana. ย Inace, obe ruke za finca. Nedostaje nam ovakav slasher. A i cigani nam zeznuli kamerun pricu pa moramo necim novim da ih zivciramo. Edited 1 hour ago by bungalov 1 3
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, SteveFrancis#3 said: At this day and age, tesko da je tip trenera poput Zeljka bilo kom mladom igracu atraktivniji od Atamana. Lecbiril. ย Da li je trener atraktivniji ne znam, ali u ovoj jednaฤini KKP > PAO all the way. Razlozi su oฤigledni dobri moj Frenฤajze, znaลก ih ti, znam ih i ja ๐คจ
m0k1 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 10 minutes ago, Papanikolesku said: ย Da li je trener atraktivniji ne znam, ali u ovoj jednaฤini KKP > PAO all the way. Razlozi su oฤigledni dobri moj Frenฤajze, znaลก ih ti, znam ih i ja ๐คจ ย Pod pretpostavlom da bi igrao na 4 - iskreno mislim da bi imao vece sanse da istisne Huanca ili Mitogluaย i da nekom od njih (obojici) pokupi minute nego Parkera (koji ce kontam igrati 30 min kod Zeljka).
Elevator Operater Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Nije me odusevljavala ideja da Hakinen dodje samo da bi odmah otisao, ali ove komsijske naznake da se vidi da jeย los covekย su to okrenule za 180. Mora da dodje i da svaki derbi igra najmanje 30 min ๐๐ 1
Alek The Great Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 7 minutes ago, m0k1 said: ย Pod pretpostavlom da bi igrao na 4 - iskreno mislim da bi imao vece sanse da istisne Huanca ili Mitogluaย i da nekom od njih (obojici) pokupi minute nego Parkera (koji ce kontam igrati 30 min kod Zeljka). Ako krenes od pretpostavke da uopste moze na 4 sa tim telom. Ali, po meni, momak trenutno moze samo na 3. A Aba liga je jaca od grcke lige i tu bi trebalo da trazi vecinu svojih minuta.
Ne sam Safete Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 1 hour ago, realno *w said: ย Pa bio bi na duลพe, uz NBA opt. a to ti onda doฤe na isto. ย ย Na to sam ciljao 1
Papanikolesku Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 9 minutes ago, m0k1 said: ย Pod pretpostavlom da bi igrao na 4 - iskreno mislim da bi imao vece sanse da istisne Huanca ili Mitogluaย i da nekom od njih (obojici) pokupi minute nego Parkera (koji ce kontam igrati 30 min kod Zeljka). ย Napiลกi mi jednog igraฤa (slovima jednog) u PAO kojeg je Ataman razvijaoย ili mu dao bilo kakvu ลกansu. Dajem fore do 23 godine, a klinac ima znatno manje.ย
Coz29 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 1 hour ago, realno *w said: ย Pa bio bi na duลพe, uz NBA opt. a to ti je onda doฤe na isto. ย ย Nikako. Neลกto poput mladog i laganog Veselog, trenutno je izmeฤu 3 i 4, ali buduฤnost svakako kao ฤista 4. ย ย ย Ne moลพe, nisu godine problem, nego diploma koju nema. Ta minimalna diploma svakako nije neลกto za ลกta treba da bude nuklearni nauฤnik, ali svejedno ne moลพe to da sredi sada za nedelju dana i upiลกe koledลพ. ย ย Sredice mu Ostoja diplomu ลกumarske srednje kao djak generacije i sve topย
m0k1 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 5 minutes ago, Papanikolesku said: ย Napiลกi mi jednog igraฤa (slovima jednog) u PAO kojeg je Ataman razvijaoย ili mu dao bilo kakvu ลกansu. Dajem fore do 23 godine, a klinac ima znatno manje.ย Samo jednog i mogu - Samodurov. Par puta sam navatao grcku ligu prosle godine i ulazio je da igra svaki put kada sam gledao. Validna poenta. Sa druge strane, nije se ni Zeljko bas proslavio sa razvijanjem mladih igraca u ovom poslednjem mandatu, ali svakako mnogo vise od Atamana - to ne dovodim u pitanje.ย ย Ja sam vise razmisljao u smislu konkurencije na konkretnoj poziciji ali i ovo sto si ti napisao je tacno u potpunosti. 1
Chaos Is Me Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Kog je to mladog igraฤa ลฝeljko razvio u poslednjih 20 godina? Ozbiljno pitam. 1
m0k1 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Pa posto je stavljen uslov do 23 godine - recimo da su solidnu sansu dobili Madar, Smailagic i Trifunovic. Mozda i Vukcevic.
Tex_Willer Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Pa eto i zbog Samorudova nema logike da on tamo ide, plus Rogvalopulos je 3/4. ย Samorudov je fin talenat, plus domaฤi igrac je.
Recommended Posts