PatrickStar Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pripreme su nam na 10 dana do početka sezone kao da je 20. avgust, a ne 20. septembar...na 5 tlacimo Jabari-ja 35 minuta, backup-ovi Sterling i Vanja...Wash nestao posle prvog poluvremena sa PAO, Dylan nestao bez traga, ni na klupi ga nisam video. Bog zna sa kojim ćemo rosterom u Dubai. Čak i kompletni da idemo sa 0 odigranih utakmica u tom nekom sastavu, pakao od kluba.
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago This is new, nismo primili koš u zadnjem napadu iz jedno pet otvorenih šuteva. Utakmica za zaboraviti, Dilan nije igrao zbog temperature pa smo ostali samo na Jabariju na unutrašnjim pozicijama. Pikali small ball 40 minuta, baš jedna nevjerovatna situacija koja se, nadam se, neće više nikad ponoviti (puši k**** Ostoja). U takvoj postavci Jabari vukao prvo poluvrijeme (dok je imao snage), Carlik i Sterling drugo, Shake nekako iz drugog plana davao doprinos cijelu tekmu. Klinci podbacili, mada je pitanje koliko i mogu na takmičarskom nivou, Sydney baš naloženo ušao u utakmicu a mi da otaljamo i da se niko ne povrijedi. Na kraju smo izašli čitavi, razigrali Carlika (poludistanca mu je i dalje očaj), dva bodića i tjeraj dalje. I daj jebenog centra, linčovaćemo nekog za primjer. P.S. Nije ni Dujan igrao, ne znam zbog čega, moguće da ga je pukao kengur. 🤷♂️ 1
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zaista ne razumem ovo pljuvanje po Ostoji kada je jasno ko vedri i oblaci roster KKP. Ne znam da li je u pitanju njegov politicki angazman, ali kao predsednik lik je i vise nego korektan. 2
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nismo u dobroj poziciji pred početak EL. Pripremne prilično tanke za Evroligaša, mi bez maltene 50% rostera a gde ćemo izvesno protiv Dubaia nabacati sve što imamo na teren - kao da ih vraćamo sa letovanja jednog po jednog. Petice takođe ni na vidiku. Ajmo videti kako će to izgledati u Emiratima, ali sve miriše na još jedno mučenje na otvaranju - ono naše, baskonijski - dok nas tamo čekaju one ložane bez savesti. 3
Ne sam Safete Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 58 minutes ago, Son_of_a_gun said: P.S. Nije ni Dujan igrao, ne znam zbog čega, moguće da ga je pukao kengur. 🤷♂️ Nekad davno, Baka Sliskovic nije dolazio na treninge 4-5 Dana, ronchio naravno. Kad se pojavio pita ga trener -Gdje si na treninzima? -Sta cu ja treninzima kad sam najbolji. Ovo je slicna situacija. 1
ChrisJudd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 36 minutes ago, Papanikolesku said: Nismo u dobroj poziciji pred početak EL. Pripremne prilično tanke za Evroligaša, mi bez maltene 50% rostera a gde ćemo izvesno protiv Dubaia nabacati sve što imamo na teren - kao da ih vraćamo sa letovanja jednog po jednog. Petice takođe ni na vidiku. Ajmo videti kako će to izgledati u Emiratima, ali sve miriše na još jedno mučenje na otvaranju - ono naše, baskonijski - dok nas tamo čekaju one ložane bez savesti. Kako Dubaiju idu pripreme, jesu li uklopili nove igrače? I još da pitam, ali bez zezanja, stvarno ne pratim, koja to EL ekipa odrađuje ful pripreme, ono kompletni sastav, jake prijateljske? Edited 5 hours ago by ChrisJudd
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Još ja pišem biće na 12.mestu kao prošle sezone, a svi navijači Partizana se valjaju od smeha, jer sam ih potcenio, a ja sam baš uzeo u obzir ove silne sitne povrede i krupne cika Nilikine, pa sada i JEDINOG centra Tajrika, Pokuševskog.. Potpuno druga priča bi bila da je makar Oturu došao na centru za Partizan i kako se najavljivalo Tanasković kao 3.centar, već ima ko da igra centra, a ovako da Osetkovski igra ceo meč na petici, ako nema Tajrika i neki klinci da pomažu, tako pobediti ni Dubai u gostima, a kamoli neki Panatinaikos, ili Real mrka kapa.. Za to je kriva uprava Partizana koja nije dovela centra, a 2 centra su otišla ovog leta iz Partizana.
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imajuci u vidu trenutno stanje stvari, mislim da je vreme da se svi pripremite za 1-4 start u EL. Ostaje da se vidi hoce li konacno reagovati i dovesti igraca kakav nam je potreban, bar krajem oktobra ili cemo se igrati cekalice dok ne dodjemo u situaciju da nam prime Udoh ne pomaze.
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 34 minutes ago, Zvezdaš96 said: Još ja pišem biće na 12.mestu kao prošle sezone, a svi navijači Partizana se valjaju od smeha, jer sam ih potcenio, a ja sam baš uzeo u obzir ove silne sitne povrede i krupne cika Nilikine, pa sada i JEDINOG centra Tajrika, Pokuševskog.. Potpuno druga priča bi bila da je makar Oturu došao na centru za Partizan i kako se najavljivalo Tanasković kao 3.centar, već ima ko da igra centra, a ovako da Osetkovski igra ceo meč na petici, ako nema Tajrika i neki klinci da pomažu, tako pobediti ni Dubai u gostima, a kamoli neki Panatinaikos, ili Real mrka kapa.. Za to je kriva uprava Partizana koja nije dovela centra, a 2 centra su otišla ovog leta iz Partizana. Ladno lik napise " makar Oturua". I Tanaskovic nije centar. Nalupetao si bas svašta nesto u ovom postu. Sve si ti dobro procenio i uzeo u obzir. Čujemo se tamo u maju kad se svode računi 🙌 2
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Coz29 said: Ladno lik napise " makar Oturua". I Tanaskovic nije centar. Nalupetao si bas svašta nesto u ovom postu. Sve si ti dobro procenio i uzeo u obzir. Čujemo se tamo u maju kad se svode računi 🙌 Ok Tanasković je bek šuter, a Oturu se MORAO dovesti, to sam i za Zvezdu rekao. Bez centra se košarka ne igra, tako da kao i uvek ću pogoditi u prognozi, jer već sada da sutra počne prvo kolo Evrolige, većina klubova bi sezonu počela bez po 4-5 igrača. Bez dubine rostera nema pehara ili final 4, to je Panata shvatila, nikoga bitnog nije prodala, još su na to doveli i nakrckali još nekoliko bekova za svaki slučaj. Panati da se povredi opet Lesor, imaju 2 centra, da im se povrede 2 beka, imaju ih još 2-3 korisna. Partizan je oterao i Majka, i Koprivicu i Dejvisa, pa im sada poziciju 4 čine samo povredjeni Pokuševski, Parker, povredjeni i jEDINI klasičan centar Tajrik Džons i Osetkovski koji moze igrati 4 i 5. To je tanko kvantitativno, ali i kvalitativno za nešto više. Pogledajte Panatinaikos, Real Madrid, Hapoel, Barsa samo, ili Efes, Fener, Dubai koji imaju svi po 3-4 visoka zlu ne trebalo. Treba biti objektivan, za top 10 u Evroligi tebi treba makar 20 pobeda, a kako sa 40 minuta na svakom meču u svim takmičenjima Tajrika Džonsa da uradiš to? Dakle Ostoja Mijailović i uprava Partizana su poprilično omanuli ovog leta, najurili su 2 centra, a nije im došao nijedan, to je fejl veliki.. Na krilu su dobri, na poziciji 1 i 2 isto, ali pozicija 4 i 5 su jako tanki za plej of, čak i plej in nažalost..
Mrk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: tako da kao i uvek ću pogoditi u prognozi Kao sto si pogodio da ce Zvezda osvojiti kls, jel si bese kucu stavio na to?😂 Lepo je napisao jedan forumas za tebe, dao bih ti minus za svaki upis, da postoji ta opcija.
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ok Tanasković je bek šuter, a Oturu se MORAO dovesti, to sam i za Zvezdu rekao. Bez centra se košarka ne igra, tako da kao i uvek ću pogoditi u prognozi, jer već sada da sutra počne prvo kolo Evrolige, većina klubova bi sezonu počela bez po 4-5 igrača. Bez dubine rostera nema pehara ili final 4, to je Panata shvatila, nikoga bitnog nije prodala, još su na to doveli i nakrckali još nekoliko bekova za svaki slučaj. Panati da se povredi opet Lesor, imaju 2 centra, da im se povrede 2 beka, imaju ih još 2-3 korisna. Partizan je oterao i Majka, i Koprivicu i Dejvisa, pa im sada poziciju 4 čine samo povredjeni Pokuševski, Parker, povredjeni i jEDINI klasičan centar Tajrik Džons i Osetkovski koji moze igrati 4 i 5. To je tanko kvantitativno, ali i kvalitativno za nešto više. Pogledajte Panatinaikos, Real Madrid, Hapoel, Barsa samo, ili Efes, Fener, Dubai koji imaju svi po 3-4 visoka zlu ne trebalo. Treba biti objektivan, za top 10 u Evroligi tebi treba makar 20 pobeda, a kako sa 40 minuta na svakom meču u svim takmičenjima Tajrika Džonsa da uradiš to? Dakle Ostoja Mijailović i uprava Partizana su poprilično omanuli ovog leta, najurili su 2 centra, a nije im došao nijedan, to je fejl veliki.. Na krilu su dobri, na poziciji 1 i 2 isto, ali pozicija 4 i 5 su jako tanki za plej of, čak i plej in nažalost.. Tanaskovic je cista 4. Nema dodirnih tačaka sa pozicijom 5. Na ovom siromasnom tržištu centara Oturu je mogao da bira gde ce igrati, uz to moglo ga je priuštiti samo par klubova, kada govorimo o finansijska. Ništa lično iskreno, ali moj mozak ne moze da prihvati, a želudac da svari količinu nebuloza koju si spreman da napišeš u jednom postu. 2 minutes ago, Mrk said: Kao sto si pogodio da ce Zvezda osvojiti kls, jel si bese kucu stavio na to?😂 Lepo je napisao jedan forumas za tebe, dao bih ti minus za svaki upis, da postoji ta opcija. Nestao je bata bio, ispario.. A prognoze su mu u stilu Andjusa, sta god napise bude suprotno, tako da sve 5.
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Mrk said: Kao sto si pogodio da ce Zvezda osvojiti kls, jel si bese kucu stavio na to?😂 Lepo je napisao jedan forumas za tebe, dao bih ti minus za svaki upis, da postoji ta opcija. Ok, super je prelazni rok sa samo Tajrikom koji je ostao na petici, igraće brat Tajrik 40 minuta i uaba ligi i u evroligi konstantno dok ne padne i divno je napadati top 6 u Evroligi sa jednim jedinim centrom. izuzetno mudar potez gospodina Ostoje Mijailovića i svaka mu čast na tome. A Ataman je tupadžija što je odlučio da pored povredjenog Lesora dovede i Holmsa i ostavi Jurtsevena, ili Sfero da povredjenom Bolomboju doda još 2 centra Rivera i Izundua. Ništa onda, srećno vam bilo sa jednim jedinim centrom u narednih 90 utakmica u narednih 8 meseci, goodluck!
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Tanaskovic je cista 4. Nema dodirnih tačaka sa pozicijom 5. Na ovom siromasnom tržištu centara Oturu je mogao da bira gde ce igrati, uz to moglo ga je priuštiti samo par klubova, kada govorimo o finansijska. Ništa lično iskreno, ali moj mozak ne moze da prihvati, a želudac da svari količinu nebuloza koju si spreman da napišeš u jednom postu. Nestao je bata bio, ispario.. A prognoze su mu u stilu Andjusa, sta god napise bude suprotno, tako da sve 5. Ok promašio sam jednom u životu, da li je to razlog zbog jednog promašaja u životu da mi sada na nos to nabacuješ mesecima i godinama i da me vredjaš i prozivaš. Ja tebe nisam prozivao i vredjao tvoj stav i tvoje mišljenje, eto rekao sam da će 12.mesto biti Partrizan ili 11.mesto poslednje 2 sezone u Evroligi i prognozirao sam plej-in za Zvezdu i poslednje 2 godine sam sve pogodio.Jedini promašaj mi je KLS ove godine i u šoku sam da je Spartak pobedio Zvezdu kojoj falilo samo 3 igrača, a Partizanu falilo 7-8 igrača i pobedili su ih i to Spartak igrao u najačem timu...
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ok promašio sam jednom u životu, da li je to razlog zbog jednog promašaja u životu da mi sada na nos to nabacuješ mesecima i godinama i da me vredjaš i prozivaš. Ja tebe nisam prozivao i vredjao tvoj stav i tvoje mišljenje, eto rekao sam da će 12.mesto biti Partrizan ili 11.mesto poslednje 2 sezone u Evroligi i prognozirao sam plej-in za Zvezdu i poslednje 2 godine sam sve pogodio.Jedini promašaj mi je KLS ove godine i u šoku sam da je Spartak pobedio Zvezdu kojoj falilo samo 3 igrača, a Partizanu falilo 7-8 igrača i pobedili su ih i to Spartak igrao u najačem timu... Dobro de, jos ces se rasplakati. Sve je u redu! Sve si pogodio, bravo, niko ti nista ne zamera..pogrešili smo, nismo se lepo poneli prema tebi. A sad nam samo fali jedan, mozda dva centra, tako da ove godine cemo biti jos jaci i zato ne brinemo. 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ok promašio sam jednom u životu, da li je to razlog zbog jednog promašaja u životu da mi sada na nos to nabacuješ mesecima i godinama i da me vredjaš i prozivaš. Ja tebe nisam prozivao i vredjao tvoj stav i tvoje mišljenje, eto rekao sam da će 12.mesto biti Partrizan ili 11.mesto poslednje 2 sezone u Evroligi i prognozirao sam plej-in za Zvezdu i poslednje 2 godine sam sve pogodio.Jedini promašaj mi je KLS ove godine i u šoku sam da je Spartak pobedio Zvezdu kojoj falilo samo 3 igrača, a Partizanu falilo 7-8 igrača i pobedili su ih i to Spartak igrao u najačem timu... Može jedan hot take? Poku na 5 jede malu decu u sistemu Zeljka a može igrati protiv pola centara sirovo fizički gledano. 2
dunaj95 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa dovešće Partizan još jednog centra...dal' za 5 dana , dal' za 10 , dal' za mjesec... Pa na svakoj poziciji imate po dva dobra igrača , najjače da ostanete sa jednim centrom...
Sizif Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 30 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ok promašio sam jednom u životu, da li je to razlog zbog jednog promašaja u životu da mi sada na nos to nabacuješ mesecima i godinama i da me vredjaš i prozivaš. Ja tebe nisam prozivao i vredjao tvoj stav i tvoje mišljenje, eto rekao sam da će 12.mesto biti Partrizan ili 11.mesto poslednje 2 sezone u Evroligi i prognozirao sam plej-in za Zvezdu i poslednje 2 godine sam sve pogodio.Jedini promašaj mi je KLS ove godine i u šoku sam da je Spartak pobedio Zvezdu kojoj falilo samo 3 igrača, a Partizanu falilo 7-8 igrača i pobedili su ih i to Spartak igrao u najačem timu... Ja se iskreno nadam da ti 96 u niku nije "godina proizvodnje". Piši češće😃... 3
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, Tex_Willer said: Može jedan hot take? Poku na 5 jede malu decu u sistemu Zeljka a može igrati protiv pola centara sirovo fizički gledano. Što se Pokua tiče imaš zaista smisla za humor. A čak i da je 20% istina ovo za njega, postoji jedan zaista ,,mali", ali ne beznačajan toliko problemčić, a to je da Poku i kao zdrav nije bio faktor u EL prošle sezone u Partizanu niti igrao previše, a još veći problemčić je što je on u poslednjih 12 meseci bio zdrav fazon za 30% mečeva, za njega je uvek umetnost da spoji 10-15 dana košarke...
Mrk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Zvezdaš96 said: Što se Pokua tiče imaš zaista smisla za humor. A čak i da je 20% istina ovo za njega, postoji jedan zaista ,,mali", ali ne beznačajan toliko problemčić, a to je da Poku i kao zdrav nije bio faktor u EL prošle sezone u Partizanu niti igrao previše, a još veći problemčić je što je on u poslednjih 12 meseci bio zdrav fazon za 30% mečeva, za njega je uvek umetnost da spoji 10-15 dana košarke... Odigrao je 27 utakmica u EL sa 13 minuta u proseku i 26 u Aba sa 15 min. Razumem da masis prognoze jer si tezak nemac pojma ali oko ovakvih podataka bi mogao barem malo da se informises, sve je lako dostupno.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Oturu se MORAO dovesti, to sam i za Zvezdu rekao. Da igra na dvojnu za oba kluba? Ima smisla. 32 minutes ago, Sizif said: Piši češće Ovo je baš nisko.
Recommended Posts