Miki8 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Imaju dobru generaciju rodjenu 2007 godine. I U20 im je osvojila zlato ovog leta, mada je vecina timova na taj turnir dosla bez glavnih igraca. Imaju igrace koji dosta obecavaju. Mislim da su po koncentraciji talentovanih mladih igraca odmah iza nas,francuza,spanaca i nemaca. Pogotovo sto i oni imaju dosta igraca africkog porekla u mladjim kategorijama. Edited 3 hours ago by Miki8
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dominira Giannis za sada, čak je imao jedan fantastičan potez leđnom promenom.
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Janis konačno promaši i ovi uhvate skok. Teško će ovdje Izrael nešto uraditi.
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Janis konačno ''provalio'' FIBA košarku, večeras odličan. Svaka čast!
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odlična rola Samodurova. Izrael uhvatio priključak, a onda se raspao...
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo kao da gledam prosjecno evroligasko gostovanje kkcz, sve su kao tu negdje a znas da nece okrenuti da se igra 10 dana. 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Slukas...vazda smradina. Dijamantidis nivo. Edited 2 hours ago by Wingwalker 1
Ace Rimmer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Đanis i Dončić pokazali kako superstarovi igraju za repku za razliku od konjanika. 1 1
Bugl Khan Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 6 hours ago, Zvezdaš96 said: Kažem da sam bio sarkastičan pošto lik navija protiv zemalja iz regiona, ko Dodik haha A sve ovisi koja zemlja, koji sport...
Recommended Posts