Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sekač je ovde x faktor. Ako se probudi, Nemci mogu ubaciti dovoljno da preokrenu. Sa druge strane Turci će igrom preko Šenguna ubaciti svojih ~90 poena.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Pakao je ovo.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobiju li Turci bice slavlje u Nemackoj kao da su Nemci dobili 2 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Smrtokapa otkad si se otisnuo u svet, zaboravio si na forumske drugare. Zavela te svetla Rige. 1 1
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, NMX said: Dobiju li Turci bice slavlje u Nemackoj kao da su Nemci dobili Pogotovo što u Nemačkoj ovo skoro niko i ne gleda. Edited 2 hours ago by Eddard 1
ljutikrilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Kooineeperk said: Gledam tekmu... pokusavam da navijam za nekoga, kao da bude zanimljivije, ali mi bas ne ide. Ne mogu za Tursku sto zbog Atamana, sto zbog te glupe naturalizacije igraca koju praktikuju. A ne mogu nesto ni za Nemacku. Mozda mi je malo lakse za Nemacku. Kao da Real i Juventus igraju finale LŠ
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Pogotovo što u Nemačkoj ovo skoro niko i ne gleda. Gledaju turci. Bonga MVP! 1
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da i ja ponovim - odlična košarka, garnirana sa nekoliko vrhunskih individualnih predstava. Da vidimo šta će odlučiti titulu? 2
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Eddard said: Pogotovo što u Nemačkoj ovo skoro niko i ne gleda. Na sta se loze Nemci, sem fuzbala, jel prate nesto od ovih sportova sa loptom? Kontam da je mozda malo vece interesovanje za rukomet?
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako nista drugo barem je gledljiva utakmica, nije neka wow, ali za finale EP veoma dobra. Nadam se da ce do kraja biti neizvesno. Ne bih se bunio ni neki produzetak da odgledamo.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Čeda je sinonim swiss knife igrača. Teško ga je obračunati šta ume i koliko vredi. Uvek u fokusu, agilan i sveprisutan na obe strane i u svakom segmentu igre. Da sam neki Dubai oko njega, Avrama i nekog Lojda bi gradio tim. Kakve Muse, kakvi Filipi...2 risky. Edited 1 hour ago by Wingwalker 1
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago šruder je lipsao, a inače je loš, i tu isplivava problem što nemaju pristojnog pleja na klupi... Turci nisu ispunili bonus celu treću 🤨 Larkin igra odbranu rukama, bile ga ona stvar... Pale su Švabe energetski, previše fizikalqca i role igrača
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gotovo je ovo. Osman se nakljukao nečim za ovo takmičenje.
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čini se da bi Larkin mogao da bude čovjek odluke. Igra vrhunski meč! 2
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne znam kako smo mi sa ovom Turskom odigrali na jednu loptu, ozbiljno
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, holden c. said: Na sta se loze Nemci, sem fuzbala, jel prate nesto od ovih sportova sa loptom? Kontam da je mozda malo vece interesovanje za rukomet? Rukomet je popularniji. 1
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedna stoktonovska partija Larkina, asistencija, ukradene, doprinosi mimo redovnog kosgeterskog ucinka, odlican je
Recommended Posts