Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Finska nije uopšte loša ali Nemci sipaju jebiga. Daleko je ovo od gotovog. 1
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bilo je gotovo prije nego je i počelo. Finska prosječna ekipa u srednjem domu evropske košarke, koja je igrom slučaja ušla u polufinale (kao onomad Poljska ili još ranije Makedonija ) i koja gotovo sigurno to polufinale više neće vidjeti za naših života. 4
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 izgubljene na 15 asistencija, 12/19 za 2, 8/16 za 3, bacanja 13/14, Njemci bi sa ovakvom igrom izvjesno vodili i protiv Amerikanaca 1
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Upravo takvom igrom su ih i dobili u polufinalu Svjetskog. Dali su Amerima 113 poena.
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Ječmendo said: Upravo takvom igrom su ih i dobili u polufinalu Svjetskog. Dali su Amerima 113 poena. Zato nema potrebe da omalovažavaš Fince. Jbg, i meni je muka što smo ispali i kako smo ispali, ali ajmo dalje, neće se planeta zaustaviti zato što smo jednom popušili. Uzgred, ovaj Murinen je bačje in the making
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne omalovažavam ja Fince, samo sam realan. Osrednja ekipa i to je sve. Mnogi ih precjenjuju. 3 minutes ago, Beonegro said: ...zato što smo jednom popušili Kratko ti pamćenje!
Gudura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovaj dripac klinacki u Finskoj se kandiduje za najodvratniju kosarkasku pojavu u istoriji. Petrusev je predsednik kluba izuzetnih dzentlmena za ovo nevaspitano derle. Kakav uspeh sa samo 18 godina🫣 4
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 minutes ago, Ječmendo said: Bilo je gotovo prije nego je i počelo. Finska prosječna ekipa u srednjem domu evropske košarke, koja je igrom slučaja ušla u polufinale (kao onomad Poljska ili još ranije Makedonija ) i koja gotovo sigurno to polufinale više neće vidjeti za naših života. Finska je vrlo perspektivna ekipa. Markkanen još dugo može da bude klasa, Jantunen je dobar EL igrač, Muurinen je buduća zvezda svetske košarke prilično izvesno, Nkamuah sjajan atleta itd. Nemaju oni veze sa Poljskom i Makedonijom 3
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Ječmendo said: Ne omalovažavam ja Fince, samo sam realan. Osrednja ekipa i to je sve. Mnogi ih precjenjuju. Veliki broj reprezentacija bi protiv ovakve Njemačke implodirao u prvom poluvremenu
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bokme nekoliko očiglednih faulova nad Fincima nije svirano, sad ovaj na Jantunenu se vidio iz aviona 9 minutes ago, Gudura said: Ovaj dripac klinacki u Finskoj se kandiduje za najodvratniju kosarkasku pojavu u istoriji. Petrusev je predsednik kluba izuzetnih dzentlmena za ovo nevaspitano derle. Kakav uspeh sa samo 18 godina🫣 Takođe ima najbolji nastup u polufinalu EP za igrača od 18 godina bar od Dončića 2017. naovamo
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Wagnera izblokira obruč i dobije faul. 😂 Edited 4 hours ago by DameTime
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, Ječmendo said: Kratko ti pamćenje! Polufinale SP 1986. sam do sad prežalio 😛
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Finci su se odvalili od alkohola, najveseliji su ovde. 😁
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 48 minutes ago, Beonegro said: Polufinale SP 1986. sam do sad prežalio 😛 A Italiju na EP 1983. i Čehoslovačku na EP 1985.?
Kenozoik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: Finci su se odvalili od alkohola, najveseliji su ovde. 😁 Pravi se da si Finkinja .. po sistemu So Sabija " lepo nama lepo vama " 🙂
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Kenozoik said: Pravi se da si Finkinja .. po sistemu So Sabija " lepo nama lepo vama " 🙂 Jedino da pijem da potisnem što ih nismo odvalili 15 razlike, ali nema dovoljno alkohola za to. :))
Kenozoik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Jedino da pijem da potisnem što ih nismo odvalili 15 razlike, ali nema dovoljno alkohola za to. :)) Ima, ima, nadje se, ako dovoljno trazis 😀
Marko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, DameTime said: Jedino da pijem da potisnem što ih nismo odvalili 15 razlike, ali nema dovoljno alkohola za to. :)) Tokom dana ugledna žena i respektabilna feministkinja... Uveče zaštitno lice Rubina iz Kruševca 2
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Marko said: ugledna žena i respektabilna feministkinja Ovo je oksimoron. Čekam Dejm da se ovako pojavi 3
Recommended Posts