Pero_Cameron Posted yesterday at 04:20 PM Posted yesterday at 04:20 PM Po meni je Gruzija favorit protiv Finaca. Jednostavno imaju više kvalitetnih i iskusnih igrača. Goga, Sengelija, Mamu, Baldwin vs Markanen i pomoćno osoblje. Nemačka i Turska lagan prolaz. Grčka mislim da će slično biti kao sinoć- u konstantnom vođstvu 5-10 razlike koje neće ispustiti. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 04:26 PM Posted yesterday at 04:26 PM Nek osvoji ko god samo ne Njemacka, Poljska, Turska, Finska, Litvanija pa i Grcka 😃 1
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 13 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nek osvoji ko god samo ne Njemacka, Poljska, Turska, Finska, Litvanija pa i Grcka 😃 Slicno mislimo. Simpatisem Sloveniju zbog Luke smekera ubice, mada mi Finska nije antipaticna. Njihov head coach vrv nema ni jednu pubicnu dlaku pa je odrzao disertaciju trofejnom piroćancu. Respekt.
Beonegro Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 14 hours ago, Pero_Cameron said: Po meni je Gruzija favorit protiv Finaca. Zato što su protiv Francuske imali 10/18 za 3 poena, što im se u ovoj deceniji neće ponoviti. Svakako će biti cripple fight, ali Finska ima više upotrebljivih igrača na spoljnim pozicijama, realnije je da oni nađu dvojicu koji će da rade posao, nego Gruzija. 1
Sector Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne očekujuem mnogo neizvijesnosti u ovoj fazi. Da je Jokubaitis zdrav pa da se Litvanci nečemu nadaju, ovako očekujem otaljavanje Grka. Janisu je sad ili nikad da uzme medalju sa Grčkom, konačno u potpunosti koristi svoje prednosti u FIBA košarci, ima par iskusnih EL igrača u timu a konkurencija do medalje nikad slabija. Poljaci i Slovenci da bi zaprijetili, treba da im se poklopi dosta kockica. Meč između Finske i Gruzije bi mogao biti zanimljiv, blagu prednost dajem Fincima ali mislim da im maljava braća što bi rekao chaos neće dozvoliti da se razmašu kao protiv nas. 2
Beonegro Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Poljaci su toliko grozna antikošarkaška ekipa da nikako ne uspijevam da se natjeram da navijam protiv Atamana 😬 1
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ponitka se vratio na fabrička. I bez njegovog učinka, Poljska još uvijek konkurentna, odlični su u defanzivi.
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zato je Alperen već kaparis'o centarsko mjesto u prvoj petorci Šampionata. Opet igra vrhunski.
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jeste Dzordan al ne Majkl. Čast svima al nisu ovo Gegic, Atic, Roberson... Došli su malkice čvršći momci sa sjajnim trenerom.
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Svakako ipak mislim da neće uzeti zlato. Nemci su za mene ipak prvi favoriti, a i Grci bi mogli se ozbiljno Turcima suprotstaviti ih i zeznuti ih da ne odu ni u finale i da Grcka- Nemacka bude ipak finale, a Turci sa Finskom za bronzu borba zestoka..
Pero_Cameron Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sengunu treba skok u iducih 15 minuta za tripl dabl. Najbolji centar na ovom EP sta god ko pricao. 2
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Šengun drži čas košarke! Ako se Osman ozbiljnije povrijedio biće to ogroman hendikep za Turke. Mada, mislim da će s njim biti sve u redu... 1
Gudura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 39 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Šengun > Jokić Kapiram da se sprdaš...
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, Gudura said: Kapiram da se sprdaš... Ozbiljan sam. Pitanje je meseca, ne godine. 1
drgnk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Litvanija bi u narednom periodu sa trojkom Jokubaitis - Buzelis - Sabonis, mogla biti baš zeznuta reprezentacija. I "pomoćno osoblje" im je prilično dobro.
Kenozoik Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, drgnk said: Litvanija bi u narednom periodu sa trojkom Jokubaitis - Buzelis - Sabonis, mogla biti baš zeznuta reprezentacija. I "pomoćno osoblje" im je prilično dobro. Nisam u toku, jel se Valanciunas povlaci posle ovog EP-a?
drgnk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Kenozoik said: Nisam u toku, jel se Valanciunas povlaci posle ovog EP-a? Ne znam, nigde nisam naleteo na takvu informaciju. 1
ChrisJudd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ajde Litvanija. Navijam iz sebičnih razloga, ako prođu dalje isplatiću karte za utakmice do kraja i dobar deo propalih avionskih. 1
Guru Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Konstantinos Mitoglu, veliki as Panatenaikosa, nema šta - P. Dendy 100% svom u elementu
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobre rampe Kostasa Ante, on igra korektno prvenstvo u ovoj mikro ulozi.
Recommended Posts