Pero_Cameron Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Po meni je Gruzija favorit protiv Finaca. Jednostavno imaju više kvalitetnih i iskusnih igrača. Goga, Sengelija, Mamu, Baldwin vs Markanen i pomoćno osoblje. Nemačka i Turska lagan prolaz. Grčka mislim da će slično biti kao sinoć- u konstantnom vođstvu 5-10 razlike koje neće ispustiti. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nek osvoji ko god samo ne Njemacka, Poljska, Turska, Finska, Litvanija pa i Grcka 😃 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nek osvoji ko god samo ne Njemacka, Poljska, Turska, Finska, Litvanija pa i Grcka 😃 Slicno mislimo. Simpatisem Sloveniju zbog Luke smekera ubice, mada mi Finska nije antipaticna. Njihov head coach vrv nema ni jednu pubicnu dlaku pa je odrzao disertaciju trofejnom piroćancu. Respekt.
Beonegro Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 14 hours ago, Pero_Cameron said: Po meni je Gruzija favorit protiv Finaca. Zato što su protiv Francuske imali 10/18 za 3 poena, što im se u ovoj deceniji neće ponoviti. Svakako će biti cripple fight, ali Finska ima više upotrebljivih igrača na spoljnim pozicijama, realnije je da oni nađu dvojicu koji će da rade posao, nego Gruzija. 1
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne očekujuem mnogo neizvijesnosti u ovoj fazi. Da je Jokubaitis zdrav pa da se Litvanci nečemu nadaju, ovako očekujem otaljavanje Grka. Janisu je sad ili nikad da uzme medalju sa Grčkom, konačno u potpunosti koristi svoje prednosti u FIBA košarci, ima par iskusnih EL igrača u timu a konkurencija do medalje nikad slabija. Poljaci i Slovenci da bi zaprijetili, treba da im se poklopi dosta kockica. Meč između Finske i Gruzije bi mogao biti zanimljiv, blagu prednost dajem Fincima ali mislim da im maljava braća što bi rekao chaos neće dozvoliti da se razmašu kao protiv nas. 2
Beonegro Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Poljaci su toliko grozna antikošarkaška ekipa da nikako ne uspijevam da se natjeram da navijam protiv Atamana 😬 1
Recommended Posts