Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Don Dusko said: Sta reci za Prepelu on jedino protiv Partizana izdominira. Kao i Gudura
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Niang zaustavio Luku u nastavku, mora se ispratiti kako će igrati Evroligu - baš zanimljiv igrač. 2
Piksi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Ječmendo said: Niang zaustavio Luku u nastavku, mora se ispratiti kako će igrati Evroligu - baš zanimljiv igrač. Ma crko Luka.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ali, Poceko vadi Galinarija sa najsigurnijim poenima u rukama i igra na hero ball Fontecchia. Edited 5 hours ago by Ječmendo
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Radilo se preko ljeta na % sa bacanja. Teletabis Hrovat
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bravo Luka doktore. Luka Doncic 42 poena vs 42 ostatak ekipe
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Denda stukao flasu visnjaka za vreme ovog prenosa, jako i do samog kraja. 1
Miki8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Eto jos jedna ekipa koja je sa talentom na papiru ispod nas, ide dalje🙂 Edited 5 hours ago by Miki8
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako je krenulo vise me ne bi zacudilo i da Deni boy i ekipa drknu rukometasa veceras. 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Italija, Spanija, Francuska, Srbija ispale pre QF. moram sutra da iskopam kada se ovo poslednji put desilo. Doncicu i ekipi svaka cast, unistice ih Nemci ali oni su uradili i vise i od ocekivanog.
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Btw sto se Spanaca tice, ovo im je prvi put od 1997. da su ispali prije polufinala 3
L' Imperatore Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, Ječmendo said: Niang zaustavio Luku u nastavku, mora se ispratiti kako će igrati Evroligu - baš zanimljiv igrač. 11 minutes ago, Piksi said: Ma crko Luka. Ja ne bi ovo pripisivao umoru. On je pre toga dobio poprilično dugačak odmor (za njegove standarde), jer su uspevali da zadrže 15 poena prednosti bez njega. Nakon toga je Niang stvarno igrao odličnu odbranu na njemu. I da je Italija uspela da okrene, ta njegova miniatura bi mogla biti označena kao ključna. Ali na sreču Slovenija je uspela da odbije taj poslednji pokušaj Italijana 1
MV91 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Браво Лука докторе, мало и среће на самом крају, али заслужено.
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, mister-no said: Čekaj a CG 😂 To je bilo davno 😁 1
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 hours ago, Chaos Is Me said: Ode zadnja loža Robersonu, znatno se smanjuje manevarski prostor Bosancima. 6 hours ago, Ludi za Poli said: Jebi ga momci, potukli ste se al falilo je tu ofanzivnog talenta da se prelomi kad se imala prilika. Po meni, Atić je danas podbacio. Čak ne u smislu da je bio loš, nego čudnovato neaktivan. Mislim da se odlično uveo u meč (7 poena valjda u prvj četvrtini) i onda kao da je nestao sa parketa. Odjednom je prestao da napada koš, samo je dodavao i dodavao..bar 5,6 puta je mogao da probije na ulaz, ali bi stao i samo pustio loptu dalje. Bez razloga je stajao sa driblinzima i prestao da bude protagonista za tim. Tek je na samom kraju, kad je sve bilo odlučeno, uzeo par šuteva. Veoma neobično obzirom da je bio odličan celo prvenstvo. Mislim da im je falio njegov učinak danas. 49 minutes ago, Karakondzula! said: Pokazna vežba kako superzvezda vodi svoj tim i čini ga boljim na milion i jedan način. Ostatak ekipe Slovenije bi se u najboljem slučaju borio za top 8 Aba lige. I ne moraš da čekaš odluku o (ne)igranju do 10ak dana pred prvenstvo. Svaka čast Luka i veliko poštovanje. Ovo jednostavno nije tačno. Upravo obrnuto i neobično za Jokića - odluku da će igrati je doneo i saopštio selektoru dok je NBA sezona još trajala. Možeš ti da ga hejtuješ, ali iznošenje neistina neže proći bez komentara 3
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Italijani se uhvatili u kolo sa nama i Francuzima, u velikoj mjeri "zahvaljujući" gluposebičluku Fontecchioa.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kapa dole Slovencima. Nabili smo ih 40+ razlike prije 15-ak dana a evo ih doguraše dalje od nas. Imaju taj mentalitet i karakter koji je mnogo više sličan germanskom nego slovenskom. Reprezentacija s velikim ponosom. Luka je stvarno pravi lider i talenat 1 u 30-50 godina. Doveo je grupu abaligaških igrača (Rok Radovic, Edo Muric, Omic, Prepelic, Hrovat, Ali Nikolic...) medju 8 u Evropi. Nevjerovatan je... Sad se još i doveo u red s kilažom pa to sve izgleda mnogo pristojnije nego zadnjih nekoliko godina. Kako se bori za nacionalni dres i koliko mu je stalo to je stvarno impresivno. I nikad se ne dovodi u pitanje da li ce igrati za reprezentaciju. Bez obzira na povrede, da li je stigao do finala, jel mu se žena porodila, i još sijaset drugih razloga. To stvarno neizmjerno poštujem. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Poceko podneo ostavku posle eliminacije Italije. 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Poceko podneo ostavku posle eliminacije Italije. Da li je sledeći "kunem ti se bogom neću više s tobom, Andrea? Ne bih se iznenadio i da ih uzme Sale Nacionale. Znamo da on uživa ogromno poštovanje na čizmi.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlično za Italijane. Mislim da sa boljim trenerom mogu dosta u narednim godinama, imaju nekoliko talentovanih igrača a valjda im se priključuje i Di Vincenzo. Da Banchero nije ispao pizda to bi bilo još bolje. 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sumnjam u neke rezultate Italije i narednih godina, ako nisu bili čak ni blizu medalje ni primisali polufinale svih ovih godina makar na evropskom prvenstvu sa jačim igračima i imenima u rosteru, nešto mi ne miriše da će to sa mladjanim Spanjolom Procidom Niangom, uzgred Procida nije ni omirisao skoro parket, a on je talenat veliki u Real prešao, očekivao sam više minuta..
Recommended Posts