McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 57 minutes ago, Beonegro said: Ne znam da li postoji ekipa na turniru koja može da na Luki mijenja 3 igrača kao što Italija može Nianga, Thompsona i Pajolu. Istovremeno je ostatak Italije bolji 30 poena od ostatka Slovenije. Meni italijanska igra nista bolje ne izgleda od slovenacke, a ono sto su Slovenci sinoc odigrali Italijani ne mogu. Sto se tice ove trojica, otresce ih Luka kao slince
Beonegro Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 45 minutes ago, McLeod said: Meni italijanska igra nista bolje ne izgleda od slovenacke, a ono sto su Slovenci sinoc odigrali Italijani ne mogu. Sto se tice ove trojica, otresce ih Luka kao slince Italija je druga najbolja odbrana na prvenstvu, Slovenija poslednja u Last 16
McLeod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ja bih rekao da je vise do hrkljusa koji se igrao u toj grupi ali bumo vidli
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 hours ago, Zvezdaš96 said: Da ne spominjem da osim Fontekia iz ove italijanske ekipe ne racunajuci penzionera Galinarija, ostali igraci ne bi mogli ni u prvoj petorci Zvezde, cak vecina ni u 12 u Zvezdi koja nije ni medju 8 favorita u Evroligi... Italijani nemaju prosto igraca koji na ovom turniru svaki mec postize preko 15, ili preko 20 poena, cak i Fontekio je imao utakmicu sa 0/8 ili 1/12 Čestitam, ti si jedini lik na ovom forumu čijem bi svakom postu na košarci dao minus, da postoji. Btw, Melli i Thompson bi bili u prvoj petorci Zvezde. 4 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Igraju Šveđani lepo, organizovana ekipa. Svakako neće izaći da skinu gaće Turskoj.
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj mec za sada jos jednom pokazuje da su grupna faza i osmina finala dva skroz razlicita pojma. Nadam se da cemo i mi početi najzad dobro i sjajno da igramo posto smo u grupi ovog puta bili slabi, a prosli put pre 3 godine kidali u grupi, pa debakl u osmini finala..
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako igra daddy Sengun 😁 Odlična odbrana Švedske, udvajaju ga čim proba da odigra nešto unutra. Nema ga sad da se krevelji, picopevac jedan... 🥲 1 2
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 26:28 sviraj kraj sudija, ovo je kao 3:0 u malom fudbalu 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: 26:28 sviraj kraj sudija, ovo je kao 3:0 u malom fudbalu Egal, a gubili i 8 razlike Turci u prvoj cetvrtini
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Navijam za Sveriju otprilike kao za naše večeras. 4 2 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za severnu braću, normalno. Srbi i Šveđani braća zauvek 1 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dodje li do susreta Grcke i Turske, stavljam kucu i okucnicu da Rukometas i druzina idu dalje. 1
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ovaj mec za sada jos jednom pokazuje da su grupna faza i osmina finala dva skroz razlicita pojma. Nadam se da cemo i mi početi najzad dobro i sjajno da igramo posto smo u grupi ovog puta bili slabi, a prosli put pre 3 godine kidali u grupi, pa debakl u osmini finala.. Jesi video? A ti bese zagovaras da odmaramo Jokica protiv Finske? 😂 Elem evo sta znaci pritisak eliminacione utakmice, Turska trojka 6/16, vecina koje su omasili bile su otvorene,bacanja isto ispod proseka. Ima i do ovog termina utakmice ali rekao bih da pritisak vise drma. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Dodje li do susreta Grcke i Turske, stavljam kucu i okucnicu da Rukometas i druzina idu dalje. Ja to pricam sve vreme, Turci su igrali odlicno fakat, ali su i bili kao Turci jelte, a mi kao cave. Da to probaju protiv Grcke, polomice ih ovi. 2
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Heja Sverige! Vreme je prvi put da neko koji je jedini od 16 ekipa sa 1-4 skorom prosao u osminu finala, izbaci nekoga sa 5-0! Svim srcem uz braću Švedjane, mi slavimo kao Srbija da igra zaista! 😉 Čak i da ne prodju, makar će ih namučiti umoriti, a pritom ohrabriti sve zemlje i pokazati kako se MOŽE i TREBA igrati sa Turskom, u kost u meso, požrtvovanost..
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, La mano de Dios said: Jesi video? A ti bese zagovaras da odmaramo Jokica protiv Finske? 😂 Elem evo sta znaci pritisak eliminacione utakmice, Turska trojka 6/16, vecina koje su omasili bile su otvorene,bacanja isto ispod proseka. Ima i do ovog termina utakmice ali rekao bih da pritisak vise drma. A znaš šta je ovde najlepše i najbolje? Turci i Nemci su sada ubedlivo od juce top 2 favorita, mi tek na 3.mestu, plus nemamo Bogdana, dakle pritisak se skida sa nas i mi vise nismo ubedjeni da idemo po zlato, već mozemo igrati sa manje pritiskaza razliku od ove 2 zemlje 😉 Daće Bog da ovo danas bude samo početak iznenadjenja i na mečevima Gruzija- Francuska recimo što da ne?? Imaju i Gruzijci mesaa, a sigurno su i oni kao i Švedjani prošli ne zasluženo skroz, nego su sebe videli kući već i bili smorenii i njima je ovo poklon što su prošli nekim čudom grupuu i verujem da mogu i Gruzijci i zbog publike svoje koje će biti verujem dosta da ako ne iznenade, onda makar odigraju dobar meč i namuče Francuze 😉 1
Princeton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pelle je stvarno ultra zanimljiv igrač. Meni totalna nepoznanica do ovog EP. Kad je Sipahi postao ovakakav mediocre? On je bio ekstra potencijal, baš talentovan igrač. Šta je ovo sad jbte Lazić napadački skillset.
Recommended Posts