realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 minutes ago, holden c. said: Nije ovaj faul tako strasan bio, no Talijani stare glumacke vedete. By the way, Poceku svaka cast sto nas dobio par puta, ali lik bas odise nekom retardacijom Nije, baš je isfolirao, ali je problem što je govor tela Pare bio takav, da tu ne postoji način da se ni na snimku smisli neka logika po kojoj je on išao na loptu. 1
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Spanci ispadaju porazom od Grka kako god. Mi smo treci ako dobijemo neovisno od meca Grcka-Spanija.
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Spanci ispadaju porazom od Grka kako god. Mi smo treci ako dobijemo neovisno od meca Grcka-Spanija. Nisam proučavao, zar ne reče ovaj da im mogu da prodju ako Gruzija dobije Bosnu?
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Spanci ispadaju porazom od Grka kako god. Mi smo treci ako dobijemo neovisno od meca Grcka-Spanija. Kako? Izgube od Grka i imaju 2-3, vi izgubite 2-3, oni prolaze zbog boljeg medjusobnog, vi ispadate?
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Evo sad pogledah, ako se napravi krug 3 ekipe sa 2-3, Španci će proći. Tri ekipe sa 2-3 skorom, gleda se koš razlika u krugu i Španci imaju +7. Edited 20 hours ago by realno *w
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago A da, Spanci imaju 2-3 ako fasuju i idu ispred nas zbog medjusobnog ako mi izgubimo.
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ako Spanija dobije, pravi se krug sigurno, jer ce tri ekipe imati sigurno 3-2. I onda zavisi od kos razlike ko je drugi, ali sigurno prolaze tri ekipe sa 3-2, Spanija, Grcka i pobednik Gruzija - BiH. Ako Spanija izgubi, ima 2-3. U tom slucaju Italija i Grcka imaju 4-1 i Grci su prvi. Bosna pobedom ide na 3-2 i gura Spaniju na peto mesto, jer je Spanija sa 2-3 gora od Gruzije u medjusobnom. Ako Bosna izgubi, oni i Spanci imaju 2-3, ali Spanci su bolji u medjusobnom. Znaci Bosna porazom sigurno ispada, a Spanija ne. Spanija ispada ako Bosna dobije.
Tex_Willer Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kosmička pravda je da Bosna prodje Gruziju, a posle po svemu sudeći na Poljake
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 minutes ago, realno *w said: Evo sad pogledah, ako se napravi krug 3 ekipe sa 2-3, Španci će proći. Tri ekipe sa 2-3 skorom, gleda se koš razlika u krugu i Španci imaju +7. Ne mogu tri ekipe da budu sa 2-3. Samo dve. Porazeni iz Gruzija - Bosna. Mogu da budu 3 sa 3-2, i to je scenario ako Spanci dobiju Grke, u tom slucaju sigurno ima 3 ekipe sa 3-2. Teoretski naravno i 4 ako i Kipar dobije, ali to stvarno ne bih razmatrao. 1
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Spanija je druga ako i mi i oni dobijemo jer se pravi krug mi, Spanci, Grci gdje bi Spanci imali 2:0, mi 1:1 i Grci 0:2.
Čvarkov Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Jedino me zanima šta je potrebno da Španija ispadne. Znači pobede Grčke i Bosne. Tjt.
Problem sa licnim greskama Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Za Spaniju imam utisak da ce osvojiti iako ispadnu u grupi. 3
La mano de Dios Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Vec vidim scenario gde Spanija nekako zavrsava 4. i ide u 1/8 finala na Izrael i prolazi ih. 1
Magia Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 8 hours ago, Ludi za Poli said: Nebitna im je utakmica, cak i da izgube od nas dns pobjeda protiv Spanaca u cetvrtak im osigurava prvo mjesto. Oni da su pobedili danas Bosnu, vec bi bili prvi, mogli bi da izgube od Spanaca.
Zvezdaš96 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 21 minutes ago, La mano de Dios said: Vec vidim scenario gde Spanija nekako zavrsava 4. i ide u 1/8 finala na Izrael i prolazi ih. I onda idu na Tursku ili Srbiju u četvrtfinalu..(ko bude drugi u nasoj grupi)
SteveFrancis#3 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bilo bi bas osvezavajuce i prilicno do jaja da BIH prodje. 3 1
Darko Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Ne znam, meni je i dalje ova Španija zajeban tim, brzi su i mogu baš dobru odbranu da igraju. Fali im talenta za vrhunske domete po meni ali i dalje mogu nekome pomrsiti račune ako im bude dan. 3
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 hours ago, Darko said: Ne znam, meni je i dalje ova Španija zajeban tim, brzi su i mogu baš dobru odbranu da igraju. Fali im talenta za vrhunske domete po meni ali i dalje mogu nekome pomrsiti račune ako im bude dan. Samo im fali bolji šut, to neće imati stalno,ali kada im je dan, oni mogu makar zemlje poput Poljske, ili Litvanije razbiti, kada im krene šut.. Nisu naivni, samo u meču sinoć se vidi da im fali iskustva, oni su čak mislim najmladji tim na prvenstvu. 1
Darko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 13 hours ago, Ječmendo said: Ovaj španski tim je vjerovatno njihov najgori u posljednjih 50 godina. Nevjerovatno kako i pored odlične košarkaške škole i velikih uspjeha mladih selekcija nijesu pronašli bar nekoliko vrhunskih igrača za seniorski tim. Pa ovaj Mario Saint-Supery je 2006-o godište a De Larrea rođen u Decembru 2005-e. Aldama je rođen 2001-e. Mada je tačno da im se dosta talenata nije razvilo kako treba.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 hours ago, SteveFrancis#3 said: Bilo bi bas osvezavajuce i prilicno do jaja da BIH prodje. Meni su oni užas, na stranu simpatije jer su iz našeg regiona, baš zidarsko-mesarska ekipa al ni Gruzija nije nešto bolja tako da uživajmo u toj tepačini pa ko bude bolji nek ide dalje. Jedino mi je jak onaj selektor BIH, vidi se da je pravi jaran iz kafane.
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 27 minutes ago, Darko said: Pa ovaj Mario Saint-Supery je 2006-o godište a De Larrea rođen u Decembru 2005-e. Aldama je rođen 2001-e. Mada je tačno da im se dosta talenata nije razvilo kako treba. Eto, ovde na Forumu ima ljudi koji kukaju što nije proveden Topić kao zalog za budućnost. Španci poveli mnogo zaloga za budućnost pa možda ispadnu u grupi. Ne kažem da za dve godine na SP i za tri godine na OI neko ili čak mnogi od ovih Španaca procvetaju, ali do tada ko živ ko mrtav. Važi se samo ovde i sada. 1
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni je borbeni duh BiH fantastican. Momci ginu za svaku loptu i milina ih je gledati. Isto tako Gruzini. Dve najjace ekipe Eurobasketa. Ako se pobiju ce morati Letonci vojsku da salju u halu. 3
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Meni su oni užas, na stranu simpatije jer su iz našeg regiona, baš zidarsko-mesarska ekipa al ni Gruzija nije nešto bolja tako da uživajmo u toj tepačini pa ko bude bolji nek ide dalje. Jedino mi je jak onaj selektor BIH, vidi se da je pravi jaran iz kafane. Ne moze ekipa koja ima legendu Adina Vrapca da bude uzas... Ne gledam samo iz ugla simpatija zato sto su braca preko reke, nego bi bilo kul da se malo promesa doigravanje. Dosta vise jednih te istih ekipa. Mozda jesu zidarska ekipa bez virtuoza sad kad je otpao Musa, ali bas zbog toga sto igraju malko drugaciju kosarku daju neki flavor prvenstvu. 1 1
Princeton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je Gruzija bas gotivna ekipa. Borbeni, dozivljavaju sve sa puno emocija, svaki posjed zivot i smrt, bas igraju sa puno srca. Nemam sumnje da Gruzija prolazi dalje.
Darko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Eto, ovde na Forumu ima ljudi koji kukaju što nije proveden Topić kao zalog za budućnost. Ja sam mislio da može i sada da pomogne al ajde, tim i Pešić imaju moju podršku.
Recommended Posts