Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, holden c. said:

Nije ovaj faul tako strasan bio, no Talijani stare glumacke vedete. By the way, Poceku svaka cast sto nas dobio par puta, ali lik bas odise nekom retardacijom

Nije, baš je isfolirao, ali je problem što je govor tela Pare bio takav, da tu ne postoji način da se ni na snimku smisli neka logika po kojoj je on išao na loptu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Ludi za Poli said:

Spanci ispadaju porazom od Grka kako god. Mi smo treci ako dobijemo neovisno od meca Grcka-Spanija. 

Nisam proučavao, zar ne reče ovaj da im mogu da prodju ako Gruzija dobije Bosnu?

Posted
2 minutes ago, Ludi za Poli said:

Spanci ispadaju porazom od Grka kako god. Mi smo treci ako dobijemo neovisno od meca Grcka-Spanija. 

Kako? Izgube od Grka i imaju 2-3, vi izgubite 2-3, oni prolaze zbog boljeg medjusobnog, vi ispadate?

Posted (edited)

Evo sad pogledah, ako se napravi krug 3 ekipe sa 2-3, Španci će proći.

Tri ekipe sa 2-3 skorom, gleda se koš razlika u krugu i Španci imaju +7.

Edited by realno *w
Posted

Ako Spanija dobije, pravi se krug sigurno, jer ce tri ekipe imati sigurno 3-2. I onda zavisi od kos razlike ko je drugi, ali sigurno prolaze tri ekipe sa 3-2, Spanija, Grcka i pobednik Gruzija - BiH.

Ako Spanija izgubi, ima 2-3. U tom slucaju Italija i Grcka imaju 4-1 i Grci su prvi. Bosna pobedom ide na 3-2 i gura Spaniju na peto mesto, jer je Spanija sa 2-3 gora od Gruzije u medjusobnom. Ako Bosna izgubi, oni i Spanci imaju 2-3, ali Spanci su bolji u medjusobnom.

Znaci Bosna porazom sigurno ispada, a Spanija ne. Spanija ispada ako Bosna dobije.

Posted
4 minutes ago, realno *w said:

Evo sad pogledah, ako se napravi krug 3 ekipe sa 2-3, Španci će proći.

Tri ekipe sa 2-3 skorom, gleda se koš razlika u krugu i Španci imaju +7.

Ne mogu tri ekipe da budu sa 2-3. Samo dve. Porazeni iz Gruzija - Bosna. Mogu da budu 3 sa 3-2, i to je scenario ako Spanci dobiju Grke, u tom slucaju sigurno ima 3 ekipe sa 3-2. Teoretski naravno i 4 ako i Kipar dobije, ali to stvarno ne bih razmatrao.

• Like 1
Posted
8 hours ago, Ludi za Poli said:

Nebitna im je utakmica, cak i da izgube od nas dns pobjeda protiv Spanaca u cetvrtak im osigurava prvo mjesto. 

Oni da su pobedili danas Bosnu, vec bi bili prvi, mogli bi da izgube od Spanaca.

Posted
21 minutes ago, La mano de Dios said:

Vec vidim scenario gde Spanija nekako zavrsava 4. i ide u 1/8 finala na Izrael i prolazi ih.

I onda idu na Tursku ili Srbiju u četvrtfinalu..(ko bude drugi u nasoj grupi)

Posted

Ne znam, meni je i dalje ova Španija zajeban tim, brzi su i mogu baš dobru odbranu da igraju. Fali im talenta za vrhunske domete po meni ali i dalje mogu nekome pomrsiti račune ako im bude dan.

• Like 1