La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko je Bosna propustila sansi na 55:44 da se odvoji jos vise, ovo moze na kraju da im se obije od glavu.
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Grci bez Janisa drugorazredna ekipa. Svaka čast Bosancima, oni su po meni favoriti protiv Gruzije, jer su u uzlaznoj formi, dok je Gruzija poslije fantastičnog početka šampionata protiv Španije sve lošija.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam po čemu neko misli da će ih dobiti Gruzija, Bosna im fizikom unutra parira, dok spolja jaca je Bosna u oba pravca 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Tex_Willer said: Ne znam po čemu neko misli da će ih dobiti Gruzija, Bosna im fizikom unutra parira, dok spolja jaca je Bosna u oba pravca Gruzija je jaka unutra poprilično, iz nba lige sve igrači, ali i snažni: Bitadze, Mamukevašvili, Sengelia i još jedan onaj, dobri su Gruzijci, takodje i oni neočekivano imaju ogroman broj navijača i podršku sa tribina, tako da Gruzija je favorit po kvalitetu, čak i individualno su kvalitetnija reprezentacija koja je više puta prošla grupnu fazu, dok Bosna generalno slavi kada udje na neko prvenstvo i tamo ostvari neki trijumf. Da je Bosna umesto Estonije u našoj grupi recimo, oni bi prošli lagano grupu protiv Češke i Portugala, ali Bosni je zapala najteža grupa ove godine i jedna od težih grupa u istoriji Eurobasketa.
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45 minutes ago, Zvezdaš96 said: Koja tugaa da Bosna i ako pobedi ovaj meč svakako ispada sa skorom 2-3, jer će od Gruzije izgubiti, bezveze.. u ovoj grupi posto je najjaca grupa ove godine na evropskom treba realno 5 ekipa da prodje u top 16, svi osim Kipra treba da prodju i Gruzija Španiju pobedila a može ladno ispasti ako od Bosne izgubi tuga.. Zasto je tolika tuga ako je jedna od te dve pobede protiv Kipra koji veze nemaju ? Bez toga 1:3 nije dovoljno za prolaz nikada bilo.
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni su uvek gadni zbog toga bili Spanci, Italijani pa Grci. Tim redosledom
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta radi Bosna sa ovim bacanjima jel realno ovo?! Pa vise bi ubacili da sutiraju sa centra.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bosna sa ocajnim sutem dobili grke.. Neverovatno koliki su “Kamenjaši” , bacanja ne mogu da ubodu centar, plej , bek šuter..
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Italijani su mi najprljaviji, pamtite svi još finale svetskog u fudbalu 2006.godine, tada sam prvi put istinski se upoznao sa poštenjem Italijana, mislim da je to najgora titula neke zemlje osvojena ikada, na najnepošteniji način..
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Zvezdaš96 said: Gruzija je jaka unutra poprilično, iz nba lige sve igrači, ali i snažni: Bitadze, Mamukevašvili, Sengelia i još jedan onaj, dobri su Gruzijci, takodje i oni neočekivano imaju ogroman broj navijača i podršku sa tribina, tako da Gruzija je favorit po kvalitetu, čak i individualno su kvalitetnija reprezentacija koja je više puta prošla grupnu fazu, dok Bosna generalno slavi kada udje na neko prvenstvo i tamo ostvari neki trijumf. Da je Bosna umesto Estonije u našoj grupi recimo, oni bi prošli lagano grupu protiv Češke i Portugala, ali Bosni je zapala najteža grupa ove godine i jedna od težih grupa u istoriji Eurobasketa. Ja sam ubedjen da će im Bosna unutra fino parirati i da tu Gruzija ce napraviti malu razliku, sok spolja ih jede Bosna. Čvrsta je Bosna u pm, sem Robertsona svi preko 2m imaju, Kamenjas i Alibegovic su mrcine, Nurkic tek.
Del Piero Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 27 minutes ago, Zvezdaš96 said: Da je Bosna umesto Estonije u našoj grupi recimo, oni bi prošli lagano grupu protiv Češke i Portugala, ali Bosni je zapala najteža grupa ove godine i jedna od težih grupa u istoriji Eurobasketa. Teza im je grupa bila prosli Eurobasket, sa Slovenijom, Nemackom, Francuskom i Litvanijom. To je bilo maltene nemoguce proci, ovde moze da se igra sa Gruzijom. Svakako nemaju bas srece sa zrebom. Ovo odmaranje Janisa meni govori da on tu ima neki problem, bar mali. Ajde Kipar, ali pobeda ovde je mogla da im donese prvo mesto sa pobedom Italije, nije da im ne znaci nista. Edit - Janis zapravo nije igrao zbog bola u kolenu, nije tek tako preskocio Edited 3 hours ago by Del Piero
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Geronimo said: Raduj se Milorade Dodice! Milorad Dodik na aparatima trenutno, još ako dobiju Gruziju, ne bih mu bio u koži ahahahah 2
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo za Bosnu, zasluzena pobeda ali ovakva bacanja bi neka druga malo pribrana ekipa surovo kaznila na kraju. U nekom scenariju Bosna bi mogla i do 3.mesta ali njima svakako najbitnije da pobede Gruziju i da prodju sto bi bio uspeh s obzirom da je ovo jaka grupa bila sem Kipra.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako su se uprpili na kraju, fascinantno. 🙂 Dobija Gruzija Bosnu i šalje ih kući. Tako mi bar miriše.
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svaka čast za naše komšije, samo bacanja molim vas popravite ljudii Božiji inače protiv Gruzije koja će itekako igrati meč najjače moguće uz podršku velikog broja navijača, mogli bi vas bacanja izbaciti baš, plus šteta što nema Muse. Samo nastavite ovakoo, meni je moram biti iskren već nekako bilo oko srca kada pomislim šta u ovom trenutku radi Dodik, a još milije će biti ako prodjete, šta će Mile raditi u četvrtak u ovo vreme ahahah.. Kocka šećera i voda MINIMUM 😉
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako veceras Italijani dobiju Spance, mi smo sa eventualnom pobjedom protiv Gruzije sigurno 3. Grcka i Spanija igraju zadnje kolo, Grci su pobjedom sigurno prvi, a Spanci ispadaju jer bi sa ta 2 poraza bili na 2:3, a posto su fasovali od Gruzije zavrsavaju kao 5. Ako Spanci dobiju, tu se onda stvara krug mi, Grci i Spanci sa po 3:2 u kom mi imamo 1:1, Spanci 2:0 i Grci 0:2 sto znaci da su onda Italijani prvi, Spanci drugi, mi treci i Grci 4. Ako pak Spanci dobiju Italijane, onda su oni pobjedom protiv Grka u zadnjem kolu prvi, a ako izgube i mi dobijemo Gruziju stvara se krug mi, Italija, Spanija gdje su Spanci 2:0, Italijani 1:1 i mi 0:2 sto znaci da je onda poredak Grcka-Spanija-Italija-BiH.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 30 minutes ago, Del Piero said: Edit - Janis zapravo nije igrao zbog bola u kolenu, nije tek tako preskocio Da, tako su rekli pre meča na AS. Dve zanimljivosti su mi privukle pažnju: 1. BiH ima mnogo navijača na Kipru. To nisam očekivao, tj.ne u onolikom broju..pretpostavljam da ih dosta živi u Turskoj pa su doputovali, pojma nemam.. 2. Možda nisam dobro čuo, ali da li Spanulis drži TO i na engleskom? Znam da je košarkaška terminologija svakako više engleska, ali opet svi igrači im znaju grčki... Edited 2 hours ago by Drug Crni slova
Recommended Posts