Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Držaće se Bosanci neko vreme ali baš će biti bruka za Italiju da ovo ne reše rutinski, Bosna je verovatno najgora šuterska ekipa na turniru uz Crnu Goru (i Kipar koji je najgori po svemu).
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Taktika Bosne da uopšte ne šutiraju trojke je baš ono fair enough, s obzirom da su šanse da je neko pogodi u ovoj ekipi skoro pa nepostojeće.
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 13 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Atić odličan 👌👏 Kida momak. Pojavio se Fontecchio na turniru.
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakav komentator na rts-u.. Denda, sve ti je oprošteno.
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mrs napolje, klosaru! Ajmo Bosno! Koliko su odvratni ovi gotivni italijanski igraci samo zbog ovog kretena na klupi. 1
La mano de Dios Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nurkic za sada nije pravi, to pored Muse fali najvise Bosni na ovom prvenstvu, moze on mnogo bolje od ovoga.
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kad promasimo cekamo svi da moj rahmetli babo ide na skok. Jedna od jacih timeout izjava u zadnja vreme. 6
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Garantujem da je ovaj Alibegović jedan od najjačih igrača na prvenstvu. Ne izgleda tako, ali kad obratiš pažnju, igrači se konstantno odbijaju od njega.
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pomoćni trener Italije isti Campazzo kad bi pustio bradu. Odličan igrač Fontecchio, šteta što je baš privatni preduzetnik, van koša ne vidi ništa.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 44 minutes ago, La mano de Dios said: Nurkic za sada nije pravi, to pored Muse fali najvise Bosni na ovom prvenstvu, moze on mnogo bolje od ovoga. Davno su prosla vremena ...Za Nurka.
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ma Musa previše fali. Bila bi to druga Bosna, čak i sa ovakvim Nurkićem. Nema kreacije, nema 3 poena.. Mene je baš pozitivno iznenadio Atić, pika i pleja čovek, radi sve.. jedino taj šut za 3p mu je klimav. Ume on da pogodi, ali ne u kontinuitetu.
Recommended Posts