Jump to content

Let's make this interesting...  

28 members have voted

1. 1. Ko prolazi grupnu fazu?

• Deutschland
      28
    • Suomi
      26
    • Great Britain
      1
    • Lietuva
      28
    • Sverige
      3
    • Crna Gora
      25
  2. 2. Koja država iz ove grupe bi mogla biti neočekivani kandidat za medalju?

• Crna Gora
      6
    • Sverige
      0
    • Great Britain
      0
    • Suomi
      22
  3. 3. Najiritantniji igrač iz ove grupe?

• Franz Wagner
      3
    • Исто Франц Вагнер, само на ћирилици
      25

Recommended Posts

Posted

Naravno da će da nastavi NBA karijeru, dobra lova i lagani tempo u regularnoj sezoni. Njegov ćale je bio vrlo dugovječan igrač, završio je karijeru sa 44. Vuč po građi i načinu igre bi mogao još dugo da igra na solidnom nivou. Mimo odbrane, naravno. :s_d: Inače, Vuč ima solidnu šansu da se priključi legendarnom klubu sa karijernih 20.000 poena i 10.000 skokova (ovo drugo je već ostvario). Ukupno je tek 19 igrača iznad ovog milestone-a, da nabrojim posljednjih 10: Hakeem, Ewing, Karl Malone, Robinson, Šek, Garnett, Duncan, Dirk, Pau Gasol i Lebron. Realno bi u ovoj grupi bio ubjedljivo najgori igrač. :s_d: Janis i Jokara izvjesno idu u pomenuti klub u narednih par sezona, jasno uz uslov da ih posluži zdravlje...

Posted

Jaoo Božee gospodee ja ne moguu ovoo..

Ovaj komentator na areni sport opet ne zna gde je levoo, kao sto rekao da Crna Gora ceka ovaj mec koji se sada igra da vidi da li ide daljee, sada isto baljezga čoveče i za Litvaniju pogubio se lik skroz, čak je i meni koji znam kalkulaciju oko prolaska dalje uspeo da zbuni..

Ljudii, da li treba makar srednja škola da biste radili na Areni sport??

Pitam za druga...

Posted
47 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Jaoo Božee gospodee ja ne moguu ovoo..

Ovaj komentator na areni sport opet ne zna gde je levoo, kao sto rekao da Crna Gora ceka ovaj mec koji se sada igra da vidi da li ide daljee, sada isto baljezga čoveče i za Litvaniju pogubio se lik skroz, čak je i meni koji znam kalkulaciju oko prolaska dalje uspeo da zbuni..

Ljudii, da li treba makar srednja škola da biste radili na Areni sport??

Pitam za druga...

Nije potrebna srednja skola, samo stranacka knjizica.

• Like 2
Posted

Još i glasove imaju slične na areni, pa ne znam ni imena njihova, ali imam osećaj da svi zaista nemaju pojma čak ni sabiranje, čim ni koš razliku ne kažu u prenosu tačnu, čak saopšte kako Crna Gora ima šanse iako je zvanično ispala kada se meč završio i dovode gledaoce u zabludu..

Posted (edited)
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Šta bi to tačno trebalo da znači, imaš li ideju?

Igrač Švedske je povukao kontranapad pa je ovaj to tako formulisao...

Edited by MilošVB
  • Like 1
Posted

Hteo je da kaze iskreira.

1 hour ago, realno *w said:

Litvanija druga ekipa bez njihovog Jovića, što bi rekao kolega forumaš :classic_rolleyes:

I nama bi bio problem da nam ne igra Jovic, da nam je drugi plej Jaramaz, sto je otprilike nivo Velicke. Covek bio kao neki talenat kao klinac, ocelavio i propo. Mada nisam skroz siguran, znao je Jaramaz da se zapali u FIBA prozorima svojevremeno.

Posted
1 hour ago, La mano de Dios said:

Nije potrebna srednja skola, samo stranacka knjizica.

Ako ne racunamo ljude koji su tu od nekih pocetaka i ljude koji su dosli sa drugih televizija, a bave se odredjenim sportovima godinama svi, tj ogromna vecina ovih novozaposleni su obicni stranacki guzolizci, nesposobni, glupi i neupuceni. Cak ni strucni konsultant vise ne mozes da budes ako nisi na "onoj" strani. 
Ta televizija sluzi da bude stranacko glasilo i dobavljac leba i igara narodu, sve finansirano od opet narodnog telekoma, koji pak ima tri milijarde eura duga bas zbog takvih vratolomija. 

Doba apsolutnog apsurda 

• Like 2
Posted

Ja bih mnogo bolje i profesionalnije radio ovaj posao na bilo kojoj sportskoj televiziji.

Za mene je zaista sramotno da dodješ da radiš prenos i niti znaš koja ekipa je koja na tabeli, kome šta treba da bi prošao dalje, ko igra za koga(bilo je bisera da pogrešno izgovaraju nazive igrača, ili umesto da neko igra za Italiju, kažu da igra za Gruziju itd)

Sramota je da mi kao forumaši ovde bolje znamo i razumemo se u sport od ljudi koji zamislite ŽIVE od tog posla, kojima je posao i obaveza da to znaju, dakle amaterizam i neodgovornost klasičan zaista..

Posted

Jel samo meni imaju smetnje sa slikom na ovoj utakmici Finska Nemačka. 

Inače stvarno jeste bilo malo neozbiljno od ovog momka što nije znao da Crna Gora ne može da prođe, pogotovo u današnje vreme kada postoji ovo zlo zvano AI gde ti za to treba 3 sekunde da se informišeš.