Jump to content

Recommended Posts

Posted

Penal jeste bio, mogao je da ne sudi ali bi ga zvali iz VAR.

Sto se tice gola, i on je opravdano ponisten, i opravdano dat crveni. Ono prosto nije moglo da se prizna, dva ocigledna faula, prvo nad Targarijenom, posle nad Puskasom.

• Like 1
Posted

Znam da FIFA i UEFA oduvek insistiraju na tome da se u ovakvim i sličnim situacijama nađe najbezbolnije rešenje.

Po meni je ovde moglo da se upotrebi "slobodno sudijsko uverenje", smatram da je prekršaj obostrani i da bi bilo bezbolnije da je prošlo bez kartona i uz pogodak. 

1. Utakmica je već rešena, rešeno je pitanje pobednika

2. Prekršaj prave oba igrača, od kojih je mnogo veći i prvi napravio Soboslai

3. Da je rezultat 0:0, ozbiljno oštećuje ekipu koja je postigla pogodak

I da napomenem da mu je reakcija mnogo loša, da je svirao odmah prekršaj i pokazao crveni karton ne bi se mnogo dovodila odluka u pitanje, video je prekršaj Halanda, po njemu je to takva procena a ne da pušta da ode u gol. 

Ali to je samo moje viđenje situacije. 

• Thanks 1
Posted

Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. 

• Like 2
Posted

Liverpool nema klupu, prva izmena u 90. minutu a misle da se brane onako iscedjeni.

Kako Arsenal nema 15 poena prednost je samo na Arteti.

• Like 2
Posted

Takođe sam #nopenalty team ovde. Mislim da je lopta bila potpuno izvan domašaja bilo kog Sitijevog igrača. Naravno, Alison je glupan.
Po meni, veoma nezaslužena pobeda "Građana"

Posted
15 minutes ago, Ludi za Poli said:

Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. 

Mogao je da ne sudi, ali je Alison mnogo zaplivao ovde, nije ni blizu lopte bio, samo gledao da startuje na igraca.

45 minutes ago, Oi! said:

Po meni je ovde moglo da se upotrebi "slobodno sudijsko uverenje", smatram da je prekršaj obostrani i da bi bilo bezbolnije da je prošlo bez kartona i uz pogodak. 

Nije moglo jer nije bilo istovremenog povlacenja. Prvo je Soboslai napravio ocigledan faul za crveni, pa je onda i Haland napravio faul u napadu. Gol da prizna bi bila najgora odluka, faulovi su bili veoma jasni.

• Like 1
Posted (edited)
43 minutes ago, Ludi za Poli said:

PES penal

Kad se spotak u sekundu nakon suta lopte, i samo vidis prekida se igra. I ti si u fazonu "sad cu te obrisem"

------

Inace, bez obzira sto je i Haland napravio posle faul, ja bih ono izgurao do kraja prednost, i svirao gol, pa nek si jebe mater

Edited by BattleBender
  • Like 1
Posted

Navijao sam protiv Sitija, ali ono jeste bio penal po meni. Nepotrebno se zaleto Alison kao klen, bar da je kačio loptu pa i da ne svira ovako je morao...

Ovo će biti ogroman bust za Siti... Bio bolji L-pool...

• Like 1
Posted (edited)
12 hours ago, Ludi za Poli said:

Ja se slažem da je kazneni udarac u ovom slučaju mekan, mada je kontakt evidentan. 

Po meni ako je lopta bila u igri, ne može da se zanemari prekršaj koji je načinjen, bez obzira da li bi neko stigao do lopte ili ne. Ako je van igre to je druga priča. 

Sada vidim da je dobio žuti karton (nisam registrovao u toku utakmice) i to je potpuno opravdano. 

A šta je odluka po tebi?

Po svemu sudeći "igra teče dalje". Mislim da bi to bila užasna odluka 😄

Edited by Oi!