JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Penal jeste bio, mogao je da ne sudi ali bi ga zvali iz VAR. Sto se tice gola, i on je opravdano ponisten, i opravdano dat crveni. Ono prosto nije moglo da se prizna, dva ocigledna faula, prvo nad Targarijenom, posle nad Puskasom.
Oi! Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znam da FIFA i UEFA oduvek insistiraju na tome da se u ovakvim i sličnim situacijama nađe najbezbolnije rešenje. Po meni je ovde moglo da se upotrebi "slobodno sudijsko uverenje", smatram da je prekršaj obostrani i da bi bilo bezbolnije da je prošlo bez kartona i uz pogodak. 1. Utakmica je već rešena, rešeno je pitanje pobednika 2. Prekršaj prave oba igrača, od kojih je mnogo veći i prvi napravio Soboslai 3. Da je rezultat 0:0, ozbiljno oštećuje ekipu koja je postigla pogodak I da napomenem da mu je reakcija mnogo loša, da je svirao odmah prekršaj i pokazao crveni karton ne bi se mnogo dovodila odluka u pitanje, video je prekršaj Halanda, po njemu je to takva procena a ne da pušta da ode u gol. Ali to je samo moje viđenje situacije. 1
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. 2
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Liverpool nema klupu, prva izmena u 90. minutu a misle da se brane onako iscedjeni. Kako Arsenal nema 15 poena prednost je samo na Arteti. 1
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Takođe sam #nopenalty team ovde. Mislim da je lopta bila potpuno izvan domašaja bilo kog Sitijevog igrača. Naravno, Alison je glupan. Po meni, veoma nezaslužena pobeda "Građana"
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Ludi za Poli said: Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. Mogao je da ne sudi, ali je Alison mnogo zaplivao ovde, nije ni blizu lopte bio, samo gledao da startuje na igraca. 45 minutes ago, Oi! said: Po meni je ovde moglo da se upotrebi "slobodno sudijsko uverenje", smatram da je prekršaj obostrani i da bi bilo bezbolnije da je prošlo bez kartona i uz pogodak. Nije moglo jer nije bilo istovremenog povlacenja. Prvo je Soboslai napravio ocigledan faul za crveni, pa je onda i Haland napravio faul u napadu. Gol da prizna bi bila najgora odluka, faulovi su bili veoma jasni.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 43 minutes ago, Ludi za Poli said: Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. PES penal Kad se spotak u sekundu nakon suta lopte, i samo vidis prekida se igra. I ti si u fazonu "sad cu te obrisem" ------ Inace, bez obzira sto je i Haland napravio posle faul, ja bih ono izgurao do kraja prednost, i svirao gol, pa nek si jebe mater Edited 1 hour ago by BattleBender 1
Recommended Posts