JPM Posted February 8 Posted February 8 Penal jeste bio, mogao je da ne sudi ali bi ga zvali iz VAR. Sto se tice gola, i on je opravdano ponisten, i opravdano dat crveni. Ono prosto nije moglo da se prizna, dva ocigledna faula, prvo nad Targarijenom, posle nad Puskasom. 1
Oi! Posted February 8 Posted February 8 Znam da FIFA i UEFA oduvek insistiraju na tome da se u ovakvim i sličnim situacijama nađe najbezbolnije rešenje. Po meni je ovde moglo da se upotrebi "slobodno sudijsko uverenje", smatram da je prekršaj obostrani i da bi bilo bezbolnije da je prošlo bez kartona i uz pogodak. 1. Utakmica je već rešena, rešeno je pitanje pobednika 2. Prekršaj prave oba igrača, od kojih je mnogo veći i prvi napravio Soboslai 3. Da je rezultat 0:0, ozbiljno oštećuje ekipu koja je postigla pogodak I da napomenem da mu je reakcija mnogo loša, da je svirao odmah prekršaj i pokazao crveni karton ne bi se mnogo dovodila odluka u pitanje, video je prekršaj Halanda, po njemu je to takva procena a ne da pušta da ode u gol. Ali to je samo moje viđenje situacije. 1
Ludi za Poli Posted February 8 Posted February 8 Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. 2
ras kass Posted February 8 Posted February 8 Liverpool nema klupu, prva izmena u 90. minutu a misle da se brane onako iscedjeni. Kako Arsenal nema 15 poena prednost je samo na Arteti. 2
Drug Crni Posted February 8 Posted February 8 Takođe sam #nopenalty team ovde. Mislim da je lopta bila potpuno izvan domašaja bilo kog Sitijevog igrača. Naravno, Alison je glupan. Po meni, veoma nezaslužena pobeda "Građana"
JPM Posted February 8 Posted February 8 15 minutes ago, Ludi za Poli said: Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. Mogao je da ne sudi, ali je Alison mnogo zaplivao ovde, nije ni blizu lopte bio, samo gledao da startuje na igraca. 45 minutes ago, Oi! said: Po meni je ovde moglo da se upotrebi "slobodno sudijsko uverenje", smatram da je prekršaj obostrani i da bi bilo bezbolnije da je prošlo bez kartona i uz pogodak. Nije moglo jer nije bilo istovremenog povlacenja. Prvo je Soboslai napravio ocigledan faul za crveni, pa je onda i Haland napravio faul u napadu. Gol da prizna bi bila najgora odluka, faulovi su bili veoma jasni. 1
BattleBender Posted February 8 Posted February 8 (edited) 43 minutes ago, Ludi za Poli said: Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. PES penal Kad se spotak u sekundu nakon suta lopte, i samo vidis prekida se igra. I ti si u fazonu "sad cu te obrisem" ------ Inace, bez obzira sto je i Haland napravio posle faul, ja bih ono izgurao do kraja prednost, i svirao gol, pa nek si jebe mater Edited February 8 by BattleBender 1
NikolaTest Posted February 8 Posted February 8 Navijao sam protiv Sitija, ali ono jeste bio penal po meni. Nepotrebno se zaleto Alison kao klen, bar da je kačio loptu pa i da ne svira ovako je morao... Ovo će biti ogroman bust za Siti... Bio bolji L-pool... 1
Oi! Posted February 9 Posted February 9 (edited) 12 hours ago, Ludi za Poli said: Ovo nije vidjelo penala. Nunes je vec sutao, lopta je isla pored gola odnosno nije vise bila u “igri” da neko dodje do nje i tek onda dolazi do kontakta. To ne moze biti penal nikad u zivotu. Ja se slažem da je kazneni udarac u ovom slučaju mekan, mada je kontakt evidentan. Po meni ako je lopta bila u igri, ne može da se zanemari prekršaj koji je načinjen, bez obzira da li bi neko stigao do lopte ili ne. Ako je van igre to je druga priča. Sada vidim da je dobio žuti karton (nisam registrovao u toku utakmice) i to je potpuno opravdano. A šta je odluka po tebi? Po svemu sudeći "igra teče dalje". Mislim da bi to bila užasna odluka 😄 Edited February 9 by Oi!
ras kass Posted February 10 Posted February 10 Sta omasi Palmer u 95. minutu....prazan gol sa metar. 1
Drug Crni Posted Wednesday at 09:53 AM Posted Wednesday at 09:53 AM Ja bih rekao sa tri, ali ne menja suštinu - teže bilo promašiti prazan gol 1
Lineker Posted Wednesday at 12:38 PM Posted Wednesday at 12:38 PM Haleluja. 1 hour ago, Don Dusko said: Thomas Frank otpusten. Trebao otići još pre 10 kola, videlo se da ovo nigde ne vodi. Sad je voda ušla u uši, da je WHM juče pobedio, već bi gorelo...ali i ovako, gledajući formu, najbliži smo ispadanju.
BattleBender Posted Wednesday at 09:42 PM Posted Wednesday at 09:42 PM Ne napadati Liverpool je suludo. Krhki su kao u nekim najgorim sezonama Uniteda. Priblizis se poslednjoj trecini, i vec krene nesto da se desava.
crni96 Posted Wednesday at 09:45 PM Posted Wednesday at 09:45 PM Јбт Тотенхем ако у наредних 4-5 кола овако настави биће у зони испадања
Polivalentni Stevica Posted Thursday at 08:55 AM Posted Thursday at 08:55 AM Šon Dajč dobio otkaz u Forestu. Kakve greške pravi debeli Marinakis ove sezone. 2
Don Dusko Posted Thursday at 10:18 AM Author Posted Thursday at 10:18 AM Od hita PL do Cempiosipa je kratak put.
sasha arsenal Posted Thursday at 08:56 PM Posted Thursday at 08:56 PM Valjalo bi Odegard da uđe umesto Ezea.Puca presing prelako sa njim a i ofanzivno ništa nije ponudio. Đokereš učestvuje u igri više od bilo koje utakmice od kako je u klubu ili je to samo moj utisak.
McLeod Posted Thursday at 09:49 PM Posted Thursday at 09:49 PM Ubedljivo najgora utakmica koju smo odigrali ove sezone.
crni96 Posted Thursday at 09:50 PM Posted Thursday at 09:50 PM Arsenal kao nekad. Kakva statistika protiv Brentforda kad se lomi sezona. Haos. 1 šut u okvir gola evo igra se 93.
sasha arsenal Posted Thursday at 10:01 PM Posted Thursday at 10:01 PM 8 minutes ago, McLeod said: Ubedljivo najgora utakmica koju smo odigrali ove sezone. Odegard promenio utakmicu ali posle onog kontakta kod gola nestao. Znali smo da će ovo biti zajebana utakmica.
sasha arsenal Posted Thursday at 10:04 PM Posted Thursday at 10:04 PM 1 minute ago, ras kass said: Njemu je pobegao igrac kod gola. I to je tačno.
Drug Crni Posted Thursday at 10:10 PM Posted Thursday at 10:10 PM On 2/8/2026 at 8:20 PM, ras kass said: Kako Arsenal nema 15 poena prednost je samo na Arteti. Niko nije jednostavnije i tačnije sumirao ligu do ovog trenutka
Recommended Posts