Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja i ako gledam reprizu to je kada pobedi Srbija i Zvezda, cak vise Zvezdu. Srbiju bih premotavao i gledao pomno ako uzmemo zlato ili makar mec za bronzu posebno ako je neki top meč i kvalitetan, ako je neki smor mec 20 razlike za nas cak i sa jakom zemljom ne bih premotavao i opet gledao
Tom Bombadil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, diego said: Teodosic, jer je imao odredjenu dozu pobednickog mentaliteta kao Sasa, ali jednostavno nije taj kvalitet, i nije igrao kao ludak u najbitnijim momentima. Sa ovim se baš ne bih složio. Teo je imao tu nesreću da smo u sva tri finala koja smo igrali sa njim naletali na protivnike gde nam ni tri Tea ne bi pomoglo. Kasnija dva finala gde smo bili egal (Slovenija i Nemačka) njega više nije bilo tu. Inače u sva tri antologijska polufinala (Slo 2009- 32 poena, Fra 2014-24 poena, Aus 2016- 22 poena) Teo je pogadjao u najbitnijim momentima i bio prvi strelac. Možda to po brojkama nisu ludačke partije ali momenti kada je pogađao jesu bili ludački (izuzeo bih tu semis protiv Australije jer smo ih rešili već u 1/4) 2
Miki8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebo te koji ste vi bukvalisti. Pregledao sam najzanimljivije detalje,samo sam poslednju cetvrtinu utakmice odgledao u celini 3,4 puta.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iskreno, ne razumem projekcije metodom translacije na sledece meceve, jer je i ovde ocigledno da je Kari hteo da dobije maksimum upotrebljivih igraca za eliminacije. I sad, neki mogu misliti da je Micic trenutno izgubljen i treba ga klupirati i to je legitimno ali je i dalje ocigledno da je to bilo primarnije od pobede. Znaci, videcemo da li je Kari bio u pravu, to jos ne znamo, ali znamo da nam sigurno nismo videli plafon.
Recommended Posts