Zvezdaš96 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ja i ako gledam reprizu to je kada pobedi Srbija i Zvezda, cak vise Zvezdu. Srbiju bih premotavao i gledao pomno ako uzmemo zlato ili makar mec za bronzu posebno ako je neki top meč i kvalitetan, ako je neki smor mec 20 razlike za nas cak i sa jakom zemljom ne bih premotavao i opet gledao
Tom Bombadil Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, diego said: Teodosic, jer je imao odredjenu dozu pobednickog mentaliteta kao Sasa, ali jednostavno nije taj kvalitet, i nije igrao kao ludak u najbitnijim momentima. Sa ovim se baš ne bih složio. Teo je imao tu nesreću da smo u sva tri finala koja smo igrali sa njim naletali na protivnike gde nam ni tri Tea ne bi pomoglo. Kasnija dva finala gde smo bili egal (Slovenija i Nemačka) njega više nije bilo tu. Inače u sva tri antologijska polufinala (Slo 2009- 32 poena, Fra 2014-24 poena, Aus 2016- 22 poena) Teo je pogadjao u najbitnijim momentima i bio prvi strelac. Možda to po brojkama nisu ludačke partije ali momenti kada je pogađao jesu bili ludački (izuzeo bih tu semis protiv Australije jer smo ih rešili već u 1/4) 8
Miki8 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jebo te koji ste vi bukvalisti. Pregledao sam najzanimljivije detalje,samo sam poslednju cetvrtinu utakmice odgledao u celini 3,4 puta. 1
McLeod Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Iskreno, ne razumem projekcije metodom translacije na sledece meceve, jer je i ovde ocigledno da je Kari hteo da dobije maksimum upotrebljivih igraca za eliminacije. I sad, neki mogu misliti da je Micic trenutno izgubljen i treba ga klupirati i to je legitimno ali je i dalje ocigledno da je to bilo primarnije od pobede. Znaci, videcemo da li je Kari bio u pravu, to jos ne znamo, ali znamo da nam sigurno nismo videli plafon. 4
Beonegro Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Kad pogledam odnos skokova i asistencija, opšte mi nije jasno kako smo mi protiv Turaka bili u egalu do kraja. Istovremeno, ako možemo sad da se uozbiljimo i da riješimo problem građenja svog koša (jer mi nemamo problem gabarita, naprotiv, tako da je to samo pitanje koncentracije) mi smo vrlo blizu zlata. Ako Turcima - koji su nam zbog Šenguna možda koncepcijski i najnezgodniji protivnik na turniru - treba maksimalna potrošnja uz savršeno šutersko veče da nas dobiju u utakmici u kojoj nismo dali sve što imamo, ja sam ubijeđen da samo korekcijom skoka u odbrani i povratkom Alekse kao point of attack defanzivca mi postajemo ekipa koja se pita protiv svakoga, uključujući i Njemačku. Ne kažem da smo nepobjedivi, ali ne treba nikog da se plašimo, čak i ovako bez Bogdana smo mi ti koji određujemo svoju sudbinu. Edited 7 hours ago by Beonegro 26 1
Poenter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Урош19 said: Morali su ovi baksuzi baš sad da igraju sa Letonijom u Letoniji. Nek izgube i beže kući prvom avionom.
Beonegro Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Poenter said: Morali su ovi baksuzi baš sad da igraju sa Letonijom u Letoniji. Nek izgube i beže kući prvom avionom. Vala stvarno. Ako ima nešto gore od Bogdanove povrede da može da se desi tokom prvenstva, to je kontakt sa ovim baksuzima od guzbalera. 1
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Poenter said: Morali su ovi baksuzi baš sad da igraju sa Letonijom u Letoniji. Nek izgube i beže kući prvom avionom. Ja ne vidim to kao problem već kao da su oni tu da preuzmu svu nesreću na sebe.
odupri se ludilu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 51 minutes ago, Poenter said: Ali biće, biće, jači smo i od baksuza Kasapine jel ostalo šta? Biće biće za dobre pičiće! Ko se sjeća Dolly Bell sjetiće se i Oca na službenom putu! Edited 6 hours ago by odupri se ludilu
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Beonegro said: Kad pogledam odnos skokova i asistencija, opšte mi nije jasno kako smo mi protiv Turaka bili u egalu do kraja. Istovremeno, ako možemo sad da se uozbiljimo i da riješimo problem građenja svog koša (jer mi nemamo problem gabarita, naprotiv, tako da je to samo pitanje koncentracije) mi smo vrlo blizu zlata. Ako Turcima - koji su nam zbog Šenguna možda koncepcijski i najnezgodniji protivnik na turniru - treba maksimalna potrošnja uz savršeno šutersko veče da nas dobiju u utakmici u kojoj nismo dali sve što imamo, ja sam ubijeđen da samo korekcijom skoka u odbrani i povratkom Alekse kao point of attack defanzivca mi postajemo ekipa koja se pita protiv svakoga, uključujući i Njemačku. Ne kažem da smo nepobjedivi, ali ne treba nikog da se plašimo, čak i ovako bez Bogdana smo mi ti koji određujemo svoju sudbinu. Pobedivost protiv nas se svodi na ispunjavanja 2 uslova. 1. Da nam neko nadje ritam, tj da uspeva da probija nasu odbranu tokom keca, i da ne stignemo da reagujemo nikad na to 2. Da šutiraju minimum 45 posto za 3 Turci(Posle Nemacke jedini koji nas mogu ugroziti) su ispunili oba, trojke sutirali 58 posto, pa nas pobedis samo jer smo promasili jedan zicer. U meču gde nismo imali imperativ da se po svaku cenu trošimo kako bi resgovali u odbrani. Ja i dalje smatram da su nam šanse za zlato barem 60,70 posto...
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, BattleBender said: Turci(Posle Nemacke jedini koji nas mogu ugroziti) su ispunili oba, trojke sutirali 58 posto, pa nas pobedis samo jer smo promasili jedan zicer. Turci su imali 7 skokova i 9 asistencija više od nas, nisu nas oni dobili slučajno, iako je suštinski bilo na jednu loptu. To su stvari koje treba da popravimo (skok u odbrani je self-explanatory, broj asistencija pokazuje da nam se i dalje dešava da ostatak ekipe statično čeka Jokića da nešto smisli) i koje, ako ih popravimo, od nas čine legit contendera. Plus Aleksin povratak i to što će Jokara u do or die tekmama da nagazi malo jače nego protiv Turske u grupi (a i minutaža će mu otići sa 32 na 37 minuta, što je samo po sebi plus jer ostavlja manje vremena za iznošenje Milutinovljevih zemnih ostataka na teren). I još da se nadamo da Kari zna bolje od mene i da će ipak dobiti nešto do kraja turnura od pola čoeka pola povrede Vasilijoa. 2
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stigoh upravo u Rigu, samo da javim svima koji putuju da se ne nerviraju oko onog formulara - niko nista ne proverava Jos 4 do zlata 16 2
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, drperce said: Stigoh upravo u Rigu, samo da javim svima koji putuju da se ne nerviraju oko onog formulara - niko nista ne proverava Jos 4 do zlata Da gledaš fudbal? 🤣 1
Princeton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Beo, nije bas skok pitanje samo koncentracije, nego ima tu i vise do karaktera. Turci su nas kroz svako protrcavanje kroz reket docekali tijelom, nevazno da li je prcavi Larkan u pitanju, Osman, ili Sengun, svaki je bio spreman da postavi tijelo da nas bumpuje. Mi njih ni jednom. To je pitanje zelje i karaktera, i koliko u stvari ima snage u tim gabaritima. Talentovani, elegantni, ali i previse mekani. Ne bih volio da nas Francuzen pojedu zeljom i srcem. Vise me plasi taj duel, nego potencijalni sa Svabama. 1
Beonegro Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Princeton said: Beo, nije bas skok pitanje samo koncentracije, nego ima tu i vise do karaktera. Turci su nas kroz svako protrcavanje kroz reket docekali tijelom, nevazno da li je prcavi Larkan u pitanju, Osman, ili Sengun, svaki je bio spreman da postavi tijelo da nas bumpuje. Mi njih ni jednom. To je pitanje zelje i karaktera, i koliko u stvari ima snage u tim gabaritima. Talentovani, elegantni, ali i previse mekani. Ne bih volio da nas Francuzen pojedu zeljom i srcem. Vise me plasi taj duel, nego potencijalni sa Svabama. Hmmmm, ovo je sastav vrlo sličan onima sa SP'23 i OI'24, tako da bi trebali da imaju tu živinu u sebi, samo moraju da se sjete toga, a kad će, ako ne sad. Održaće njima Kari još neki australijski govor, ne sumnjam u to. Francuza u ovom sastavu se uopšte ne plašim, Jokara će odmah da oplodi Jaiteha pa će Yabusele morati da ga čuva i da se tu troši. Francuze bi morao baš da usere šut da bi mogli da nas ugroze. 1
Princeton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako Yabusele krene da plodi nase cetvorke, tu bi mogao da bude problem. Ako su nam Turci pravili problem u def skoku, Francuzi ce nam skakati na glave. - Ne znam, ja se prilicno bojim njihovih fizikalija, rastrcanosti, pa i suta. Nismo mogli gori match-up da dobijemo u 1/4 finalu. 2
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sa igrom iz grupne faze, treba da se plasimo svakoga, izuzev ovako tankih ekipa poput Finaca. 1
Beonegro Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Princeton said: Ako Yabusele krene da plodi nase cetvorke, tu bi mogao da bude problem. Ako su nam Turci pravili problem u def skoku, Francuzi ce nam skakati na glave. - Ne znam, ja se prilicno bojim njihovih fizikalija, rastrcanosti, pa i suta. Nismo mogli gori match-up da dobijemo u 1/4 finalu. Sarr je out za ostatak prvenstva, zato mislim da će Yabusele morati da igra uglavnom na 5, na 4 ostaju Hoard i vjerovatno silom prilika Risacher, a oni su baš perolaka kategorija. Osim toga, Petrušev se dobro nosio sa Lebronom, ne vidim zašto ne bi sa Yabuseleom, dok on bude na 4. Po do sada prikazanom, ne treba se bojati Francuza, izgubili su od Izraela i mučili se sa Slovenijom i Poljskom. Znači treba mi da budemo pravi, ako dobro odigramo oni treba da odigraju na maksimumu mogućnosti ove ekipe pa da ne bude rutiniranje. 1
Beonegro Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sa igrom iz grupne faze, treba da se plasimo svakoga, izuzev ovako tankih ekipa poput Finaca. Potpuno se slažem, ali smo znali mi da posrćemo u grupnoj fazi i pod Karijem (poraz od Italije u Manili, ubjedljiv poraz od SAD i povuci-potegni utakmica protiv Južnog Sudana u Parizu) i još više pod nePredrag Sašom, tako da ipak očekujem da krenemo da igramo bolje (tj. valjda se naznake toga vide u tekmi protiv Turske)
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) Uvek sam bila francuska svedokinja, međutim, ova ekipa nije ostavila neki snažan utisak na mene. Koliko god da imaju mesa, dužine i snage, mislim da ako mi budemo pravi*, pobeda ne bi trebalo da dolazi u pitanje. *ovo se odnosi i na energiju, karakter, o čemu je Princeton pisao Edited 1 hour ago by DameTime
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Veliki si Svetislave Edited 1 hour ago by Урош19 1
Recommended Posts