Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja i ako gledam reprizu to je kada pobedi Srbija i Zvezda, cak vise Zvezdu.

Srbiju bih premotavao i gledao pomno ako uzmemo zlato ili makar mec za  bronzu posebno ako je neki top meč i kvalitetan, ako je neki smor mec 20 razlike za nas cak i sa jakom zemljom ne bih premotavao i opet gledao

Posted
2 hours ago, diego said:

Teodosic, jer je imao odredjenu dozu pobednickog mentaliteta kao Sasa, ali jednostavno nije taj kvalitet, i nije igrao kao ludak u najbitnijim momentima.

Sa ovim se baš ne bih složio. Teo je imao tu nesreću da smo u sva tri finala koja smo igrali sa njim naletali na protivnike gde nam ni tri Tea ne bi pomoglo. Kasnija dva finala gde smo bili egal (Slovenija i Nemačka) njega više nije bilo tu.

Inače u sva tri antologijska polufinala (Slo 2009- 32 poena, Fra 2014-24 poena, Aus 2016- 22 poena) Teo je pogadjao u najbitnijim momentima i bio prvi strelac. Možda to po brojkama nisu ludačke partije ali momenti kada je pogađao jesu bili ludački (izuzeo bih tu semis protiv Australije jer smo ih rešili već u 1/4)

• Like 7
Posted

Jebo te koji ste vi bukvalisti. Pregledao sam najzanimljivije detalje,samo sam poslednju cetvrtinu utakmice odgledao u celini 3,4 puta.

• Thanks 1
Posted

Iskreno, ne razumem projekcije metodom translacije na sledece meceve, jer je i ovde ocigledno da je Kari hteo da dobije maksimum upotrebljivih igraca za eliminacije. I sad, neki mogu misliti da je Micic trenutno izgubljen i treba ga klupirati i to je legitimno ali je i dalje ocigledno da je to bilo primarnije od pobede. Znaci, videcemo da li je Kari bio u pravu, to jos ne znamo, ali znamo da nam sigurno nismo videli plafon.

• Like 4
Posted (edited)

Kad pogledam odnos skokova i asistencija, opšte mi nije jasno kako smo mi protiv Turaka bili u egalu do kraja. Istovremeno, ako možemo sad da se uozbiljimo i da riješimo problem građenja svog koša (jer mi nemamo problem gabarita, naprotiv, tako da je to samo pitanje koncentracije) mi smo vrlo blizu zlata. Ako Turcima - koji su nam zbog Šenguna možda koncepcijski i najnezgodniji protivnik na turniru - treba maksimalna potrošnja uz savršeno šutersko veče da nas dobiju u utakmici u kojoj nismo dali sve što imamo, ja sam ubijeđen da samo korekcijom skoka u odbrani i povratkom Alekse kao point of attack defanzivca mi postajemo ekipa koja se pita protiv svakoga, uključujući i Njemačku. Ne kažem da smo nepobjedivi, ali ne treba nikog da se plašimo, čak i ovako bez Bogdana smo mi ti koji određujemo svoju sudbinu.

Edited by Beonegro
  • Like 15
Posted
9 minutes ago, Урош19 said:

Morali su ovi baksuzi baš sad da igraju sa Letonijom u Letoniji. Nek izgube i beže kući prvom avionom.

Posted
2 minutes ago, Poenter said:

Morali su ovi baksuzi baš sad da igraju sa Letonijom u Letoniji. Nek izgube i beže kući prvom avionom.

Vala stvarno. Ako ima nešto gore od Bogdanove povrede da može da se desi tokom prvenstva, to je kontakt sa ovim baksuzima od guzbalera. 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Poenter said:

Ja ne vidim to kao problem već kao da su oni tu da preuzmu svu nesreću na sebe.

Posted (edited)
51 minutes ago, Poenter said:

Ali biće, biće, jači smo i od baksuza

Kasapine jel ostalo šta?

Biće biće za dobre pičiće!

Ko se sjeća Dolly Bell sjetiće se i Oca na službenom putu!

Edited by odupri se ludilu