Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 minutes ago, JPM said: Pa po renomeu sigurno nije ali vrlo često odigra dosta bolje od Bogija. Što ne znači da bi u kranč tajmu bio bolji ali to je činjenica. Svakako nije Jović drugi igrač Srbije. Bogi je. Desi se da odigra bolje, ali ne sećam se Bogijeve partije od dva poena. Obožavam ih obojicu, ali Bogdan je broj dva bez premca. 1
tsva Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 26 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Стефан Јовић на првенству до сада 38 минута и 17 асистенција. Pustace ga samog na sut kad tad
Bode Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jedan dan pauze koji nam je preko potreban, pa Ceska, utakmica koju bih pustio niz vodu, odnosno raspodelio minutazu tako da nosioci odmore, pre svega Jokic. U kom god sastavu, mi to dobijamo. Cak i da ne bude tako nije smak sveta. Posle toga takodje dan pauze pred poslednji mec u grupi. Do tada ce se znati i Bogdanov status, momci malo odmoriti i fizicki i psihicki. Nije lako nositi ulogu favorita, ali za ovih 3/3 od mene bravo. Biti najbolji kad bude najpotrebnije. 4
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vasu NBA pretvori u Korkmaza. Ja još uvek verujem da može da odigra nešto ali trenutno je penzioner. 1
Bode Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I samo jos nesto. Cela dva meca bez promasenog slobodnog bacanja. Dva za tri utakmice. Portugal 20/20, Letonija 18/18. Ne znam kad sam zadnji put video ovako nesto. 3 1
tsva Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 32 minutes ago, Poenter said: Vasa 0 poena, 0 asistencija, 0 skokova, 0 ukradenih, 0 blokada, 0% posto šut za tri, 0% šut za dva, 3 izgubljene. Iz utakmice u utakmicu igra konstantno 11
Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, mister-no said: Vasu NBA pretvori u Korkmaza. Ja još uvek verujem da može da odigra nešto ali trenutno je penzioner. On je bezobrazni penzioner, to je problem. Ušao je i drvio loptu ceo napad i na kraju se spetljali i izgubili je jer se ušlo u nervozu jer je ostalo 5 sekundi za napad. Mislim da je Jović već u sledećem napadu pokazao kako su stvari jednostavne, preveo loptu, i dobacio je Jokiću koji je dao koš.
Obi-Wan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Apropo Micica pisao sam to posle Slovenije, gde je čak i pogodio nešto, da je kompletna štetočina, a kamoli ovaj Vasa sa 0 poena. Ali ljudi ovde pišu biće to bolje za 10 dana..biće qrac.
Miki8 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Igrali smo back to back protiv domacina, ovo je kvalitetna pobeda. Jedno je ocigledno, ako Bogdan propusti nastavak prvenstva ispadamo u cetvrtfinalu. Bekovska linija nam je tragican bez Bogdana. Mislim da je Pesic trebao voditi Djurisica, on bi ovde bio osvezenje, igrac koji ume da iskreira i sebi i drugima plus je odlican atleta. Zovite me ludim ali ovde je na primer igrac popt Barne imao mesta, kao sto je onomad Djordjevic ubacio Jovica u sistem niotkuda i na kraju mu se ispaltilo. Mislim da Dobric treba da dobija vecu minutazu , on je u reprezentaciji dosta koristan igrac. I danas je pogodio vazne trojke. 2
Ledd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 26 minutes ago, tsva said: Pustace ga samog na sut kad tad Pa pogodiće on kad tad. Litvanci su mu išli ispod bloka pa je pogodio. U svakom slučaju, lepo je što je na prvenstvu i svakako je dilema bila Topić ili Micić, Jović je drugi plej. 3 minutes ago, Poenter said: U ovoj FIBA-i izgleda nema niko da nije retardiran Ako neka. Treba nam da nas ljute. Turke sada dižu svi, nije bez razloga, ali lepo je ući u taj meč gde mnogi očekuju da nas dobiju. 1
Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sramota je svakako. Bio klikbejt ili ne, opet je sramota. 1
Smrtokapa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Šta je ovo, novi talas Jokićevaca i "nema sa kim da igra"? Gde je Drakaris kada je konačno potreban? 1
DameTime Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago (edited) 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Gudura ok po meni. Samo 3 igrača dvocifreni. Ali sve u svemu fali jedan bek i da se Milutinov probudi minimalno. Povadio se malo u drugom poluvremenu, ali generalno mi je bio utisak kako se stegao. U jednom trenutku izbacuje loptu Jokiću na trojku umesto da proba i napravi neku prednost za 1 na 1... Kad neko pita za njegovu karijeru, ili zašto Aleksa ne igra u NBA, ovakve utakmice su odgovor. Sem Bogdanovića mi realno nemamo ekstra kvalitet na bekovskim pozicijama, sve su to igrači stvoreni za sistem. Naravno, i kao takvi su verovatno radom nadmašili svoje potencijale... 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Dobismo ovo bez Jovića, drugi off day, brine me malo to. @MrTwister je spomenuo nešto što mi nije palo na pamet, da Bogdanovo odsustvo možda najviše utiče na igru mlađeg Jovića. Edited 10 hours ago by DameTime
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sto se tice utakmice generalno, nama je najveci problem bila odbrana Petruseva i Vukcevica, jer su za njihov napad i rotacije, pogotovo u prvom poluvremenu, bila odgovorna cetvorka, a oni su ili visili na nicijoj zemlji ili pratili igraca sa loptom iza ledja, dok njihov igrac cuci sam u korneru. Danas smo mislim svesno odradili korekciju u odnosu na Portugal jer i Letonci igraju trepove i presing, pa da ne bismo bez Bogdana usli u nervozu, nismo forsirali tranziciju. Ali, to onda stvara problem za nase bitne napadacke opcije Avramovica i malog Jovica, jer to njima daje krila, i dobili smo ocekivano slabiju produkciju od njih dvojice. Mislim da Kari u ovakvoj situaciji treba da prestane da forsira Jovica iskljucivo na tri, jer ako je Tristan ovako izgubljen u odbrani, mi nemamo odmor. Jovicu se onakve gluposti ne bi desavale, lakse bismo prelomili mec. Problemi sa Micicem i Stefanom Jovicem jesu veliki, ali su mi ove stvari gore kriticnije. Pogotovo ako Guduric, Vanja i Kobra zbirno igraju kao danas, moci cemo da zivimo s tim. 1
Geronimo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 23 minutes ago, Miki8 said: Igrali smo back to back protiv domacina, ovo je kvalitetna pobeda. Jedno je ocigledno, ako Bogdan propusti nastavak prvenstva ispadamo u cetvrtfinalu. Bekovska linija nam je tragican bez Bogdana. Mislim da je Pesic trebao voditi Djurisica, on bi ovde bio osvezenje, igrac koji ume da iskreira i sebi i drugima plus je odlican atleta. Zovite me ludim ali ovde je na primer igrac popt Barne imao mesta, kao sto je onomad Djordjevic ubacio Jovica u sistem niotkuda i na kraju mu se ispaltilo. Mislim da Dobric treba da dobija vecu minutazu , on je u reprezentaciji dosta koristan igrac. I danas je pogodio vazne trojke. Druze, kako da te posle ovakvog posta smatramo ekspertom za mladje kategorije...
Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nisam ni blizu "kako vetar duva" lik, ali ni neko ko će tvrdoglavo da ostaje na svojim pozicijama kad ga realnost demantuje. I dalje verujem u tim, ali sa ovakvom igrom nama je i polufinale puna kapa. Nadam se da bi nas Jokić nekako mogao došlepati do završnice, ali teža varijanta. Šta je tu je. Pratim, navijam i dalje..
drperce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 26 minutes ago, Miki8 said: Igrali smo back to back protiv domacina, ovo je kvalitetna pobeda. Jedno je ocigledno, ako Bogdan propusti nastavak prvenstva ispadamo u cetvrtfinalu. Bekovska linija nam je tragican bez Bogdana. Mislim da je Pesic trebao voditi Djurisica, on bi ovde bio osvezenje, igrac koji ume da iskreira i sebi i drugima plus je odlican atleta. Zovite me ludim ali ovde je na primer igrac popt Barne imao mesta, kao sto je onomad Djordjevic ubacio Jovica u sistem niotkuda i na kraju mu se ispaltilo. Mislim da Dobric treba da dobija vecu minutazu , on je u reprezentaciji dosta koristan igrac. I danas je pogodio vazne trojke. Ti li si? Kakvo 1/4 mi smo ma misiji tozla,igrace Bogi od 1/4 koje je tek za 10 dana
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Drug Crni said: I dalje verujem u tim, ali sa ovakvom igrom nama je i polufinale puna kapa. Reci mi da gledas samo nase utakmice bez da mi kazes da gledas samo nase utakmice. Nasa grupa je po prikazanom ubedljivo najjaca na prvenstvu, bez konkurencije.
Zvezdinho Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Al se iznervirao Pesic na pitanje lika iz B92 Zabranio mu da njemu postavlja pitanja do kraja prvenstva.
Recommended Posts