Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jako je teško komentarisati bilo šta u vezi košarke ovih dana. Nebitna je košarka ovih dana. Ali...baš smo neprijatno jači od svih na predstojećem EP i biće tragedija da ne pregazimo sve. Ovo moramo da odradimo kao USA dream team, može da bude povuci potegni ali zna se ko osvaja zlato. Jokić se nestvarno sprda sa svima u drugoj brzini. 6
Gromovnik Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 hours ago, Utopista said: Puklo bi kao bomba! Ušli bi u večnost. Više nego da uzmu 5 narednih zlata. Ovde mnogi kao da ne vide šta se dešava? Ne vide prebijanje dece od 12 godina. Redjanje uza zid ljudi kao terorista. Pucanje za sada vatrometima na ljude... Ljudi već podnose ogromne žrtve. Ali eto Lesor ima dovoljno časti da to podeli sa svetom a ovi naši ćute. Zato nam je kako nam je... Apsolutno nema veze sa ovom temom, ali moram da odgovorim jer je neverovatno glupo razmisljanje. Mesaju se babe i zabe. Na primer, trebas kod lekara i najbolja opcija ti je neki profesor X koji podrzava ovu vlast. Ti ces reci necu kod profesora X idem kod nekog drugog, manje dobrog lekara, koji ne podrzava aktuelnu vlast? Ti se svojim pisanjem ovde predstavljas kao neki fanatik, ali taj fanatizam da sprovede neko drugi. Ali kada bi tvoje dupe bilo u pitanju, ne bi ti bio toliko zadrt. 1
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://www.instagram.com/reel/DNZCONBsHb3/?igsh=NTBsdjY1NTJnanl2 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, Chaos Is Me said: Jako je teško komentarisati bilo šta u vezi košarke ovih dana. Nebitna je košarka ovih dana. Ali...baš smo neprijatno jači od svih na predstojećem EP i biće tragedija da ne pregazimo sve. Ovo moramo da odradimo kao USA dream team, može da bude povuci potegni ali zna se ko osvaja zlato. Jokić se nestvarno sprda sa svima u drugoj brzini. Cenis unapred da nam Francuzi ne bi bili problem? Side note - nikada nije bio dobar znak kad dominiramo na pripremama 😁 1
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bice ovo sjajan test veceras. I dobra utakmica. Mi do sada uopste nismo videli gde smo i zato je velika sreca da cemo ici na Nemce, Grci su igrali bez Janisa a Slovenci se raspadaju na zalost.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Chaos Is Me said: Jako je teško komentarisati bilo šta u vezi košarke ovih dana. Nebitna je košarka ovih dana. Ali...baš smo neprijatno jači od svih na predstojećem EP i biće tragedija da ne pregazimo sve. Ovo moramo da odradimo kao USA dream team, može da bude povuci potegni ali zna se ko osvaja zlato. Jokić se nestvarno sprda sa svima u drugoj brzini. Malo skrećem temu, ali samo jedan komentar: ja sam juče skontao da igramo sa Češkom, kad mi je sin poslao poruku tipa "i ovo će biti 30 razlike", recimo sredinom treće četvrtine. To da se desi meni, koji samo pogledao svaku pripremnu utakmicu repke, koja se prenosila zadnjih 30 godina. Reprezentaciju do 16 godina sam pogledao većonu tekmi, a ne ovo... Ali jbg, imao sam neka važnija posla. Što se košarkaškog dela posta tiče - da, stvarno ispadne da treba da zakažemo pripreme gde ćemo jedino igrati sa minimumum top8 timovima Evrope. Grci su bili ok provera, šteta što nije bio Janis, Nemci će biti super meč. Sve ovo ostalo neozbiljno. Posle pogledah reprizu, Jokić kao matorac koji je uskočio da igra sa decom, pa mu glupo da zateže i svejedno bude najbolji.
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko vidim, za razliku od prethodnih takmicenja, Kari je ove godine resio da pomeri Nikolu Jovica sa 4 na 3 u najvecoj meri. Uz Filipa koji je standardno projektovn kao cetvorka reprezentacije, te Jokica na 5, Bogdana na 2 i Alekse na 1, dobija se jedna fizicki i atletski dominantna petorka po svim parametrima. Sve i da skilom nisu krem od igraca, samom pojavom i fizickim karakteristikama ovi su sposobni da melju protivnika, da pretrce i preskoce bilo koga, narocito na evropskom nivou gde nema mnogo atletski izvanrednih ekipa kao sto je to slucaj na SP i OI (nema SAD, Kanade, Australije, africkih zemalja...) Usudio bih se da kazem da u tom smislu mogu da nam pariraju jedino Nemci i Francuzi, mada i jednima i drugima fali malo talenta i malo organizacije napada, pricam u uslovima za osvajanje zlatne medalje. Utisak je da Kari ovu petorku (sa Micicem/Topicem umesto Alekse) sprema za sledeci veliki sudar sa Amerima, kada god to bilo. I njemu je onomad bilo jasno da ne mozemo da se hvatamo u kostac sa njima kada nam poziciju 3 pokrivaju Vanja i Segi koji su po visini, snazi i atleticizmu vise dvojke nego trojke, ali jednostavno nije bilo boljeg resenja a i ti momci su dali vise od maksimuma i priblizili se egalu u svojim licnim duelima. Za nesto vise od egala sa NBA zvezdama na nivou od 40 minuta je ipak potrebna prva petorka sacinjena od igraca koji tu ligu i igraju, ka cemu nas Kari ocigledno i vodi. U Ta modernizovana reprezentacija ce kroz godinu dve i definitivno biti prava masina po NBA standardima i mozda po prvi put nece morati da se oslanja na talenat kako bi kompenzovala nedostatak fizikalija, jer tog nedostatka gotovo nece ni biti. A i Kariju ce se u 80. godini zivota ostvariti san da vodi petorku u kojoj su svi 200+cm, vode loptu ko bekovi, znaju kosarku i kako da dadu kos. 1
Recommended Posts