Beonegro Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jery nam ovo UPLOADING THIS CONTENT REQUIRES REGISTRATION neki sponzor? 1 3
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Osim zlata koje se podrazumeva zelim da na tom putu useremo Spance jedno 30 razlike. 1 1
Poenter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 27 minutes ago, Beonegro said: Jery nam ovo UPLOADING THIS CONTENT REQUIRES REGISTRATION neki sponzor? Morao sam da idem na inkognito mod da bih skapirao o čemu pričaš. Zna li neko u čemu je problem i zašto se ne vide fotografije? Ja ih vidim na primer.
Molina23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Tristać u 12, i to ne samo za patriotizam. Dečko je preozbiljno oružje za kratke sekvence, a bogami radilo se u Amerikama. Vodiće ga Matori oseća da ga gotivi. Edited 11 hours ago by Molina23 2
Kenozoik Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago K'o za baksuz, DeDa danas odigrao odlicnu utakmicu, čisto da ponovo zaoštri dilemu ko ce na poziciju trinaestog praseta.
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Stvarno bi bio kriminal da Tristan ne ode. Pocecu da botujem ko MikiMilane, bio u pravu covek. 2
Beonegro Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izgleda da uopšte nije sigurno da će Micić moći da igra prvenstvo, Kari reče da tek mora da proba 5 na 5 1 1
Molina23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Može i mali Top u 12, taman malo šampionskog zlatnog pelcera među ove matore gubitnike srebrnjaše 🙃 1
Kenozoik Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 minutes ago, Beonegro said: Izgleda da uopšte nije sigurno da će Micić moći da igra prvenstvo, Kari reče da tek mora da proba 5 na 5 Ako sam dobro razumeo, Vasa ima problem sa skocnim zglobom? Navedeno je ranije i da je u pitanju laksa povreda. Msm, koliko to moze da se zakomplikuje, uz respekt prema time frame-u? Pri cemu neko Vasinog kalibra moze i da preskoci otvaranje ili polako da se uvodi u tekme tako da bude fit za eliminacije..
Problem sa licnim greskama Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kari je rekao da ce pokusati da ga osposobe vec za sledeci vikend u Nemackoj. Nije mi zvucilo tako da postoji opasnost da Vasa otpadne sa spiska zbog povrede. 1 1
drperce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma bio danas klip kako Vasa iz sprinta se namesta za sut, bukvalno za par dana ce da bude skroz fit 6
Poenter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vidi se ovde da dribla, šutira, trčkara, ne bi trebalo da je ništa ozbiljnije. Verovatno samo mere predostrožnosti. https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/153485/trening-srbije-na-kipru-pred-grcku/vest 1
Darko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, Poenter said: Morao sam da idem na inkognito mod da bih skapirao o čemu pričaš. Zna li neko u čemu je problem i zašto se ne vide fotografije? Ja ih vidim na primer. Pretpostavljam da si ulogovan u neki sajt pa možeš da vidiš slike dok mi ne možemo jer nismo ulogovani. Otvori u incognito mode i videćeš problem. Slike koje postaviš moraju da budu publicly accessible.
Poenter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bukvalno sam napisao da sam išao u inkognito mod i video problem. Nisam ulogovan, to je onaj sajt za aploudovanje slika koji prvi izađe kad kucaš upload image 😀 Elem, igramo u ovim dresovima trenutno A ovi su predstavljeni kao novi dresovi za prvenstvo
nemanjaol Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni je ova plava u kojoj smo danas igrali odvratna kao da gledam Grke ili Italijane, a i dres je od nekog jadnog materijala. Ovi za prvenstvo su makar malo bolji. Inace onaj Peak dres sa Olimpijade je avion za ovo. Jedino da je umesto onih kruzica imao pirotsku saru npr, to bi bilo vrh
Poenter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni je ovaj koji je (valjda nije) za prvenstvo jako čudnog oblika i baš loše stoji na igračima. Dizajn je isto nekako prenatrpan, kao da je neko od naših čačkao nešto tu, a ne razume se baš nešto preterano. Ovaj Nike u kome igramo pripreme je nekako klasičan, sveden i sigurica. Ako nekom smeta nijansa plave, beli je po meni definitivno bolji. Mada ne znam ni što pišem ovoliko o tome kad mi u suštini i nije bitno toliko 😁
Recommended Posts