Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jery nam ovo UPLOADING THIS CONTENT REQUIRES REGISTRATION neki sponzor? 1 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Osim zlata koje se podrazumeva zelim da na tom putu useremo Spance jedno 30 razlike. 1 1
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, Beonegro said: Jery nam ovo UPLOADING THIS CONTENT REQUIRES REGISTRATION neki sponzor? Morao sam da idem na inkognito mod da bih skapirao o čemu pričaš. Zna li neko u čemu je problem i zašto se ne vide fotografije? Ja ih vidim na primer.
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Tristać u 12, i to ne samo za patriotizam. Dečko je preozbiljno oružje za kratke sekvence, a bogami radilo se u Amerikama. Vodiće ga Matori oseća da ga gotivi. Edited 3 hours ago by Molina23 2
Kenozoik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago K'o za baksuz, DeDa danas odigrao odlicnu utakmicu, čisto da ponovo zaoštri dilemu ko ce na poziciju trinaestog praseta.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stvarno bi bio kriminal da Tristan ne ode. Pocecu da botujem ko MikiMilane, bio u pravu covek. 1
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izgleda da uopšte nije sigurno da će Micić moći da igra prvenstvo, Kari reče da tek mora da proba 5 na 5 1 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Može i mali Top u 12, taman malo šampionskog zlatnog pelcera među ove matore gubitnike srebrnjaše 🙃 1
Kenozoik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Beonegro said: Izgleda da uopšte nije sigurno da će Micić moći da igra prvenstvo, Kari reče da tek mora da proba 5 na 5 Ako sam dobro razumeo, Vasa ima problem sa skocnim zglobom? Navedeno je ranije i da je u pitanju laksa povreda. Msm, koliko to moze da se zakomplikuje, uz respekt prema time frame-u? Pri cemu neko Vasinog kalibra moze i da preskoci otvaranje ili polako da se uvodi u tekme tako da bude fit za eliminacije..
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kari je rekao da ce pokusati da ga osposobe vec za sledeci vikend u Nemackoj. Nije mi zvucilo tako da postoji opasnost da Vasa otpadne sa spiska zbog povrede. 1 1
drperce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma bio danas klip kako Vasa iz sprinta se namesta za sut, bukvalno za par dana ce da bude skroz fit 5
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vidi se ovde da dribla, šutira, trčkara, ne bi trebalo da je ništa ozbiljnije. Verovatno samo mere predostrožnosti. https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/153485/trening-srbije-na-kipru-pred-grcku/vest 1
Darko Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 3 hours ago, Poenter said: Morao sam da idem na inkognito mod da bih skapirao o čemu pričaš. Zna li neko u čemu je problem i zašto se ne vide fotografije? Ja ih vidim na primer. Pretpostavljam da si ulogovan u neki sajt pa možeš da vidiš slike dok mi ne možemo jer nismo ulogovani. Otvori u incognito mode i videćeš problem. Slike koje postaviš moraju da budu publicly accessible.
Recommended Posts