Elevator Operater Posted yesterday at 04:00 PM Posted yesterday at 04:00 PM Ako dignemo nivo igre, mozemo u 1/8 finala i sa zadnje mesta prolaska.
McLeod Posted yesterday at 04:00 PM Posted yesterday at 04:00 PM 4 minutes ago, Ledd said: Ma koje zlato, ako nas Letonija sada ne uneredi sa trojkama, Turska hoće sigurno i baca nas u nokaut fazu na neke ale tamo umesto laganih ekipa. Koje ale? Iz one grupe protiv nase prolazi samo Nemacka. Treca ce biti Litvanija ili Finska koje su u najboljem slucaju rang Letonije.
Ludi za Poli Posted yesterday at 04:02 PM Posted yesterday at 04:02 PM Jebo me pas ako ti Litvancima medalju ne doneses 10
Princeton Posted yesterday at 04:03 PM Posted yesterday at 04:03 PM Ne bi bilo loše napraviti rokadu match-upa Petrušev/Porzingis, Smits/Jokić. Mala korekcija u rotaciji sa koje strane dolazi pomoć. 2
McLeod Posted yesterday at 04:05 PM Posted yesterday at 04:05 PM Druga stvar, proslu utakmicu igramo bez Petruseva i pola bez Bogdana, ovu celu bez Bogdana. Ajde Nemcima da sklonimo Vagnera pa da vidimo kako ce izgledati. Ili recimo Jokubaitisa Litvanija da im mocni Velicka bude glavni plej. Micic nespreman. Malo realnosti.
realno *w Posted yesterday at 04:06 PM Posted yesterday at 04:06 PM Najviša moguća postava i ne možemo da skočimo. 2
Elevator Operater Posted yesterday at 04:06 PM Posted yesterday at 04:06 PM Pa zar moram da gledam skok igru Partizana i sada? Malo je 10 meseci...
McLeod Posted yesterday at 04:07 PM Posted yesterday at 04:07 PM Plus Jovic igra kao pijan danas. I mi vodimo protiv domacina koji je u krugu kandidata za medalju.
realno *w Posted yesterday at 04:08 PM Posted yesterday at 04:08 PM Gudura da si se sagnuo po loptu, ne bi mogao da ti se podvuče ovako...
Prijatelj Mitar Posted yesterday at 04:09 PM Posted yesterday at 04:09 PM Just now, McLeod said: Plus Jovic igra kao pijan danas. I mi vodimo protiv domacina koji je u krugu kandidata za medalju. Da znas. Jedan igra kao pijan, jedan kao osamucen, jedan kao da nije ni dosao na utakmicu... Sve je to okej.
DameTime Posted yesterday at 04:09 PM Posted yesterday at 04:09 PM Šta Jokić igra, alal mu kurac Čupanje utakmice u rangu Australije onomad... 2 1
realno *w Posted yesterday at 04:11 PM Posted yesterday at 04:11 PM 4 minutes ago, McLeod said: Plus Jovic igra kao pijan danas. I mi vodimo protiv domacina koji je u krugu kandidata za medalju. Možda pre prvenstva.
McLeod Posted yesterday at 04:12 PM Posted yesterday at 04:12 PM I sad neko cita ovo i pomisli gubimo 10 razlike i sad udje da proveri i vidi da vodimo 8. I misli se ko li je ovde lud. 1 minute ago, realno *w said: Možda pre prvenstva. Ako cemo po prvenstvu do sad, igramo Nemci i mi finale, a bronza se ne dodeljuje jer je niko ne zasluzuje.
Wook Posted yesterday at 04:14 PM Posted yesterday at 04:14 PM Odbrana je odlična u 2.pol, da nije bilo onih of skokova bila bi vrhunska. 1
McLeod Posted yesterday at 04:14 PM Posted yesterday at 04:14 PM Just now, Wook said: Odbrana je odlična u 2.pol, da nije bilo onih of skokova bila bi vrhunska. Zato sto cetvorka ne ispada.
Smrtokapa Posted yesterday at 04:15 PM Posted yesterday at 04:15 PM Prosto bi nekako bilo lakše za živce da Jokić ne dominira ovoliko i da povuče neko drugi, da vidimo da imamo i rezervne opcije. 2
Jakob Aman Posted yesterday at 04:16 PM Posted yesterday at 04:16 PM Jokic i Guduric se odlicno kopiraju. Ubedljivo najinteligentniji igrači u timu.
Chaos Is Me Posted yesterday at 04:17 PM Posted yesterday at 04:17 PM Nikola Jović baš nezgrapan danas al jbga nije on još ta klasa da svaku odradi kako treba. Petrušev odličan. Jel još nekome liče Lomasz i Kostas Papanikolau? Kao braća rođena 4
Princeton Posted yesterday at 04:17 PM Posted yesterday at 04:17 PM Visok intenzitet držimo, odlična košarka. Nema Letonija kapacitet da izdrži ovo. 1
Don Dusko Posted yesterday at 04:18 PM Posted yesterday at 04:18 PM Ali ovaj plej Letonije gori od Gudure cist sut a on gleda da baci pas iz suta lol
Eddard Posted yesterday at 04:19 PM Posted yesterday at 04:19 PM 1 minute ago, Chaos Is Me said: Nikola Jović baš nezgrapan danas al jbga nije on još ta klasa da svaku odradi kako treba. Petrušev odličan. Jel još nekome liče Lomasz i Kostas Papanikolau? Kao braća rođena Ja sam u prvom momentu pomislio, wtf radi Papanikolau u Letoniji 😁 1
DameTime Posted yesterday at 04:20 PM Posted yesterday at 04:20 PM Ulazi Kobra da spakuje dve trojke. 😎 2
Stiletto Posted yesterday at 04:21 PM Posted yesterday at 04:21 PM Just now, DameTime said: Ulazi Kobra da spakuje dve trojke. 😎 Sa tvoje tastature na Božji monitor, amin.
Recommended Posts