La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Konacno prekurcio Pesicu Micic, eto i to se desilo.
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I na kraju, kad skloniš genija Jokića, dobiješ samo prosječan tim. Ma ipak bolji od prosjeka, ali premekan. Još ako je Bogdan ozbiljnije povrijedio zadnju ložu, put do zlata će biti trnovit.
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pita ga Pesic Vaso sta je sa tobom,ovaj mu verovatno drsko odgovara. Klupa
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Daj Tristana umesto Nikole Kari ako krvare oci da krvare do kraja
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Opsova Vasa Karija... to mu je za jvala sto ga je poveo ovako loseg.
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vasa veze nema i još se ljuti... Koliko ga beše plaća Hapoel Lele
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, La mano de Dios said: "Ovo je neverovatno, odbila se lopta od glave Vase Micica" Proklizala iz njegovih ruku i odbila mu se od glave xD
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Čvarkov said: Mora Ogi sve sam bez Dede da vadi stvar. Just now, Čvarkov said: Mora Ogi sve sam bez Dede da vadi stvar. Mora Ogi sve sam bez Dede da vadi stvar. 1
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vanja i Dobrić su oni momci koji se nigde ne guraju, retko ko ih i vidi, ali uvek možeš da računaš na njih da će uraditi sve što treba korisno. A Portugalci koji biju ko nečastivi, a kad im sviraju faul kukaju ko plaćene narikače. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbg Ognjene 2 otvorene masis... Just now, McLeod said: Gudura je legendica jedna obozavam ga. Dobro je izbacio Ognjena a onda dobio po rukama.
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako cuje ovo Kari sta mu je Vasa sad napricao vise ga nikad pozvati nece a kako izgleda i nadam se.
Prijatelj Mitar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vasa se ljuti na coveculjka u glavi koji mu je u dva napada: -rekao da sutne trojku u trecoj sekundi napada sa 9 metara -sapnuo na uvo da istripuje da je Nikola Grbic
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago S. Jovic treba da ima do 5 min max po mecu u ostatku prvenstva.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pito neko beše kako će naši kad upadnu u kanal? E sad ćemo da vidimo. 1
Recommended Posts