Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, KlakerBoza said:

Nisam pristalica teorija zavere, ali ovde nešto gadno ne valja... ne mislim na sudije, mislim na naše isključivo. Škripi debelo. 

Nije valjda da smo posle jednog poraza izgubili timski duh koji nas je krasio?

Ma jok, mogu stvari da krenu loše. Setimo se Australije gde smo gubili 24 razlike posle 15 minuta... Pa dobili i onda odigrali dve najbolje utakmice sa dve trenutno najjače ekipe na svetu...

Ne leže nam ove brze šuterske ekipe (teškaši smo)... još ako ih krene kao večeras Fince u prvoj četvrtini, uhvati nas nervoza, bespotrebno...

Sve od nas zavisi. 

Posted
3 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

15 поена 5-6 из игре 5-6 бацања, шта треба да уради?

Da ne daje lopte njima u ruke i da pokuša da odigra odbranu bez da ga zaobilaze kao da je čunj, a da u napadu radi ono što je radio protiv Letonije... 

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

To se obicno primeti kad jedna strana tuce a druga nece da uzvrati.

Postoji razlog zasto su suteri pravilima danas zasticeniji nego pre 30 godina. Kosarka je igra finese, skila. Kontakt defanzivca moze biti samo telom. Jasno je i zasto.

Svaka grubost kosarku cini sranjem od sporta.

U NBA su to shvatili i cine sve da zastite talenat od buzdovana.

Posted

Stefan je najpismeniji naš spoljni igrač od preostalih. Prodisali smo s njim. Dobrić pokazao zašto ima mesto kod Pešića. Šteta što nemaju/ne ide ih šut, bile bi sjajne partije. Vasa jako koristan večeras, da ga ne ureknem. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Barkley#34 said:

Rekao bih, niđe veze.

Nerviram se ceo meč kako ne mogu da mu spuste loptu, a nije večeras prvi put. Mora da izlazi visoko, plus pune reket. Da ne pričam kako kad našim bekovima neko izađe visoko nakon bloka ne mogu pet sekundi da se oslobode, blok prop'o. Ipak je dao 15 poena uz jedan promašaj (pre koga nije sviran faul). Kod skokova, nekoliko puta je bio visoko, Jović i Milutinov spavaju. Jedino što priznajem je to da je spor u odbrani. Najviše on pati bez Bogdana. Cela odbrana gravitira ka njemu a to ne koristimo.

Milutinov je već druga priča, sa nekim lošim potezima, ali smo ipak preokrenuli meč sa njim na parketu. 

Ti si se druže u svemu složio sa mnom, a počeo si sa "niđe veze".

Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Moj otac nakon što je Hulkatinov ošamario onu loptu u aut bez razloga

Screenshot-20250906-211958-One-UI-Home.j

Je l’ hodaš ispred tv-a? Na koliko si koraka?

• Ha-ha 1
Posted

@Barkley#34 Da spojimo Jokaru i Milutinova večeras, imali bismo najboljeg centra :)) Dok Milutinovu ispada lopta iz ruku u napadu, opasno pokriva Jokića u odbrani. Uneo je čvrstinu zajedno sa Dobrićem. 

Inače, ni ja ne čitam upis kolege Karakondzule kao tvoj, tj. ne vidim da govorite o istom.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...