Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovo što igra jebeni Micić može bilo koji košarkaš na planeti.
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel još nekome liče Lomasz i Kostas Papanikolau? Kao braća rođena Jos ja razmisljam na koga mi lici i ne mogu da se sjetim
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago morao bi sada izvaditi malo Jokaru... da poveže sa pauzom između četvrtina
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Valjda može da odmori Jokić kad dođemo do tvojih projektovanih 20 razlike za nas... @Mek
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Vasa cim dobije loptu zamre napad. Jokic se poigrava
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne da izlazi jer dizemo preko 10. Ali jbg, sad ce da odmara do 6 minuta pre kraja.
Smrtokapa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Samo na traktor i guraj u obruč. I odbrana je pojačala intenzitet. Kobra uneo dodatnu energiju, sviđa mi se.
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jović je zadužen za glupe faulove. Stvarno se ne bih žalio da je Topić tu umjesta naša dva pleja al šta je tu je sad.
Poenter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 plus 1 na 15 sekundi do kraja, majkoooo, jesu ova dvojica normalni 😂 1
Smrtokapa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobro, sad je već onaj osećaj da nas ne mogu dobiti ni da se igra do prekosutra.
Maksim Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Na kraju ce ispasti da je Topic trebao umjesto Vase, stvarno je sraman. 2
Poenter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Jović je zadužen za glupe faulove. Stvarno se ne bih žalio da je Topić tu umjesta naša dva pleja al šta je tu je sad. Odličan Jović. 4
Recommended Posts