Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Spasa kao neki veteran na basketu koji pokušava fore koje je nekad radio, a noge i ruke ga ne slušaju. 1
Princeton Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Wook said: Petrušev nije jeo 'leba. 4/4 slobodna. Ne znam da li sam ga ikad vidio sigurnijeg. Odličan Filip! 2
vladi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Aj sto je fizicki van svake forme, Vasa je i mentalno van meča... Ide na prodor, a ostalo 8 sekundi... Jokara klasa za sebe, samo šteta sto moramo vec u grupi da idemo sve na njega
Ledd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako sam se izdrao na ovu trojku Tristana, cela zgrada me čula. Samo da preživimo ovu sekvencu sa Vasom i bez Jokića.
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Boston Seltiks iz 1981. Guraj pod koš Perišu i riljaj. Ponekad Arčibald Jović vrati Tristanu Birdu za trojku
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Princeton said: 4/4 slobodna. Ne znam da li sam ga ikad vidio sigurnijeg. Odličan Filip! Samo još da završava sigurnije na obruču i perfektan. Tristan kao Bambi u odbrani. Vaso izađi.
Smrtokapa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Micić pokušava na silu da se uvede u utakmicu, mora to strpljivije i da sačeka svoj momenat.
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sramota je kako ne branimo šut za 3 pts, isprangijaće ovi. Imaju 5/9 zasad.
Poenter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Teraj ga više u k, svi igraju jedno, on drugo. Nije problem promašiti nego indijanisanje, zabodi se sam pod koš, ostani jedan na jedan protiv visokog i indijaniši se šutirajući za tri preko ruke...
Issey Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, DameTime said: Sramota je kako ne branimo šut za 3 pts, isprangijaće ovi. Imaju 5/9 zasad. Nismo to rešili. Tako su nas talijani natamburali...
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Issey said: Nismo to rešili. Tako su nas talijani natamburali... Taj problem srpske reprezentacije traje otprilike od 2002. godine. U napadu bez Jokića izgledamo gore od Denvera. Bukvalno ne verujem da ovo kucam...
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Aj sad i Jokić da se povredi pa da vršimo hara-kiri kolektivno...
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jedini nas igrač u dobroj formi je Jokić, za koga su se svi plašili kako će. A i on više bije na ultra kvalitet nego na formu.
Recommended Posts