Wook Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Spasa kao neki veteran na basketu koji pokušava fore koje je nekad radio, a noge i ruke ga ne slušaju. 1
Princeton Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Wook said: Petrušev nije jeo 'leba. 4/4 slobodna. Ne znam da li sam ga ikad vidio sigurnijeg. Odličan Filip! 2
vladi Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Aj sto je fizicki van svake forme, Vasa je i mentalno van meča... Ide na prodor, a ostalo 8 sekundi... Jokara klasa za sebe, samo šteta sto moramo vec u grupi da idemo sve na njega
Ledd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kako sam se izdrao na ovu trojku Tristana, cela zgrada me čula. Samo da preživimo ovu sekvencu sa Vasom i bez Jokića.
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Boston Seltiks iz 1981. Guraj pod koš Perišu i riljaj. Ponekad Arčibald Jović vrati Tristanu Birdu za trojku
Wook Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Princeton said: 4/4 slobodna. Ne znam da li sam ga ikad vidio sigurnijeg. Odličan Filip! Samo još da završava sigurnije na obruču i perfektan. Tristan kao Bambi u odbrani. Vaso izađi.
Smrtokapa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Micić pokušava na silu da se uvede u utakmicu, mora to strpljivije i da sačeka svoj momenat.
Jakob Aman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vasa se navukao na nešto. Nema drugog objašnjenja.
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sramota je kako ne branimo šut za 3 pts, isprangijaće ovi. Imaju 5/9 zasad.
Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Teraj ga više u k, svi igraju jedno, on drugo. Nije problem promašiti nego indijanisanje, zabodi se sam pod koš, ostani jedan na jedan protiv visokog i indijaniši se šutirajući za tri preko ruke...
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, DameTime said: Sramota je kako ne branimo šut za 3 pts, isprangijaće ovi. Imaju 5/9 zasad. Nismo to rešili. Tako su nas talijani natamburali...
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Issey said: Nismo to rešili. Tako su nas talijani natamburali... Taj problem srpske reprezentacije traje otprilike od 2002. godine. U napadu bez Jokića izgledamo gore od Denvera. Bukvalno ne verujem da ovo kucam...
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Aj sad i Jokić da se povredi pa da vršimo hara-kiri kolektivno...
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jedini nas igrač u dobroj formi je Jokić, za koga su se svi plašili kako će. A i on više bije na ultra kvalitet nego na formu.
Recommended Posts