Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Milutinov, slika bez boje i tona. Kao nemi filmovi iz 20-ih godina prošlog veka.

Edited by drgnk
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, MrTripleDouble said:

gotovo je ovo, raspali smo se po savovima

qf plafon

Sta ti pricas covece ovo bi bila lagana utakmica da nas Petrusev nije uveo u nervozu bespotrebno

Posted

Ne znam sta se Vasa buni, prvo, igra mi se raspada i drugo, ziva lopta mu ispada iz ruku. Nek se sabere malo.

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Ako je ovo istina Vasa da ne ulazi do kraja prvenstva.

Mislim da jeste,to mi je posao,ne bi trebalo gresim,ali se ipak nadam da sam pogresio,coveku je juce bio 76 rodjendan.

Posted

Igraju i drugi košarku.  Šta ste mislili da dobijemo sve po 30 razlike..Ovo je ona od utakmica koju samo treba da dobiješ.

Protivnik rasterecen , opustio ruku, a od nas se očekuje da ih pregazimo i da nemamo loš dan .

Posted
1 minute ago, La mano de Dios said:

Ne treba Jokic ni da ulazi do kraja, nek se celici Milutinov protiv Quete , dobro ce mu doci za posle.

За кад после? Јокић треба у елиминацији да игра 35 минута

Posted (edited)

Pa nije junior da se čeliči, nego proveren EL centar...očajan je baš.

Taman vidimo da u eliminacijama ne moze vise od 5min da igra.

Edited by Thor
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Nije problem utakmica kao utakmica vec sto vidimo da se igraci slabo snalaze protiv agresivne odbrane u kost sto se kaze i to bas.

Jbg, ovo nam je prva takva utakmica uključujući pripreme + smo i ušli malo laganije u utakmicu, vrv sa namerom da se ne istrošimo previše jer sutra opet igramo. Biće to sve ok kad bude bilo bitno.

• Like 1
Posted

Ljudi, gotov je mec, kakav crni Jokic.
Los dan, sve u svemu. Samo da je Bogdan dobro i da se ovi smire.

• Like 1
Posted
Just now, Bode said:

Ljudi, gotov je mec, kakav crni Jokic.
Los dan, sve u svemu. Samo da je Bogdan dobro i da se ovi smire.

Nije ništ još gotovo. 

Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Jbg, ovo nam je prva takva utakmica uključujući pripreme + smo i ušli malo laganije u utakmicu, vrv sa namerom da se ne istrošimo previše jer sutra opet igramo. Biće to sve ok kad bude bilo bitno.

Obicno su takve najteze energetski kad hoces sa pola gasa pa onda protivnik zapne i napravi ti problem.

Evo sad umesto neke laganica dobijamo ovaj maraton.

Po meni bi trebalo napravis 20-25 razlike i onda odmaras energetski.

• Like 2
Posted

Bitno da smo se kurcili svima kako smo bolji od dream team-a, spustili nas paceri rekreativci iz Portugala na mesto 

• Tuzno 1
Posted

Baš su nas poremetili ovi mesari... Ovoliko gluposti kao večeras nećemo napraviti na svim utakmicama zajedno do kraja prvenstva... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...