Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jović na tri je za većinu EL repki cheat code. Posebno što na 4 imamo Filipa i razularenog Tristana. Jovića jedino flagrantnim faulovima zaustavljaju dok ne izduvaju bonus a tada su naebali kada im nagazi čuvare opterećene faulovima. Ovakvom Joviću ne mogu so na rep da stave pa će se mudriji treneri ipak fokusirati na neke druge igrače. Tačnije na Vanju i Dobrija...tih osam minuta. Edited 2 hours ago by Wingwalker
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pitao sam za vreme Svetskog, pitao sam za vreme Olimpijade, moram da pitam i sad: Aleksa, čoveče, čime te to matori šprica? Ne da radi nego izuva iz cipela. Zašniranih. 5
ljutikrilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) strim ljudi, RD mi je umro https://uzivo.utakmica.rs/ takođe neće da mi radi Edited 2 hours ago by ljutikrilo
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, Issey said: Ma idi bre... Sad mi je već žao Estonaca... Ma kakvi žao. Krevelje se navijači nešto na tribinama, gazi to breee Edited 2 hours ago by DameTime 1
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam skoro video tako zahrđalog igrača poput našeg Vasoa.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: Ma kakvi žao. Krevelje se navijači nešto na tribinama, gazi to breee Meni su skroz ok. Bodre svoje bez prestanka iako vide da su kao crvenkapa protiv vuka. 4
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 16 minutes ago, Issey said: Lud je Aleksa... Kakav šut... Dubajci trenutno bacaju topovske udare sa terase dok preterane bičarke koje prskaju Moetom šljapču po guzovima... Može im se....EL tim sa najviše srpskih reprezentativaca. Edited 2 hours ago by Wingwalker 2
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Meni su skroz ok. Bodre svoje bez prestanka iako vide da su kao crvenkapa protiv vuka. Svaka čast, osim kad igraju protiv nas, trenutno me ne interesuje da budem razumna. 🤣 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, DameTime said: Ma kakvi žao. Krevelje se navijači nešto na tribinama, gazi to breee Dejm ne budi ovakva.Meni je to simpaticno. Bolje i to nego da kunu svoje igrace kao sto mi radimo ovde redovno. 2
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Dejm ne budi ovakva.Meni je to simpaticno. Bolje i to nego da kunu svoje igrace kao sto mi radimo ovde redovno. Carevi.
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Estonski navijači kao mi mučenici na Marakani koji se sumanuto ložimo protiv Španije i Portugala čim pređemo pola. Šut u okvir gola = uuu imamo ih mamu im jebem 1
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema Vasa ni srece. Ova lopta bacena sad Milutinovu je bas dobra, ali nesreca je sto Milutinov nije visok 4 i po metra da je uhvati. Jbg. 6
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Dejm ne budi ovakva.Meni je to simpaticno. Ne govorim uopšte o njihovoj podršci svojim igračima.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam sto kukate, Pesic namerno drzi najgoru mogucu postavu koju mozemo da izvedemo na terenu. Dobro, Stefan Jovic umesto Gudurica bi bio gori.
Recommended Posts