Miki8 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Grci su imali jedno stotinjak otvorenih suteva za tri poena. Naleticemo na neku Italiju koja ce nas natamburati samo tako ako ovako budemo branili protivnicki sut tj. ako nas protivnik bude onako rastezao u napadu. Edited 23 hours ago by Miki8 1
Prijatelj Mitar Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 minutes ago, Miki8 said: Grci su imali jedno stotinjak otvorenih suteva za tri poena. Naleticemo na neku Italiju koja ce nas natamburati samo tako ako ovako budemo branili protivnicki sut tj. ako nas protivnik bude onako rastezao u napadu. Znam da si Italiju naveo kao primer, ali konkretno kad su oni u pitanju, siguran sam da od njih necemo gubiti na velikim takmicenjima jedan duzi period. 1
Kenozoik Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kari je bio izricit u vezi ciljeva na ovom turniru: ulazak u ritam ; rad na individualnoj odbrani i individualnom napadu. Sigurno nije najbolje sto mozemo u ovom trenutku niti je cilj da sad nesto zapinjemo. --' Inace, at the face value, bila je mnogo bolja tekma Italija - Letonija, koju je nas nemezis dobio ubedljivo
McLeod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Meni se ovde po onoj reakciji na kraju cinilo da mozemo da pobedimo kad hocemo i sa koliko hocemo. Ima problema naravno, ali na jednom Vukcevicu koji ce nama biti 11. igrac bi neke od reprezentacija kontendera (evo na primer ova Grcka) maltene zasnivale igru.
Beonegro Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Skromno u odnosu na potencijal ove ekipe, ali dovoljno dobro imajući u vidu da je ovo još početak priprema.
Kenozoik Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Quote Na konstataciju da je Tristan Vukčević dobio šest minuta i za to vreme ubacio sedam poena, odnosno pitanje da li postoji razlog zašto nije igrao u nastavku, usledio je zaključak: "Igrao je dosta, zašto da mu kvarimo statistiku". Haha, matori kurjak 🙂 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/pesic-ne-bih-o-individualnom-doprinosu-vec-o-procesu-tristan-igrao-je-dosta/520131 7
Problem sa licnim greskama Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Neki moji zakljucci: - Sve sto sledi i nema smisla jer Janis nije igrao, kad Grcima odseces Sloukasa su u rangu Buducnosti iz Podgorice - Primicemo masu poena preko debelog ako je cilj da iskace i da se udvaja protivnicki plej, odbrana pika je jedina prava glavobolja pred turnir, sve ostalo ce biti dobro - Tristan odlican, nema se tu sta lose reci, jednostavno je bio jako dobar -- N. Jovic, Petrusev i Guduric razocarali (vidi pod role management) - Bogdanovic los ali kada vidis kako sa lakocom izmislja poene u teskim situacijama znas da ce po ko zna koji put to biti dobro kada najvise treba - Sveukupno mislim da je potcenjen problem ove ekipe role management i jako sam srecan sto je Kari u poziciji da resava to, treneri sa slabijom reputacijom bi se ovde pogubili - toliko alfi u jednoj ekipi je tesko hendlovati (Petrusev je naprimer navikao da ima solidnu porciju svojih setova, ovde u sustini nema akcije za njega). Imamo mnogo kvaliteta ali za taj sistem turnira mozda premalo sljakera, terijera - S. Jovic se meni licno nije svidjao kao vecini ovde, voleo bih videti Topica u Minhenu protiv Nemaca/Turaka iako S. Jovic verovatno ima siguran spot u rosteru - Vanja Marinkovic odlican, kao i u prozorima, mislim da moze biti jako bitan faktor druge petorke ako konstantno pogadja spolja - Mislim da ce druga petorka izgledati mnogo tecnije sa Micicem ofanzivno Dobar test uprkos neigranju Janisa i Micica. Mislim da je malo smirio i mentalitet "osvojicemo sa 20 razlika u proseku". Nema puno ekipa koje mogu da nas dobiju, ali tih 3-4 suterskih ekipa + Nemacka i Francuska mogu da nas dobiju ako ne odigramo na maksimumu. Edited 22 hours ago by Problem sa licnim greskama 4
Kooineeperk Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 1) Vasa, Jovke 1/2) Avram 2) Bogdan, Gudura 3) Vanja, Kobra 3/4) Jovic 4) Tristan 4/5) Fica 5) Jokara, Milutinov Ako robujemo pozicijama, na svakoj moze da igra po minimum 3 igraca. Jos Guduru nisam stavio od 1 do 3... Tesko da od ovog imamo nesto bolje trenutno. A ni iskusnije. A i dovoljno mlado. 1
Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 18 minutes ago, Kooineeperk said: 1) Vasa, Jovke 1/2) Avram 2) Bogdan, Gudura 3) Vanja, Kobra 3/4) Jovic 4) Tristan 4/5) Fica 5) Jokara, Milutinov Ako robujemo pozicijama, na svakoj moze da igra po minimum 3 igraca. Jos Guduru nisam stavio od 1 do 3... Tesko da od ovog imamo nesto bolje trenutno. A ni iskusnije. A i dovoljno mlado. Deluje da je to 12. Jel misli neko da uopšte ima prostora za iznenađenja? Cenim da Trifunović i Koprivica nikada nisu ni bili ozbiljni kandidati za 12, Smailagić baš mora da se dokaže i izbori za mesto, a on je povređen, cenim da je već kasno i nema razloga da se sad rizikuje sa njim. Davidovac i Topić ni ne ulaze. 2
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Danas će gotovo sigurno bar četvorica iz jučerašnje prve postave da preskoči utakmicu, možda samo Nikola Jović igra. Očekujem dosta minuta za Topića, Balšu i DeDa-u jer juče nisu videli parket.
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kako bi bilo dobro da Top može da upadne. Iz mnogih razloga. Zašto slinimo na Tristana kad je tu dečko koji treba da nosi reprezentaciju u narednoj dekadi. Vidjeli ste sinoć Grčka ima par Tristana ali Slukasa nema ko da odmijeni. A i karakterno mi se čini bolji Top, osvajao je zlato sa repkom, čini mi se da se pošteno pokazao u Zvezdi evo komšije to bolje znaju. Ja sam za Topa bez obzira na sve. Tristan da dobije tapšanje po ramenima i obećanje da je na oku i slično. Nisam 🧂 iako se Tristan baš i nije miješao u svoj posao kada je bio kod nas.
Poenter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pa kakve veze imaju njih dvojica jedan sa drugim? Svako se bori za mesto u 12 na svojoj poziciji.
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Istinu zboriš da im pozicije nisu iste. Ali oni se bore za to jedno mjesto na putu za Rigu a ne za svoju poziciju. Jer vrv 11 putnika, ako su svi zdravi se već poznato da ne kažem popunjeno. Dakle ako pričamo o tom dvanaestom putniku onda je meni Top prioritet obrazloženje zašto mislim tako je iznad. Top je potrebniji reprezentaciji sad i ubuduće.
Beonegro Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 hours ago, realno *w said: Uglavnom, spor kao puž, ubija ritam celu utakmicu. Moguće, mada kad se potegne ova tema treba imati u vidu da je alternativa Spasa Parketar olovnih nogu.
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Topić cele godine nije igrao košarku, osim ove letnje lige. Dobro je što je tu, da zna da je deo tima i da sledećih godina bude standardan igrač. Top je neverovatno normalan i pristojan dečko, koji voli svoju zemlju. Mislim da sa njim nikad nećemo imati problema, ako budemo pošteni prema njemu. S’ obzirom da se Jović ove godine def. Oprašta od reprezentacije, mislim da za Topa trenutno nema mesta. Tu je, ako neko od igrača 1/2 (Jovic, Micic, Avramovic, Bogdan, Gudurić) nekim slučajem imaju probleme , daleko bilo povreda, privatni problemi bolest.. Što se Tristana tiče, na poziciji “4” nam škripi baš dosta.. Okej, tu je Jović koji je siguran, Petrušev je više “petica” ali može i na “4”.. Tristan je dobijao minute i u NBA ligi.. Više bih voleo da gledam njega, nego Davidovca koji se skoro oporavio od povreda.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Davidovac u 12 bi bio ozbiljan skandal. Vidim da N. Jovića stavlja i na 3, mada je možda samo eksperiment, al opet. Tristan pokazuje da može da bude instant bucket i na ovom nivou, po meni sasvim ok uloga, makar za prvu fazu, da se niko ne preopterećuje. Juče bi dao 20 poena da ga je pustio 15+ minuta. Što se Topa tiče, i dalje ponavljam da bih voleo da ga vidim na delu. I juče je bila dobra prilika, al ajde, makar danas. 1
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakve veze imaju Tristan i Topic? Znaci samo zato sto neki misle da ce Topic biti nosilac za pet godina treba da vodimo i njega i Stefana Jovica kao zahvalnicu, a decko koji se idealno pokazao, plus nas odabrao pored drugih reprezentacija, treba da ostane kod kuce? Ovo je stvarno genijalno. Sto se tice Topic vs Jovic dileme, Topic nije igrao godinu dana i nedokazan je na seniorskom nivou. Jovic je za treceg pleja idealan - usporava ritam, drzi prednost, igra odbranu, sve suprotno u poredjenju sa Topicem. Da nemamo i Jovica, Topic kao 12. igrac bi bio ok, ali ne bi imao kumulativno vise od 5 minuta na prvenstvu van garbidz tajma 100%. Samim tim nema ni poente da ide u ovakvoj situaciji. 3
Kosjan Willavić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 hours ago, Dropkick Murphys said: Brat Denda. Atanasios Adetokumbo, Nikola Petrušev, ne zna da je kraj napada, da li time out ili kraj četvrtine itd... Koliko još decenija do penzije? Smem da se kladim u 100 evra da on i Sarenac ne pogledaju vise od 5 tekmi godisnje u toku regularne klupske sezone. Ma za Dendu smem i na 3 da spustim 1
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ima vremena za Topica. Neka odigra neke smislene minute u kontinuitetu i lagano se pridruzuje na narednom takmicenju. Steph je apsolutno ono sto nam treba u ulozi koja mu je namenjena. Toliko puta se dokazao do sada, covek je (kada igra) bukvalno jedan od 3 kosarkaski najkonstantnija nasa igraca u poslednjih x godina. Ne voditi ga u situaciji kada se napada zlato, zarad neke 'buducnosti' (a i to je obican non sequitur, al' dobro) je potpuni apsurd. 3
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Posto vidim danas ima utakmica sa Kiprom pa bi bilo lepo da kad je utakmica da se ova tema zakljuca i reprezatativna a ostavi live tema.Pa kad se zavrsi ova se otkljuca i tako?
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, odupri se ludilu said: Istinu zboriš da im pozicije nisu iste. Ali oni se bore za to jedno mjesto na putu za Rigu a ne za svoju poziciju. Jer vrv 11 putnika, ako su svi zdravi se već poznato da ne kažem popunjeno. Dakle ako pričamo o tom dvanaestom putniku onda je meni Top prioritet obrazloženje zašto mislim tako je iznad. Top je potrebniji reprezentaciji sad i ubuduće. Pa valjda je 10 mesta popunjeno i gleda se ko će biti treći plej (Topić ili Jović) i peti visoki (Tristan, Smailagić ili Davidovac).
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Poenter said: Pa valjda je 10 mesta popunjeno i gleda se ko će biti treći plej (Topić ili Jović) i peti visoki (Tristan, Smailagić ili Davidovac). Kontam da je Jović siguran pa otud 11. Ali dobro...
Poenter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, odupri se ludilu said: Kontam da je Jović siguran pa otud 11. Ali dobro... Misliš da idemo sa 4 pleja i 4 visoka? Top da upadne umesto Tristana?
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Poenter said: Misliš da idemo sa 4 pleja i 4 visoka? Top da upadne umesto Tristana? Da. Ali ne biva. Treba nam visine. Jedino ako Spasa se ne oporavi. 1
Recommended Posts