McLeod Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM Malo su se izduvali ali razumljivo. Trce kao antilope
MrTripleDouble Posted Tuesday at 08:46 PM Posted Tuesday at 08:46 PM 15 minuta nema gola, jel im dobro? Prekinuta tekma? 1
Dzo23 Posted Tuesday at 09:03 PM Posted Tuesday at 09:03 PM (edited) Pao je PSG zadnjih pola sata. Ludački tempo pa nije neočekivano, ali prvi put posle dugo dugo vremena da ih vidim fizički i trkački inferiorne. Bayern mašinerija, nema se šta drugo reći. Enrike napravio monstruma. Biće lud revanš, dosta će zavisiti i o ozbiljnosti povrede Hakima (ako nije grč) koji je šepajući završio utakmicu jer nisu imali zamjenu, ali svakako vidim PSG u finalu. Edited Tuesday at 09:04 PM by Dzo23
BattleBender Posted Tuesday at 09:57 PM Posted Tuesday at 09:57 PM Paz da ce mi bude najbolja utakmica ikada, ona gde igra Upamecano. Teletabis, slucajno dao gol, slucajno nije napravio penal, u ostalim slucajevima nije mu se posrecilo. Sa prosecnim fizikalijama, igrac nivoa Omega Roberts.
McLeod Posted Tuesday at 09:58 PM Posted Tuesday at 09:58 PM Dobro pa ne gledas svake nedelje 10 amatera i seljackog balon fudbalera Bruna u poredjenju sa ovima
McLeod Posted yesterday at 08:29 AM Posted yesterday at 08:29 AM Bukvalno jedan igrac Mancester Junajteda ne bi sinoc sedeo na klupi ni za jedan od ova dva tima.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 09:00 AM Posted yesterday at 09:00 AM 30 minutes ago, McLeod said: Bukvalno jedan igrac Mancester Junajteda ne bi sinoc sedeo na klupi ni za jedan od ova dva tima. A kakve veze Utd ima sa sinocnjom utakmicom?
BattleBender Posted yesterday at 09:46 AM Posted yesterday at 09:46 AM (edited) 1 hour ago, McLeod said: Bukvalno jedan igrac Mancester Junajteda ne bi sinoc sedeo na klupi ni za jedan od ova dva tima. Mozda i ne bi, ali ja ne vidim kakve to uopste veze to ima sa ovom utakmicom. Koja je bila spektakularna, ali i puna defanzivnih grešaka. Mozda ima veze sa tim sto ti mora da si tropneš nešto... Btw. U postu pre ovog iz quote-a si sam priznao da je Bruno POTY :)))) igra sa igračima koji su zq fudbal iz balona, a treći smo. Nikad nećeš biti svestan koliko zbog mene dobijaš prosvešćenja. Uvek cu biti deo tvog misaonog pijedestala, a ni sam neces biti svestan toga. To je lepo, a mozda i nije. Lepse ce ti jos biti kad embrace-ujes to 🌄 Edited yesterday at 09:46 AM by BattleBender
Drug Crni Posted yesterday at 10:04 AM Posted yesterday at 10:04 AM Totalni va bank fudbal sinoć. Gardova bez, pa udri. Bajern po meni bolji zato što je lakše kreirao šanse, ali isuviše su komplikovali u samim završnicama. Takođe, isuviše rizikuju u igri..ja izuzetno cenim takav pristup fudbalu (istorijski jedini klub koji stalno igra otvoreno i napadački), ali mora tu biti ipak i makar malo ravnoteže. 2 1
Oi! Posted yesterday at 10:10 AM Posted yesterday at 10:10 AM Jednostavno su obe ekipe na vrhuncu i igraju takav fudbal kakav igraju, gledali smo verovatno dve najbolje ekipe na svetu trenutno. Postojao balans ili ne, ovo je spektakl. Velika većina ekipa na svetu ne mogu da im priđu i rezultat bi bio poput PSG - Čelsi ili Bajern - Atalanta. 2
diego Posted yesterday at 10:21 AM Posted yesterday at 10:21 AM 14 minutes ago, Drug Crni said: Totalni va bank fudbal sinoć. Gardova bez, pa udri. Bajern po meni bolji zato što je lakše kreirao šanse, ali isuviše su komplikovali u samim završnicama. Takođe, isuviše rizikuju u igri..ja izuzetno cenim takav pristup fudbalu (istorijski jedini klub koji stalno igra otvoreno i napadački), ali mora tu biti ipak i makar malo ravnoteže. Najjace je sto su oba kluba dosli do polufinala pobedivsi sve druge ekipe, apsolutno zasluzeno, igravsi bas takav fudbal, "bez garda", tako da tvoj komentar apsolutno nista ne znaci u ovom kontekstu. To bi imalo smisla da su igrali grupni mec, ali ovi ljudi su igrali polufinale. Znaci da taj pristup (njima) daje rezultate. Fudbal i treba da bude napadacki. A jos kada takvim fudbalom dodjes do polufinala lige sampiona, a onda se nadju pametnjakovici da kazu: Ok, ali daj i malo odbrane. Ajde, da se ne zezamo. 🤣 2
McLeod Posted yesterday at 10:23 AM Posted yesterday at 10:23 AM 36 minutes ago, BattleBender said: Btw. U postu pre ovog iz quote-a si sam priznao da je Bruno POTY :)))) igra sa igračima koji su zq fudbal iz balona, a treći smo. Nikad nećeš biti svestan koliko zbog mene dobijaš prosvešćenja. Uvek cu biti deo tvog misaonog pijedestala, a ni sam neces biti svestan toga. To je lepo, a mozda i nije. Lepse ce ti jos biti kad embrace-ujes to 🌄 POTY za Junajted. Kao sto sam ti deset puta vec rekao, to nema nikakve veze sa samom ligom. I necu ti vise pomagati da trolujes svaki topik sa tim dunsterom.
Drug Crni Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM 3 minutes ago, diego said: Najjace je sto su oba kluba dosli do polufinala pobedivsi sve druge ekipe, apsolutno zasluzeno, igravsi bas takav fudbal, "bez garda", tako da tvoj komentar apsolutno nista ne znaci u ovom kontekstu. To bi imalo smisla da su igrali grupni mec, ali ovi ljudi su igrali polufinale. Znaci da taj pristup (njima) daje rezultate. Fudbal i treba da bude napadacki. A jos kada takvim fudbalom dodjes do polufinala lige sampiona, a onda se nadju pametnjakovici da kazu: Ok, ali daj i malo odbrane. Ajde, da se ne zezamo. 🤣 Ja ne znam je li ovaj odgovor više neznalički ili bezobraznički.
BattleBender Posted yesterday at 10:28 AM Posted yesterday at 10:28 AM (edited) 5 minutes ago, McLeod said: POTY za Junajted. Kao sto sam ti deset puta vec rekao, to nema nikakve veze sa samom ligom. I necu ti vise pomagati da trolujes svaki topik sa tim dunsterom. Pa ti si ga pomenuo, nisam ja, carino. Inace i dalje sam ne kapiras kakvu si sam logicku konstrukciju napravio. Procitaj lepo sta si ti napisao (ponovo prvi, sto bi sam rekao trolovao), i razmisli o tranzitivnosti toga sto si napisao. Sam si prvi trolovao, i pominjao Bruna. Sam si reko da je Bruno PL POTY. Nemoj da si nervozan, nisam te tepao da napises to, nicim izazvan. Edited yesterday at 10:28 AM by BattleBender 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 02:19 PM Posted yesterday at 02:19 PM Gledao sam naravno evroligu sinoć, ali kad se završila morao sam da premotam da pogledam ovu tekmu celu. Obema ekipama su napadi svakako jači delovi nego odbrane ali ovo je bio taj nivo fudbala koji privlači tolike milione gledalaca širom sveta. Nadam se da će i u Minhenu da pršti. Zato večeras očekujem totalni antiklimaks u režiji prljavog Čola i batađoriste Obrvice. 5
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 02:33 PM Posted yesterday at 02:33 PM @Chaos Is Me Ne odnosi se na tvoj post nego uopsteno, samo mi dao uvod. Pa koliko samo takvih ekipa imamo gdje je bolji dio tima napad>odbrana i opet nista. Ono sinoc je bilo osvezenje. Imamo sa jedne strane Kvichu, Douea i Dembelea naspram Olisea i Diaza koji kad vide svog cuvara ma idu odmah 1 na 1, napadaju u fullu. Dosta vise onog Pep smaranja gdje krilo krene da napadne i vrati nazad loptu. Ono sinoc je bio pravi podsjetnik na prava krila. Kakav presing se igrao na obje strane. Wow
Malkolm Brogdon Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Mene je pre svega impresionirala kolicina rizicnih dodavanja kroz sredinu, narocito Bajerna. To, i cinjenica da, uprkos konstantno presingu PSZ-a, nisu spustali ceo tim pozadi da bi lakse resili presing, vec su se oslanjali na 4-5 igraca pozadi da resavaju to. Mislim da cu veceras ipak da gledam snuker.
Volter Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Probudi me komentator kad viknu - penal, a taman sam lepo zadremao.
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sad ne treba da se branimo nego da resimo ovo ovde. Atletiko je jako limitiran tim. Ovaj Hancko u svakom bitnom mecu debelo zasere nesto. Napred Grizman moze da izmisli nesto ako ima vremena, na prvu, pod pritiskom je bas premekan postao, ne moze da prdne. Alvarez je bas opasan i to je to. Ovo ostalo zestoko limitirani igraci. 1
Recommended Posts