Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lik komentarise svaki mec ovako, bilo da je LFC, MUFC ili neko treci.
Ponajmanje volim kad se LFC izlozi i daje golove, ali me uopste ne iritira dok on to entuzijasticno komentarise.

Savrseno mi se jebe za dosadne mediokritete koji mi tu glume nekakve odmerene polupametnjakovice.
Dace Bog da svi komentatori koji  glume advanced analiticare i polutrenere dok komentarisu sport pogube poslove i da ih ne slusamo vise nikad. 
To je, jebeno, sport. koga boli kuac. Snimi emisiju, podcast, napisi blog pa jedi govna i pametuj.
Daj emociju, nekakav entuzijazam, neka ti se desi da se i izlupetas.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Mozda sto jedan obican potez predstavi kao osvajanje wc-a.

Vama treba onaj "ekipa Čelsija igra u plavoj opremi i napada sa leve na desnu stranu" komentator 😆

Posted
1 minute ago, crni96 said:

Vama treba onaj "ekipa Čelsija igra u plavoj opremi i napada sa leve na desnu stranu" komentator 😆

Ja nisam rekao da mi se ne svidja vec razumem razlog zasto nekima ne prija ovakav vid komentarisanja.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Mozda sto jedan obican potez predstavi kao osvajanje wc-a.

Svaku utakmicu tako prenosi. Nije loš, momak uživa u svom poslu, nije tu samo da odradi prenos. Uživi se i kad prenosi trećeligaše. :classic_biggrin:

• Like 2
Posted

Ja ne gledam fudbal previše. Možda je momak dobar komentator ovako ali ne vidim neku vrlinu u egzaltiranosti kad Zvezda nabija Čukarički, što je otprilike kvalitativni pandan Liverpulu protiv Galate. Imao sam tu nesreću da sam se uključio kad je Liverpul dao 3 gola u kratkom periodu pa mi ovaj cikom probi uši.

Posted
21 minutes ago, Dzo23 said:

Galata je bruka za fudbal kao i generalno svi Turci. 

Nevjerovatne pare ulažu a pojma nemaju. Godinama, decenijama...

Njihovo ulaganje se može oslikati sa ovim uvođenjem skupog Icardija u 80 minuti pri rezultatu 0:4. 

Prije par sezona u Bašakšehiru igraju matori Adebayor, Rosicky, Robinho a tud je i Demba Ba čisto onako 

Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ali cemu prekid od 5-6 minuta?

Lik je van terena

Cemu nosila?

Jel doziveo sok?

Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ali cemu prekid od 5-6 minuta?

Lik je van terena

Pa jbg Miki, ozbiljna povreda, čovek jauče zbog bolova, normalno da se malo sačeka da se vidi šta je sa čovekom.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Aj' mogu da razumem što se Bodo zabunkerisao sa svojim skromnim i poštenim sastavom pa popio 5 ali Turci na steroidima gde su ti rotacija Ikardi, Sane, Lang. Braniti 1:0 u 2026-oj, bedno da bednije ne može.

Biće 1/4 finala štogod, sve će goreti i lepotice na gol-dva osim Arsenala i Sportinga. Mada možda se i to nekako otvori, jer Arsenal. 

Edited by Molina23
  • Like 1
Posted

Barsa ce da sravni Atletiko,ovo sto oni igraju u gostima je kriminal,ni muceni Totenhem ne mogu da dobiju,da su malo hrabrije igrali,mogli su Sparsi da zakuvaju

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Molina23 said:

Aj' mogu da razumem što se Bodo zabunkerisao sa svojim skromnim i poštenim sastavom pa popio 5 ali Turci na steroidima gde su ti rotacija Ikardi, Sane, Lang. Braniti 1:0 u 2026-oj, bedno da bednije ne može.

Biće 1/4 finala štogod, sve će goreti i lepotice na gol-dva osim Arsenala i Sportinga. Mada možda se i to nekako otvori, jer Arsenal. 

Bas je i logicno da igraju na kontru ali kad ti je defanziva ovakva tu nista ne pomaze.

Posted

I još jednom, Soboslaj jebena mašina od igrača. Mađarski Fede Valverde. Zasluženo nosi Stivijevu 8-icu, treba i traku da mu daju čim isprate onu holandsku nekretninu. 

Posted
57 minutes ago, Oi! said:

To je odraz jakih timova, a Barsa to jeste. Na tvoju žalost Njukasl je prosečna engleska ekipa koja nema to. Priznaj da je Barsa dobra, slobodno.

Svaka cast Barsi sto je bila bolja u jednom od cetiri poluvremena protiv 9. ekipe u PL.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
8 minutes ago, JPM said:

Bas je i logicno da igraju na kontru ali kad ti je defanziva ovakva tu nista ne pomaze.

Problem što i nisu igrali na kontru kako Bogovi fudbala zapovedaju jer i to zahteva nekakvu kontrolu meča i pristojan posed. Oni su krali vreme od 5 minuta, valjali, mrljali, nabijali na palac. Seljačizam na nivou balkanske sirotinje čim izađe na istorijski stadion.

Edited by Molina23
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, Molina23 said:

I još jednom, Soboslaj jebena mašina od igrača. Mađarski Fede Valverde. Zasluženo nosi Stivijevu 8-icu, treba i traku da mu daju čim isprate onu holandsku nekretninu. 

Soboslaj je bolji igrac nego sto je Dzerard ikada bio.

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted

Dogovorite se sami sa sobom ko je favorit u takmicenju a ko nije. Prosla su dva kluba. Ja sam ocekivao tri, znaci jedan manje, vise od tri svakako nije bilo realno.

Podsmevaju se ljudi PLu, jedna ekipa ispala od aktuelnog sampiona i najveceg favorita da odbrani titulu, jedna ekipa ispala od najbolje ekipe svih vremena, a dve ekipe od takodje dve druge ekipe koje su neuporedivo vece i bolje u evropskim okvirima.

Posted

salah iako je odlično odigrao drugo poluvreme mislim da mora da putuje na leto... jedino ako baš nagrdi PSŽ dati mu još jednu sezonu da istrči počasni krug

virca ćemo čekati, valjda će početi da pogađa zicere

štoper nam braćo treba a ne zvona i praporci!