Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobre utakmice sinoc. I Benfica i Monaco su dali 100% sebe. Izasli su da se pobiju. Crveni karton Monacu presudio.. posle toga raspad.

Edited by crni96
  • Love 1
Posted
14 hours ago, Bugl Khan said:

Ne valja Inzaghi

hehe. za to vreme inzagi u mocnoj saudijskoj ligi prosuo 8 bodova prednosti u poslednjih 6 kola i sada je ne drugi vec treci na tabeli :lol_2:

Posted
23 minutes ago, HAMMER said:

hehe. za to vreme inzagi u mocnoj saudijskoj ligi prosuo 8 bodova prednosti u poslednjih 6 kola i sada je ne drugi vec treci na tabeli :lol_2:

Taman da zameni Artetu kad dodje vreme.

• Ha-ha 2
Posted
7 minutes ago, Oi! said:

Crta se Barselona - Arsenal. 

Gore mislim da će igrati PSG - Bajern.

Barselona od ovih timova mozda bi prosla Totenhem. Licno mislim da im je odmah kraj protiv Njukasla.

Ako budu kompletni, ovi na sredini ce pojesti mocnog Pedrija i kompaniju, prebice ih bukvalno. 

Barselonu tu mogu da spasu sudije ili fascinacija imenom Barselona igraca Njukasla samo i nista vise.

Posted

Čini mi se da si to pričao i prošle godine i po tebi je plasman u polufinale čista sreća ili šta? 

Pobili su se sa Interom, koji je bio na znatno višem nivou, bukvalno je bilo na nož ko će da prođe. Ne kažem ni da je izraziti favorit protiv Njukasla niti to mislim, samo sam mišljenja da će da prođe u polufinale, bez ikakve pomoći sudija. Što bi se plašili Barselone ako je toliko smešna pa oni dolaze iz najjače lige sveta, tuku se sa svima. Ono što su pokazali protiv Sitija me uopšte nije impresioniralo.

Ne sporim da je PSG bio za klasu iznad Intera i Barselone, ali to ne osporava njihov prolaz do te faze.

Isti taj PSG se mučio i jedva prošao u narednu fazu. Skoro si poredio Barselonin poraz od Čelsija. Realno ne možemo gledati na osnovu par utakmica. A i nokaut faza je priča za sebe.