Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovo se nikad nije desilo, da golman Benfike ovako da gol za prolaz, ako... nisam nesto gotivio Murinja u prajmu, al mi je drago da je lisac ovo napravio i da se vrati na veliku scenu. Najjaca scena je Murinjo koji zove golmana i prstom mu pokazuje da ode u sesnaest, i ovaj daje evrogol glavom.

Edited by diego
Posted

Sve čestitke za Bodo Glimt prije svih. Šta rade oni... Iz godine u godinu pomjeraju granice i nastavljaju da impresioniraju 

Klub Briž takođe, koji igra sexy fucu, u velikom stilu prošao dalje. 

Olimpiakos pokorio Amsterdam i obezbedio ulaz među 24 preko očajnog Ajaxa. 

Benfika u poslednjim sekundama pogotkom koji je dao ni manje ni više golman ugurala se na 24.mjesto i zahvaljujuci boljoj gol razlici za jedan ostavila Marsej bez plasmana u nokaut. 

Real porazom u Lisabonu sklizno u doigravanje i ostao bez direktnog plasmana u 1/8 finala. 

Treba reći da i PSG nece ici direktno jer nisu pobjedili Njukasl. No, znamo njihovu situaciju od prošle sezone, tako da ne vjerujem da su previše zabrinuti. 

Ovo ostalo očekivano...

• Like 1
Posted

Kakva dominacija engleza, šteta što i newcastle nije uzeo 3 boda, završili bi i oni među 8.

Doduše ispao bi onda City, ipak je Sporting okreno. No nebitno, pokidali ljudi. 5 klubova u prvih 8. 

Posted

Murinjo dokazuje da je i dalje fudbalski velemajstor, ovo juce je kao iz najboljih dana, pogotovo sam kraj utakmice. Voleo bih da ga ponovo vidim u premijer ligi, zasluzuje mesto tamo.

Posted

Svaka čast svima, ali mislim da je samo u Engleskoj i Nemačkoj fudbal više od sporta..svi njihovi stadioni su dupke puni u elitnim rangovima, što u ostalim ligama "petice" ipak nije slučaj..

Posted

Bila je ovih dana neka kuknjava na prazne sektore na utakmicama Sitija, tako da su za mene ipak Nemci za mrvu ispred, posebno jer ne traže da se proda bubreg za kartu i poseta ne zavisi toliko od "turističko-marketinškog" hajpa vodećih timova.

Naravno, u globalu su i jedni i drugi ispred ostalih, posebno u drugoj, trećoj i ostalim ligama.