Don Dusko Posted Tuesday at 09:02 PM Posted Tuesday at 09:02 PM Galatasaraj koga je Frankfurt petardirao dobija Lpool. Sad sam sve video. U krizi je Lpool vec neko vreme.
Ludi za Poli Posted Tuesday at 09:05 PM Posted Tuesday at 09:05 PM Neuvjerljivi su citavu sezonu dosad, svaki mec su izvukli u zadnjih par minuta. Svakako sjest ce sve na svoje vremenom dok se svi uklope.
McLeod Posted Tuesday at 09:20 PM Posted Tuesday at 09:20 PM (edited) 17 minutes ago, Don Dusko said: Galatasaraj koga je Frankfurt petardirao dobija Lpool. Sad sam sve video. U krizi je Lpool vec neko vreme. Smejete se meni, a kao i obicno sam u pravu. Njihov plasman ove sezone je bukvalno cista sreca. Mogli su da budu i 10. bez ikakvih problema posle 6 kola u ligi. Edited Tuesday at 09:20 PM by McLeod 3
BattleBender Posted Tuesday at 11:56 PM Posted Tuesday at 11:56 PM Nego je l se secas kad sam ti tamo neke 2013, 2014 pricao da je Modric najbolji fudbaler na Svetu, i jedan od najboljih svih vremena? A ti si pricao da je to najgori igrac Reala, i da nije za prosecnu La Liga ekipu.
Bugl Khan Posted yesterday at 01:29 AM Posted yesterday at 01:29 AM (edited) Ja se sjećam razgovora: BB- Modrić je igrač za Zlatnu loptu. (Ja sam isto, kao i svi ostali, mislio da BB pretjeruje) Mc- Modrić igra samo zato jer se Khedira ozlijedio, mjesto mu je na klupi. Edited yesterday at 01:30 AM by Bugl Khan
HAMMER Posted yesterday at 05:25 AM Posted yesterday at 05:25 AM 8 hours ago, McLeod said: Smejete se meni, a kao i obicno sam u pravu. Njihov plasman ove sezone je bukvalno cista sreca. Mogli su da budu i 10. bez ikakvih problema posle 6 kola u ligi. I tako dobismo prvog šampiona u ligama petice. Čestitke liverpulcanima! 3
McLeod Posted yesterday at 06:52 AM Posted yesterday at 06:52 AM (edited) 6 hours ago, BattleBender said: Nego je l se secas kad sam ti tamo neke 2013, 2014 pricao da je Modric najbolji fudbaler na Svetu, i jedan od najboljih svih vremena? A ti si pricao da je to najgori igrac Reala, i da nije za prosecnu La Liga ekipu. Naravno da se secam, kao i kada si to pricao - u prvih 6 meseci posle prelaska iz Totenhema. Modric je postao to sto je bio jedno godinu dana nakon toga. Pricali su ovde neki i da je Dembele veci prevarant od onog Bugarina sto je bio u Partizanu pre 10 godina, pa nista. Edited yesterday at 06:53 AM by McLeod
Bugl Khan Posted yesterday at 12:21 PM Posted yesterday at 12:21 PM 5 hours ago, McLeod said: Naravno da se secam, kao i kada si to pricao - u prvih 6 meseci posle prelaska iz Totenhema. Modric je postao to sto je bio jedno godinu dana nakon toga. Pricali su ovde neki i da je Dembele veci prevarant od onog Bugarina sto je bio u Partizanu pre 10 godina, pa nista. Mislim da je to pričao za vrijeme, ili čak nakon, prve sezone pod Carlom. I naravna da se svako od nas, u nekom trenutku, tu provalio za sve pare.
Bode Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 22 minutes ago, Molina23 said: GOAT Lik je 17 godina trener Karabaga, od 2008 do danas, ako sam dobro skapirao. Impresivno! 4
Ludi za Poli Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Vitinhino razbijanje Barcinog presinga u otvaranju akcije za gol PSGa, magija 1
Мџе Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Bukvalno je poslao običan pas bez pritiska slobodnom igraču na strani jer su se Barsini igrači vraćali dezorjentisano u odbranu. 1
diego Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nema Barsa slifa za nesto vise u LS, pogotovu bez Rafinje, a "bojim" se i sa njim. Bice bas zanimljivo videti ko ce da zapreti PSG-u i da mu ne dozvoli da odbrani titulu, eventualno Bajern ili Realu da se nesto posreci, ja ne vidim druge ekipe da mogu nesto da urade.
Shunsuke Nakamura Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Real loše izgleda. Daleko je od nivoa Pariza. I po kvalitetu i po uigranosti. Arsenal je ozbiljnija ekipa od Reala. Edited 18 hours ago by Shunsuke Nakamura
diego Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 52 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Real loše izgleda. Daleko je od nivoa Pariza. I po kvalitetu i po uigranosti. Arsenal je ozbiljnija ekipa od Reala. Zato sam i rekao za Real "na srecu", jer imaju karakter osvajanja LS i kad im ne ide, za razliku od Arsenala kojeg ne uzimam za ozbiljno, iako su i jaca ekipa od Reala - spotaci ce se negde usput na luzerstvo. Od one kisne noci 2006. kada im je Beleti dao gol, ne dajem ni promil sansi nekom novom Arsenalu da ce da uzme LS, pogotovu sa Artetom, nekako mi to ne ide jedno uz drugo. Verovatnoca definitivno nalaze da ce Arsenal kad tad da uzme LS, ali ja u to ne prosto ne verujem. Bajern sa Kejnom moze da pripreti PSG-u, i Real na tu auru koju imaju u LS, i neki beg Mbapea ili Viniciusa. Ali ajde, videcemo.
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Barsa je druga liga za PSZ. Oni ne mogu bolje. Realu je plafon duplo visi iako igraju lose trenutno
HAMMER Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Razilaziti se sa ove teme jer smo upravo dobili i novog šampiona Evrope. Čestitke farselonerima 1
Dzo23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) PSG je premoćan. Sigurno ubjedljivo najbolja ekipa u Evropi. Sinoć su počeli s postavom koja ima manje od 23 godina prosječno, što je vau... Uopšte se nije osjetio izostanak Kviče, Dembelea i drugih... Nestvarno kako igraju...Ubili su Barsu. Rezultat ne oslikava pravu sliku stvari na terenu. Realan rezultat je 2-5. Kapa dole šta radi Luis Enrike. Ovo je poezija u svakom smislu. Edited 9 hours ago by Dzo23
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jeste bolje utisak ostavio desetkovani Psg i bio je bolji tim na tekmi. Ipak je preterivanje da je bio toliko dominantan da je trebao dobiti sa 3 gila razlike. Takodje se zaboravlja da i Barca ima problem sa povredama, i to neki od kljucnih igraca poput Rafinje i Leve koji jos nije full time fit.
Recommended Posts