Don Dusko Posted yesterday at 09:02 PM Posted yesterday at 09:02 PM Galatasaraj koga je Frankfurt petardirao dobija Lpool. Sad sam sve video. U krizi je Lpool vec neko vreme.
Ludi za Poli Posted yesterday at 09:05 PM Posted yesterday at 09:05 PM Neuvjerljivi su citavu sezonu dosad, svaki mec su izvukli u zadnjih par minuta. Svakako sjest ce sve na svoje vremenom dok se svi uklope.
McLeod Posted yesterday at 09:20 PM Posted yesterday at 09:20 PM (edited) 17 minutes ago, Don Dusko said: Galatasaraj koga je Frankfurt petardirao dobija Lpool. Sad sam sve video. U krizi je Lpool vec neko vreme. Smejete se meni, a kao i obicno sam u pravu. Njihov plasman ove sezone je bukvalno cista sreca. Mogli su da budu i 10. bez ikakvih problema posle 6 kola u ligi. Edited yesterday at 09:20 PM by McLeod 3
BattleBender Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nego je l se secas kad sam ti tamo neke 2013, 2014 pricao da je Modric najbolji fudbaler na Svetu, i jedan od najboljih svih vremena? A ti si pricao da je to najgori igrac Reala, i da nije za prosecnu La Liga ekipu.
Bugl Khan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ja se sjećam razgovora: BB- Modrić je igrač za Zlatnu loptu. (Ja sam isto, kao i svi ostali, mislio da BB pretjeruje) Mc- Modrić igra samo zato jer se Khedira ozlijedio, mjesto mu je na klupi. Edited 20 hours ago by Bugl Khan
HAMMER Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 8 hours ago, McLeod said: Smejete se meni, a kao i obicno sam u pravu. Njihov plasman ove sezone je bukvalno cista sreca. Mogli su da budu i 10. bez ikakvih problema posle 6 kola u ligi. I tako dobismo prvog šampiona u ligama petice. Čestitke liverpulcanima! 2
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 6 hours ago, BattleBender said: Nego je l se secas kad sam ti tamo neke 2013, 2014 pricao da je Modric najbolji fudbaler na Svetu, i jedan od najboljih svih vremena? A ti si pricao da je to najgori igrac Reala, i da nije za prosecnu La Liga ekipu. Naravno da se secam, kao i kada si to pricao - u prvih 6 meseci posle prelaska iz Totenhema. Modric je postao to sto je bio jedno godinu dana nakon toga. Pricali su ovde neki i da je Dembele veci prevarant od onog Bugarina sto je bio u Partizanu pre 10 godina, pa nista. Edited 15 hours ago by McLeod
Bugl Khan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 hours ago, McLeod said: Naravno da se secam, kao i kada si to pricao - u prvih 6 meseci posle prelaska iz Totenhema. Modric je postao to sto je bio jedno godinu dana nakon toga. Pricali su ovde neki i da je Dembele veci prevarant od onog Bugarina sto je bio u Partizanu pre 10 godina, pa nista. Mislim da je to pričao za vrijeme, ili čak nakon, prve sezone pod Carlom. I naravna da se svako od nas, u nekom trenutku, tu provalio za sve pare.
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Molina23 said: GOAT Lik je 17 godina trener Karabaga, od 2008 do danas, ako sam dobro skapirao. Impresivno! 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vitinhino razbijanje Barcinog presinga u otvaranju akcije za gol PSGa, magija 1
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Bukvalno je poslao običan pas bez pritiska slobodnom igraču na strani jer su se Barsini igrači vraćali dezorjentisano u odbranu. 1
diego Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema Barsa slifa za nesto vise u LS, pogotovu bez Rafinje, a "bojim" se i sa njim. Bice bas zanimljivo videti ko ce da zapreti PSG-u i da mu ne dozvoli da odbrani titulu, eventualno Bajern ili Realu da se nesto posreci, ja ne vidim druge ekipe da mogu nesto da urade.
Shunsuke Nakamura Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) Real loše izgleda. Daleko je od nivoa Pariza. I po kvalitetu i po uigranosti. Arsenal je ozbiljnija ekipa od Reala. Edited 54 minutes ago by Shunsuke Nakamura
Recommended Posts