Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
17 minutes ago, Don Dusko said:

Galatasaraj koga je Frankfurt petardirao dobija Lpool.

Sad sam sve video.

U krizi je Lpool vec neko vreme.

Smejete se meni, a kao i obicno sam u pravu. Njihov plasman ove sezone je bukvalno cista sreca. Mogli su da budu i 10. bez ikakvih problema posle 6 kola u ligi.

Edited by McLeod
  • Pumpaj! 3
Posted

Nego je l se secas kad sam ti tamo neke 2013, 2014 pricao da je Modric najbolji fudbaler na Svetu, i jedan od najboljih svih vremena? A ti si pricao da je to najgori igrac Reala, i da nije za prosecnu La Liga ekipu.

Posted (edited)

Ja se sjećam razgovora:

BB- Modrić je igrač za Zlatnu loptu. (Ja sam isto, kao i svi ostali, mislio da BB pretjeruje)

Mc- Modrić igra samo zato jer se Khedira ozlijedio, mjesto mu je na klupi.

Edited by Bugl Khan
Posted
8 hours ago, McLeod said:

Smejete se meni, a kao i obicno sam u pravu. Njihov plasman ove sezone je bukvalno cista sreca. Mogli su da budu i 10. bez ikakvih problema posle 6 kola u ligi.

I tako dobismo prvog šampiona u ligama petice. Čestitke liverpulcanima!

• Ha-ha 2
Posted (edited)
6 hours ago, BattleBender said:

Nego je l se secas kad sam ti tamo neke 2013, 2014 pricao da je Modric najbolji fudbaler na Svetu, i jedan od najboljih svih vremena? A ti si pricao da je to najgori igrac Reala, i da nije za prosecnu La Liga ekipu.

Naravno da se secam, kao i kada si to pricao - u prvih 6 meseci posle prelaska iz Totenhema. Modric je postao to sto je bio jedno godinu dana nakon toga.

Pricali su ovde neki i da je Dembele veci prevarant od onog Bugarina sto je bio u Partizanu pre 10 godina, pa nista.

Edited by McLeod
Posted
5 hours ago, McLeod said:

Naravno da se secam, kao i kada si to pricao - u prvih 6 meseci posle prelaska iz Totenhema. Modric je postao to sto je bio jedno godinu dana nakon toga.

Pricali su ovde neki i da je Dembele veci prevarant od onog Bugarina sto je bio u Partizanu pre 10 godina, pa nista.

Mislim da je to pričao za vrijeme, ili čak nakon, prve sezone pod Carlom.

I naravna da se svako od nas, u nekom trenutku, tu provalio za sve pare.

Posted
22 minutes ago, Molina23 said:

GOAT

qurban-kohne30.jpg

Lik je 17 godina trener Karabaga, od 2008 do danas, ako sam dobro skapirao. Impresivno!

• Like 1
Posted

Bukvalno je poslao običan pas bez pritiska slobodnom igraču na strani jer su se Barsini igrači vraćali dezorjentisano u odbranu. 

• Like 1
Posted

Nema Barsa slifa za nesto vise u LS, pogotovu bez Rafinje, a "bojim" se i sa njim. Bice bas zanimljivo videti ko ce da zapreti PSG-u i da mu ne dozvoli da odbrani titulu, eventualno Bajern ili Realu da se nesto posreci, ja ne vidim druge ekipe da mogu nesto da urade.