Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: E i da, ispao ti tvoj Dinamo od znatno slabijeg rivala nego Zvezda. Da, ali oni su stigli do produzetaka..
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: E i da, ispao ti tvoj Dinamo od znatno slabijeg rivala nego Zvezda. Dinamo je samo instant metafora za Terzicev regionalan kompleks, obzirom da ne propusta priliku da se pohvali posle svakog konkretnijeg rezultata. Bljutavo. I nema potrebe da si zajedljiv s tim “tvoj Dinamo”. Vazi?
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Taki said: Da, ali oni su stigli do produzetaka.. Zamisli brate šta napisa “navijač” Zvezde 😳😂 Just now, texas said: Dinamo je samo instant metafora za Terzicev regionalan kompleks, obzirom da ne propusta priliku da se pohvali posle svakog konkretnijeg rezultata. Bljutavo. I nema potrebe da si zajedljiv s tim “tvoj Dinamo”. Vazi? Vazi brt, sve ok. 1
Taki Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago (edited) 18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Zamisli brate šta napisa “navijač” Zvezde 😳😂 Ma haos, ne treba ulaziti na forum nakon poraza Zvezde u fudbalu ili kosarci,pored nervoze zbog poraza jos dodatno se nervirati citajuci sta pisu razni isfrustrirani strucnjaci koji kao da samo cekaju neki poraz da mogu popljuvati sve zivo. Sta sve ispisase za Stankovica, ne znam kako ih samo nije sramota nakon ovakvih utakmica od kad se vratio, pa i sinoc, drugo poluvrijeme smo razbili ekipu iz vrha Francuske lige, nisu dva puta presli centar, razvlacili, cuvali rezultat kao da je Radnik iz Surdulice.. Pali smu u produzetku zbog umora i izmjena koje su ti strucnjaci citavo drugo pol prizivali, a sta ce covjek mijenjati kada zna da nema koga uvesti, a momci na terenu grizu. Imali smo problem kod tog zavrsnog pasa, nedostajalo je malo lucidnosti, sve smo nekako radili sablonski, a ostalo sve cista petica. Edited 52 minutes ago by Taki 2
texas Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago @Taki Ne znam da li na mene mislis apropo tog frusta, ja Stankovica i tim doslovno nisam spomenuo nakon sinocnjeg poraza, iskljucivo Terzica. Malo se Miroslav zaneo, sta ces, poraz svakako boli, pa nemoc trazi svoj prirodan tok.
Perkos2 Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago žestoka je borba između kritičara i branitelja uvek na forumu, i jedni i drugi sačekaju svjih pet minuta da budu u pravu
Recommended Posts