Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Kostov sa nepunih 18 godina daje golove na velikim utakmicama...nije to slučajno...

Ima mentalitet i znanje za velikog igrača... 30 utakmica 11 golova 6 asistecija...

Šteta što ga bar i sljedeći sezone nećemo gledati u Zvezdi...

Uzeće se velika lova na njemu..

Magiko 150 golova !!!

• Like 3
Posted
On 2/19/2026 at 10:56 PM, aleksa7 said:

1/3 

Партизане, науљи се. 

2/3 

Идемо даље, до пролећа у Европи. ❤️🤍

• Like 2
Posted

Bio na pecanju, u nedođiji bez signala. Vidim rezultat. Nadam se da je bilo izgleda za petardu ili šestardu. Sad ću da pogledam snimak...

Posted

Treba napasti ozbiljniji uspjeh u LE. Super je derbi i titula ali Zvezdi Evropa treba da bude mjerilo. 

Cilj treba da bude 20.Maj i Istanbul!

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

- Tokom gledanja današnje utakmice, posle dugo vremena osetio sam navijačku strast. Izgleda da su u pravu bili oni koji su ovde pisali da igrači nisu toliko loši i da je problem bio u treneru.

- Stanković deluje smirenije i zrelije u odnosu na prethodni mandat (slično kao i kolega mu u KK) i za sada se pokazuje kao dobro rešenje.

- Drago mi je da je Katai pokazao da još uvek ima magije u njegovim nogama i nadam se da je ovim nastupom ugasio dežurne pljuvače. Argumentovana kritika je uvek dobrodošla, ali 

pljuvanje legendi kluba ne mogu da razumem (i opet paralela sa KK, kroz nešto slično prolazio je i Kalinić na košarkaškom topiku).

- Razumem i prihvatam da je prodaja mladih talenata značajan izvor prihoda, ali nadam se da možemo da produžimo strance koji su nosioci, pogotovo dvojac na bekovskim pozicijama. Uz 

dodatak od 2-3 igrača  koji prave razliku, ovaj tim bi mogao da napravi iskorak i u Evropi.

- Radujem se četvrtku i nadam se ponovo punom stadionu.

Edited by harmonajzer
  • Like 1
Posted

Када си огрезао у мржњи, исправне одлуке су ти сумњиве, а и привиђа ти се резултат.

Објективно "новинарство у једној реченици.

Порука- плачите тише.

Screenshot_20260222-205555-edit-20260222205735.jpg

• Ha-ha 5
Posted

Rutiniranje istumbanog Partizana.

Od starta utakmice smo krenuli ofanzivno i zaslužili apsolutno sva tri boda.

Katai je odigrao verovatno najbolju utakmicu u poslednjih par godina,majstorski mora se priznati.

Kostov je biser,momak pravi razliku u velikim utakmicama.Kad sam ga gledao u omladinskoj LŠ,bio je najbolji naš igrač,a igrali su i Šljivić,mali Lane,po dve,tri godine stariji od njega.Velika je budućnost pred njim.

Svi su dobro odigrali,Ovusu je doduše imao veliku tremu,momak nije navikao da igra utakmice u ovakvom ambijentu.

Imao sam mnogo sumnji zbog Stankelinog povratka,ali za sada odličan u drugom mandatu.

Posted

Vrlo, vrlo malo komentara na ovoj temi nakon ovakve utakmice. 
Pljuvači, gde ste? 
Volim moju Zvezdu najviše na svetu! Doktorski odigran derbi svih na terenu, žarom kao da su sa “Severa” sišli dole na travi i kidisali ka mreži omraženog nam rivala.

Puna naša “Marakana”, na njoj grmi od pesama i samo 3 komada u golu komšija!