Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Raspada se ovaj Lil. Ali odlična partija. Zna ćaci neimar ovakve utakmice da igra. Kao onomad u Milanu. Nabrijao je dobro ekipu.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, aleksa7 said: 1/3 ✅ Партизане, науљи се. ⛽ Polako, s kurrčenje.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Razbili smo ih a samo 1-0. Nego ajde... Aston Vilu ionako necemo proci.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koje šteta što nisu primili bar još tri komada. Realno su zaslužili bili. 1
tsva Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fantastcne partije Krunica, Tikizijana, Rodrigaai Erakovica Ostali dobri osim Lucica i Kataija. 2
tsva Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, suptil said: Jel dobijamo bodove za pobedu za ranking? nacionalni samo. Nas koeficijent ako prodjemo 2
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, tsva said: Fantastcne partije Krunica, Tikizijana, Rodrigaai Erakovica Ostali dobri osim Lucica i Kataija. Ucena igrac utakmice!
merosina Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vecu stetu u igri je napravio Arnautovic od Lucica zbog dve 100%tne sanse za gol, ali neki zvezdini mezimci ne smeju da se diraju 2
29.05.1991 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Konačno se desilo i to, pobedili smo u Francuskoj. Pobeda je trabala/morala biti i ubedljivija ali aj' sad. Daleko od toga da je ovo gotovo ali imamo dobar rezultat. Igramo na našem terenu, pred našom publikom i to je zicer koji ne sme da se propusti. Deki je doktorski spremio utakmicu, svaka čast i momcima. Bilo je i nekih ne baš sjajnih stvari ali pobedili smo i nije momenat za to. Treba uživati u ovoj pobedi. I sudija odličan.
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Velika, velika pobjeda! Rutinirali smo ih. Trebalo je da bude ubjedljive, barem dva razlike za nas. Stanković dobija desetku za ovu utakmicu. I ne može niko da prigovori da smo se povukli u bilo kom momentu utakmice. U drugom poluvremenu smo imali tri velike prilike. Nije htio drugi gol, ali i to je dio fudbala. 3 1 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Saxon01 said: Stavljanje Lucica u prvih 11 , je jedna nenormalna odluka , i ja ovu utakmicu necu gledati. Arnautovic van 11 ? Kakva sramota od sastava. Jos stavio Handela kome nije dao sansu ni u jednoj utakmici. Ovo cemo izgubiti glatko . 3-0 Skoro da si pogodio, zamalo je bilo 3:0, doduše za nas, ali to je sitnica. 2 hours ago, No name said: Pa naravno. Jajarenje na max. Bravo mister jbo te onaj ko te doveo i ko te drži u klubu i tebe i terzica. Ima li malo sramote sada? 4 1 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, suptil said: Jel dobijamo bodove za pobedu za ranking? Nema bodova u ovom delu. Tek od osmine finala.
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ono kad igras protiv ozbiljne ekipe na gostujucem terenu, i budes nezadovoljan sa minimalnom pobjedom. Svaka cast Dekiju i momcima. Kapa dolje!
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel se vraca Ivanic za revans? Kakve su informacije. Ucena znam. Mislim da je sve duele dobio. Dao gol pa mu je samopuzdanje otislo na maksimum 🙂 Savrsena utakmica. Mali Stankovic disciplinovano u finisu istrcao za 10.
muzipoz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Saxon01 said: Stavljanje Lucica u prvih 11 , je jedna nenormalna odluka , i ja ovu utakmicu necu gledati. Arnautovic van 11 ? Kakva sramota od sastava. Jos stavio Handela kome nije dao sansu ni u jednoj utakmici. Ovo cemo izgubiti glatko . 3-0 Ne znaš šta si propustio
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bravo, sem zadnjih 4-5 minuta gde je preovladala panika izgledali smo kao prava evropska ekipa. No revanš će biti mnogo teško da se odigra, dva puta smo ih dobili 1:0 i zato pored velikog razloga za slavlje nema se vremena već ozbiljnost i rad svakodnevni
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, TB Told said: Skoro da si pogodio, zamalo je bilo 3:0, doduše za nas, ali to je sitnica. Ima li malo sramote sada? Imam. Jeo sam go.na ne kašikom nego lopatom. Treba da se pokrijem ušima, jer očigledno nemam pojma. Ovo mi je za nauk. 4 1
Recommended Posts