Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, L' Imperatore said: Tu dele odgovornost igrači i trener. Elšnik igra povratnu štoperu, bez da bi uopšte pogledao ima li neko oko njega. Naravno, 10 metara okolo, ni žive duše. Trener u takvim situacijama mora da ga zovne do aut linije. I objasni da mu sledeči takav potez garantuje klupu do kraja polusezone. Ne, to je do trenera. Elsnik je pokazao u periodu otkad je kod nas da itekako zna da ide pas unaprijed ali ovo je do trenera.
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Malme jeste krs i to je cinjenica. Kao tim mozda i ok stoje na terenu, pokusavaju da igraju iz zadnje linije, ali bas slabo tu ima kvaliteta. Oni su poslednja ekipa trenutno u LE sa jednim bodom, a prvenstvo su zavrsili na 6. poziciji. Dakle, za ovaj nivo takmicenja jesu krs. Druga je stvar sto treba i takvog protivnika pobediti, pogotovo na gostovanju, a nama to za sada ide sasvim dobro. Nevezano za protivnika, ekipa izgleda zivlje i energicnije. Nisu mi cak ni problem Katai i Lucic, to je vise pitanje za upravu zasto nemamo bolja krila a zelimo da prodjemo u nokaut LE. Dobro je ovo, ali svakako je 45 min premali uzorak da bi se izvukao neki realan zakljucak. 4
nik_nurse Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Ne, to je do trenera. Elsnik je pokazao u periodu otkad je kod nas da itekako zna da ide pas unaprijed ali ovo je do trenera. Pa čovek hoće da počne novi mandat pobedom,zato verovatno i igra sigurno,neka daju još jedan u drugom i to je ok za pocetak
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, TB Told said: Kao što rekoh takmičenje ko će napisati nebuloznije omalovažavanje protivnika. Bukvalno je covek u pravu. Tako izgledaju, kao Radnik iz Surdulice. To nije omalovazavanje.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ja sam za divno čudo iznenađen kako mi igramo večeras. Verovatno ima i do toga što je Malmo baš kriminalna ekipa. Da li je Bin Deki posložio ekipu ili su ovi stvarno u rangu Surdulice... Videćemo protiv Celte šta i kako. Ali mi stvarno Malme izgleda kao ekipa iz SLS-a koju kontam da bi i "jaslice" prekoputa nekako nakantale Edited 1 hour ago by Summerfunk
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nzn čime ste zadovoljni...igramo protiv poslednjeg tima u LE, koji ima 6 poraza od 7 utakmica i samo jedan remi. Mi projektovani za LŠ. Brzina 0 NULA, TEMPO 0, SANSE 0....100 puta na minimalan pritisak protivnika, lopta je vraćena golmanu. Naravno, posle Surdulice, Ivanjice i kikseva, ovo je nesto.... 2
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa dobro samo sto smo očigledno kvalitetniji tim, to ne znaci da moramo samo više da napadamo i da bi automatski vodeli sa većom razlikom. Malme nema posed, nema sanse i stoji koliko toliko stabilno. Kad su malo otišli napad mi smo taj otvoreni prostor često dobro koristili sa dugom loptom Veljkovića, Rodrigaa i Krunica.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, JPM said: Bukvalno je covek u pravu. Tako izgledaju, kao Radnik iz Surdulice. To nije omalovazavanje. To je nebuloza. Porediti šampiona Švedske i učesnika LE sa bilo kojim timom iz zemlje čije ekipe osim Zvezde i Partizana nikada nisu prošle kvalifikacije za bilo koju grupnu fazu evropskih takmičenja i to još sa ekipom koja nije nikada ni bila blizu da igra u Evropi, je samo uobičajeni pokušaj da se jakim "poređenjem" privuče pažnja u takmičenju sa sličnim upisima. 2 1
Diogen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Puna kontrola igre i dominacija protiv renomiranog protivnika, nemojte da ste na kraj srca, pa nije vam ovo Super liga Srbije. Nije, gore je. Lepo je ovo kao neki jači kontrolni meč, ali dajte uozbiljite se, ovo je totalno neozbiljna ekipa. UEFA Ranking 121. FC Drita Kosovo 124. FC Zrinjski BiH 127. Borac BiH 129. FC Malmö 2
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koja je poenta Lučića? Pa je l nema neko iz kadeta ko bi mogao da dobije priliku?
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dinamo je ovde izjednačio u 96-om minutu, ne bi trebalo nikoga potcenjivati.. Drugo, mi ni protiv Surdulice nismo izgledali ovako dominantno. Ovi su bliže Šturmu, malo slabiji.. A ovo što igramo je melem za oči u odnosu na muke Tantalove u Austriji..
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, Diogen said: Puna kontrola igre i dominacija protiv renomiranog protivnika, nemojte da ste na kraj srca, pa nije vam ovo Super liga Srbije. Nije, gore je. Lepo je ovo kao neki jači kontrolni meč, ali dajte uozbiljite se, ovo je totalno neozbiljna ekipa. UEFA Ranking 121. FC Drita Kosovo 124. FC Zrinjski BiH 127. Borac BiH 129. FC Malmö Novi konkurent u takmičenju za najnebuloznije poređenje. Edited 1 hour ago by TB Told
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, TB Told said: To je nebuloza. Porediti šampiona Švedske i učesnika LE sa bilo kojim timom iz zemlje čije ekipe osim Zvezde i Partizana nikada nisu prošle kvalifikacije za bilo koju grupnu fazu evropskih takmičenja i to još sa ekipom koja nije nikada ni bila blizu da igra u Evropi, je samo uobičajeni pokušaj da se jakim "poređenjem" privuče pažnja u takmičenju sa sličnim upisima. Pa evo i ti i ja gledamo utakmicu upravo. Malme izgleda kao tim koji loptu ne moze da oduzme Zvezdi. Igraju bunker na svom terenu kao pola superlige srbije. Ja samo konstatujem ono sto vidim na terenu. Inace kvalitet svedske lige je ispod nase.
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sprdnja je Lučić. Ne mogu da vjerujem da ljudi pišu da je ok da on igra.
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo da nešto ne useremo, ovi puževi od štopera, još beže od igrača, mogu da prime gol od svakoga.. Plus je Katai crkao od onog sprinta sigurno a i Arnautović verovatno
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, JPM said: Pa evo i ti i ja gledamo utakmicu upravo. Malme izgleda kao tim koji loptu ne moze da oduzme Zvezdi. Igraju bunker na svom terenu kao pola superlige srbije. Ja samo konstatujem ono sto vidim na terenu. Inace kvalitet svedske lige je ispod nase. Pa možda je malo i do nas 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, mister-no said: Pa možda je malo i do nas Jeste, ali i protiv Radnika je do nas.
nik_nurse Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, mister-no said: Dinamo je ovde izjednačio u 96-om minutu, ne bi trebalo nikoga potcenjivati.. Drugo, mi ni protiv Surdulice nismo izgledali ovako dominantno. Ovi su bliže Šturmu, malo slabiji.. A ovo što igramo je melem za oči u odnosu na muke Tantalove u Austriji.. Ovde da je na klupi pedantni stručnjak,ovde bi se posale bajke kako je ovo perfektno poluvreme,posto nije nego trener koga ovde pola ljudi ne podnose,piše se kako je rang neke surdulice i izvlače Fifine rang liste koje ništa ne znace,već samo da se pokaže kako mi igramo protiv ekipe koja se tek juče skupila i koja samo sto još nisu napisali polu-amaterska ekipa. 3
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, JPM said: Pa evo i ti i ja gledamo utakmicu upravo. Malme izgleda kao tim koji loptu ne moze da oduzme Zvezdi. Igraju bunker na svom terenu kao pola superlige srbije. Ja samo konstatujem ono sto vidim na terenu. Inace kvalitet svedske lige je ispod nase. Na rang listi je ispred naše, a kao što rekoh kad se uzme u obzir čijenica da nijedan klub iz lige Srbije, sem nas i Partizana, nikada nije prošao kvalifikacije za bilo koju grupnu grupnu fazu, svako poređenje je smešno.
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, JPM said: Jeste, ali i protiv Radnika je do nas. Pa jeste, zato je Miloje i dobio otkaz..
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lose Malme igra, nemoj se zajebavamo. Nebitno ko je gde na tabeli, koeficijenti i ostalo, bukvalno su slabija ekipa od nas u svakom smislu. Mi delujemo bolje nego kod Miloja, ali ne nesto epohalno. 4
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Summerfunk said: Koja je poenta Lučića? Pa je l nema neko iz kadeta ko bi mogao da dobije priliku? Poenta je da po 10000 puta pokaže da nema pojma, a valjda pogledaju i oni koji odlučuju. Igramo protiv ekipe kojoj je pojacanje Djuric , I mi smo zadovoljni.
Recommended Posts