Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Da li mi možemo i da li imamo snage da u kratkik intervalima udjemo u presing na njihovoj polovini na zadnju liniju gde bi se i naša zadnja pomerila i suzila prostor? Da li smo mi jebeno spremni i kadri da uradimo tako nesto? Ovo je meni jajarske taktika klasična Milojevština na 0-0 a igraš kući protiv raspalog Seltika I igraš neku čekalicu i povučen si na 40 metara od gola.Katasteofalna taktika i pristup meču Ovaj da uzme da trenira i Barsu dao bi posed Elčeu. Edited 7 hours ago by Zadnji vezni 1
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, mister-no said: Ja bih pre Duartea u špic a iza njega Arnautović Mozda bi bilo dobro i pomeranje -Ivanić iza špica, Duarte desno i Radonja levo. Handel i Elsnik kao nekad Isah i Guma Bogdanović Svaka lopta nazad.
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije napred loše, nisu Ivanic I Radonjic loši...mi uglavnom i napadamo preko krila. Treba žustrine i presinga od strane Elsnika i Hendela. Kada bi ih tu pritisli onda bi eventualnim oduzetim loptama mogli da trazimo dubinu izmedju linija protivnika. Previše su pasivni, dosta statiraju. Nema borbe.
alokin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako iritira Učena, svaki put drži loptu preko 10sec. Dosta sporo
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Mi igramo najsporiji i najjaloviji fudbal od svih ekipa u ovogodisljim evropskim takmičenjima Kakva jad i beda od fudbala,taktike,svega. Pa mi i kad ponekad uzmemo loptu naša tranzicija je smehotres. Što se mog shvatanja fudbala tiče uvek sam mrzeo jajarske taktike,kukavičluk i igranje da se ne izgubi ,a igraš kući protiv neke prosečne evropske ekipe Edited 7 hours ago by Zadnji vezni 5
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Steta za Duarteov sut, da nije kacio malo Smajhel,gol za spice bi bio. 4
K.Dot Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kasnimo jedno 20 godina za modernim fudbalom. Kao da gledaš usporeni snimak. 5
L' Imperatore Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nepotrebno silovito od strane Arnautoviča. ovo da je plasirao, čisti gol 3
СтелаРоса Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bolji smo za jedan gol, steta za ovu sansu Arnautovica to je morao biti gol. Plasim se da cemo fizicki pasti u nastavku, a ovaj put nemamo bas neke opcije sa klupe.
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, alokin said: Kako iritira Učena, svaki put drži loptu preko 10sec. Dosta sporo Obrati pažnju na kretanje Elšnika i Hendela...bukvalno nema kome da doda loptu. Ostaju mu samo opcije levo i desno la bekovima. Generalno se svi naši igrači slabo kreću bez lopte, a to usporava tranziciju i predaju lopte. 1
K.Dot Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Haha, pa koja je logika da je ovako zategne kao sivonja. Bukvalno unutrašnjom je mogao da bira gde će da je stavi.
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: Kasnimo jedno 20 godina za modernim fudbalom. Kao da gledaš usporeni snimak. I pored toga, osetno smo bolji od Seltika vcrs. Samo da nam se ne vrati sad za neiskoriscene sanse. 2
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Većina naših diše na škrge. Koliko smo neinteligentni već treći faul bespotrebno oko 16 metara 1
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bukvalno nema ko da uđe u drugom.. Pravimo baš glupe faulove Tiknizjan, Veljković pa Handel.. 2 minutes ago, K.Dot said: Haha, pa koja je logika da je ovako zategne kao sivonja. Bukvalno unutrašnjom je mogao da bira gde će da je stavi. Ne znam da li je kačio malo odbrambeni taman da mu malo zasmeta ali da je uhvatio evrogol..
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, СтелаРоса said: Bolji smo za jedan gol, steta za ovu sansu Arnautovica to je morao biti gol. Plasim se da cemo fizicki pasti u nastavku, a ovaj put nemamo bas neke opcije sa klupe. Za mene ovo uopšte nije loša utakmica. Posebno imajući u vidu naše standarde. Seltik je praktično bio bez prilike, dok smo mi imali par odličnih šansi. 5
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mateusev dribling u petercu, Brunova precka.... Dobijamo ovo. 2
drperce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni je ovo za sada ok, bolji smo bili... Kostov je jedini sa klupe koji bi mogao da dobije sansu 3
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: I pored toga, osetno smo bolji od Seltika vcrs. Samo da nam se ne vrati sad za neiskoriscene sanse. Jednostavno zato što je Seltik jedna kita od ekipe,ali naš stručnjak ih respektuje i tako stojimo na terenu kao da nam gostuje Barsa. Samo hrabrije,da se izadje više,da se proba odigrati neki presing,da uzmemo posed i da ih krenemo pritiskati dajemo im dva komada. A mi ovim nesrećnicim dali posed i povukli se na 40 metara Jbt . Daj moj treneru izadje malo iz tih kukavičkih opanaka budi malo otresitiji,hrabriji Zajebi više ovu dekadenciju i igru na individualni kvalitet pojedinaca.Ovo je za mene uzasno poluvreme znajući ko je protivnik.Seltik je i više nego skromna ekipa
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Okej poluvreme.No poznajuci nas ima da ga primimo posle ovih sansi sto smo propustili.
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovo i nije bilo loše ali se plašim drugog dela i nespremnosti igrača Zvezde koji očito nedovoljno kvalitetno treniraju. Taktika standardna pa oszaje nada na pojedinačni bljesak nekog od igrača. Seltik ništa naročito ali sigurno mogu da igraju još dve utakmice u ovom ritmu a i da pojačaju gas.
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, Zadnji vezni said: Mi igramo najsporiji i najjaloviji fudbal od svih ekipa u ovogodisljim evropskim takmičenjima Kakva jad i beda od fudbala,taktike,svega. Pa mi i kad ponekad uzmemo loptu naša tranzicija je smehotres. Što se mog shvatanja fudbala tiče uvek sam mrzeo jajarske taktike,kukavičluk i igranje da se ne izgubi ,a igraš kući protiv neke prosečne evropske ekipe Zato Seltik drži čas fudbala. Nisu šutnuli na gol, vrte loptu 45min u krug na centru.
drperce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Seol je meni mnogo nesiguran i ume bas da doda pas u noge protivniku, a s obzirom da idemo na ucenu koji siri ka njemu oni njega pritiskaju uz aut liniju jer osecaju da moze da pogresi
СтелаРоса Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, TB Told said: Za mene ovo uopšte nije loša utakmica. Posebno imajući u vidu naše standarde. Seltik je praktično bio bez prilike, dok smo mi imali par odličnih šansi. Ok smo, za moj ukus malo sporiji nego sto bi trebali, mada i mokar teren cini svoje. Ali ajde ima citavih 45 minuta jos pa cemo videti.
Recommended Posts